Temos turinys:
1. Jūsų Vardas_Pavardė. Modis_Darkside
2. Ban priežastis. Cheat
3. Tikslus laikas ir data. 18:56:18
4. Foto/video įrodymas, kad jūs nekaltas. https://imgur.com/a/sX5kS7H
5. Situacijos aprašymas ???
Temos turinys:
1. Jūsų Vardas_Pavardė. Modis_Darkside
2. Ban priežastis. Cheat
3. Tikslus laikas ir data. 18:56:18
4. Foto/video įrodymas, kad jūs nekaltas. https://imgur.com/a/sX5kS7H
5. Situacijos aprašymas ???
Sveikas, iekliu irodymus .
Tikriausiai man lagino baisiai, jautesi kad siek tiek kimba zaidimas, bet rusho metu negalvojau kad taip baisiai lagina man. Matyt netgi video, kad 2 sekunde as net ne i Zujkuti saudau, o tiesiog i siena kazkur. Kitas dalykas, atsiradau po mirties prie VM, o ne privacioj, visada taip buna kaip lagina baisiai
Lagino ar nelagino, nekeicia fakto, kad taip dalyvaut sandeliuose negali, nes saudai kitus asmenys darai jiem damage (tai parodo zali distai), o tau damage nesiema ir tai itakoma sandelius ir ju lemti kitom gaujom.Tikriausiai man lagino baisiai, jautesi kad siek tiek kimba zaidimas, bet rusho metu negalvojau kad taip baisiai lagina man. Matyt netgi video, kad 2 sekunde as net ne i Zujkuti saudau, o tiesiog i siena kazkur. Kitas dalykas, atsiradau po mirties prie VM, o ne privacioj, visada taip buna kaip lagina baisiai
Lagino ar nelagino, nekeicia fakto, kad taip dalyvaut sandeliuose negali, nes saudai kitus asmenys darai jiem damage (tai parodo zali distai), o tau damage nesiema ir tai itakoma sandelius ir ju lemti kitom gaujom.
Kas liecia atsiradina prie vm tai paspaudus f4 ir mirus taipogi atsirandi prie vm tai cia nera pasiteisinimas. Man labiau atrodo kad gal netycia ne ta knopke paspaudei ir norejai issaugot savo gaujai sandeli
Jokios logikos nera man cheatinti, vien vagosai sandelyje, is tavo video matyt, kad mes dviese tik esam is GSF gaujos, visi kiti vagosai. Ka mes galim padaryt pries tiek zmoniu, kitas dalykas dar minute laiko kaip galejo lipt ant cp, net jei ir kazka buciau nusoves, butu kitas uzlipes ant cp. Man paprasciausia del lago nejo hp
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)