Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Edga_Taishu

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
5 atsakymai į šią temą

Modis_Darkside

Modis_Darkside

Rimtas

• Senbuvis
  • 283 Pranešimai

Temos turinys:

1. Jūsų Vardas_Pavardė. Modis_Darkside

2. Ban priežastis. Cheat
3. Tikslus laikas ir data. 18:56:18
4. Foto/video įrodymas, kad jūs nekaltas. https://imgur.com/a/sX5kS7H
5. Situacijos aprašymas ???

• 0

Edga Easy

Edga Easy

Tave gal su efke pravezt?

• Ban apeliacijos
  • 3.761 Pranešimai
  • Gyv. vietaskuodas
  • Darbas:11 euru i valanda svedijoi
  • VIP:Taip
  • XP:420
  • 2022 Metų geriausias:Populiariausias žaidėjas.
  • Rekordų savininkas:Geriausias pavaduotojas, Forumo priešas

Sveikas, iekliu irodymus . 

• 4

Modis_Darkside

Modis_Darkside

Rimtas

• Senbuvis
  • 283 Pranešimai

Sveikas, iekliu irodymus . 

Tikriausiai man lagino baisiai, jautesi kad siek tiek kimba zaidimas, bet rusho metu negalvojau kad taip baisiai lagina man. Matyt netgi video, kad 2 sekunde as net ne i Zujkuti saudau, o tiesiog i siena kazkur. Kitas dalykas, atsiradau po mirties prie VM, o ne privacioj, visada taip buna kaip lagina baisiai

• 0

Edga Easy

Edga Easy

Tave gal su efke pravezt?

• Ban apeliacijos
  • 3.761 Pranešimai
  • Gyv. vietaskuodas
  • Darbas:11 euru i valanda svedijoi
  • VIP:Taip
  • XP:420
  • 2022 Metų geriausias:Populiariausias žaidėjas.
  • Rekordų savininkas:Geriausias pavaduotojas, Forumo priešas

Tikriausiai man lagino baisiai, jautesi kad siek tiek kimba zaidimas, bet rusho metu negalvojau kad taip baisiai lagina man. Matyt netgi video, kad 2 sekunde as net ne i Zujkuti saudau, o tiesiog i siena kazkur. Kitas dalykas, atsiradau po mirties prie VM, o ne privacioj, visada taip buna kaip lagina baisiai

Lagino ar nelagino, nekeicia fakto, kad taip dalyvaut sandeliuose negali, nes saudai kitus asmenys darai jiem damage (tai parodo zali distai), o tau damage nesiema ir tai itakoma sandelius ir ju lemti kitom gaujom.
Kas liecia atsiradina prie vm tai paspaudus f4 ir mirus taipogi atsirandi prie vm tai cia nera pasiteisinimas. Man labiau atrodo kad gal netycia ne ta knopke paspaudei ir norejai issaugot savo gaujai sandeli
  • 0

Modis_Darkside

Modis_Darkside

Rimtas

• Senbuvis
  • 283 Pranešimai

Lagino ar nelagino, nekeicia fakto, kad taip dalyvaut sandeliuose negali, nes saudai kitus asmenys darai jiem damage (tai parodo zali distai), o tau damage nesiema ir tai itakoma sandelius ir ju lemti kitom gaujom.
Kas liecia atsiradina prie vm tai paspaudus f4 ir mirus taipogi atsirandi prie vm tai cia nera pasiteisinimas. Man labiau atrodo kad gal netycia ne ta knopke paspaudei ir norejai issaugot savo gaujai sandeli

Jokios logikos nera man cheatinti, vien vagosai sandelyje, is tavo video matyt, kad mes dviese tik esam is GSF gaujos, visi kiti vagosai. Ka mes galim padaryt pries tiek zmoniu, kitas dalykas dar minute laiko kaip galejo lipt ant cp, net jei ir kazka buciau nusoves, butu kitas uzlipes ant cp. Man paprasciausia del lago nejo hp

• 0

Rytis_Silent

Rytis_Silent

MĖSU NAIKINTOJAS

• Ban apeliacijos
  • 6.254 Pranešimai
  • Recka
  • Darbas:Mesu naikintojas
  • XP:Visos xp
  • 2023 Metų geriausias:Verksnys
  • 2022 Metų geriausias:Verksnys
Matosi palagino, žaidėjas, kad kitiems padarytų žalą nematau pov buvo žiūrimas visai kitur, todėl ar išnaudojai lag pasakyti sunku + greit gavai bana. Unban
  • 2
Paveiksliukas

„Pasiduoti visada yra per anksti.“- Norman Vincent Peale

Niekuomet nelauk „tinkamo“ laiko, nes tokio niekada ir nebus.- Napoleon Hill

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)