Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Gidas: Darbų su pakvietimu, paaiškinimai ir visą kitą.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Guest_Wilt D._*

Guest_Wilt D._*
  • Svečias

Laba dieną. Bežaisdamas sugalvojau padaryti  darbų su pakvietimu  aprašymus pamokymus ko aš per visą laiką išmokau. Aprašymai tikrai žinau bus gal ir visiem žinomi, bet naujokam manau tikrai tai pravers. Kaikuriuos darbus pabandysiu padaryti vaizdo įrašu. Tai padės daugiau sužinoti apie darbo veiklą, ir visa kitą..Dabar šį darbą yra pradėjas: Josh Brolin žaidėjas. Aš tik pratęsiu šį darbą tik su pakvietimu.


HP (health points) - ligoninė arba gyvybės.
CP (checkpoint) - kontrolės punktas. Žemėlapyje pažymėtas raudonu tašku.
XP (experience) - patirties taškai.


Darbai su pakvietimu!


Autoklubas


Autoklubas - tai dviejų darbų firma kuri užsiima mašinų eksponavimu mieste, bei kelionėmis aplink pasaulį savo darbiniu transportu. Jį sudaro automanai, važinėjantys su specifinėmis mašinomis, bei motomanai - vairuojantys motociklus. Darbovietės įsikūrusios vakarinėje ir šiaurinėje miesto dalyje. Už nuvažiuotas keliones darbuotojai gauną - 1-ą naudingumo balą. Pagal n. balus skirstomos ir darbuotojų premijos. Šio darbo(automanų) koefeciantas svyruoja tarp: 75-85 litų į minutę. Motomanų koefeciantas sieka - 140, 150 litų į minutę. Jie taipat už kelionę gauną - 1 naudingumo balą.


Transportas


Transportas - tai trijų darbų firma, ją sudaro - taksistai, limuzininkai ir transporteriai. Jie užsiima žmonių vežiojimu nuo taško A iki taško B. Taksistų darbui reikia - 3500xp, šio darbo uždarbis yra tikrai gan mažas tai - 58 litai į minutę. Aišku taip tiksliai nenusakysi, jis visada kyla, tikrai nemažėja.. Limuzinų vairuotojams reikia - 5500xp, šio darbo uždarbis tikrai ne pats geriausias - 70 litų į minutę, šio darbo

Laba dieną. Bežaisdamas sugalvojau padaryti  darbų su pakvietimu  aprašymus pamokymus ko aš per visą laiką išmokau. Aprašymai tikrai žinau bus gal ir visiem žinomi, bet naujokam manau tikrai tai pravers. Kai kuriuos darbus pabandysiu padaryti vaizdo įrašu. Tai padės daugiau sužinoti apie darbo veiklą, ir visa kitą..Dabar šį darbą yra pradėjąs: Josh Brolin žaidėjas. Aš tik pratęsiu šį darbą tik su pakvietimu.


Transportas


Transportas - tai trijų darbų firma, ją sudaro - taksistai, limuzininkai ir transporteriai. Jie užsiima žmonių vežiojimu nuo taško A iki taško B. Taksistų darbui reikia - 3500xp, šio darbo uždarbis yra tikrai gan mažas tai - 58 litai į minutę. Aišku taip tiksliai nenusakysi, jis visada kyla, tikrai nemažėja.. Limuzinų vairuotojams reikia - 5500xp, šio darbo uždarbis tikrai ne pats geriausias - 70 litų į minutę, šio darbo koefeciantas visada kylą. Transporteris - šiam darbui reikia - 9500xp taškų, šio darbo uždarbis, pagal mane tikrai gan vertas dėmesio - 88 litai į minutę, bet visada būna jis didesnis.

Medikai


Medikai - šio darbo didžiausia užduotis yra gelbėti žmones nuo sumušimų ir t.t. Medikams reikia - 3500xp taškų. Šis darbas tikrai vertas dėmesio, nes daugeliui žmonių reikia sveikatos pažymėjimo, hp(gyvybių). Sveikatos pažymėjimas jums kainuoja 1.000Lt, bet jums jį reikia pardavinėti po 1.500Lt paprastomis dienomis, atrankų metu: 2.000Lt paprastom dienom užsidirbsite - 500Lt o atrankų - 1.000Lt. Išties pats dirbu šį darbą ir pinigai tikrai vis didėja.

Krovinių Transportas


Krovinių transportas - dviejų darbų firma, kuri užsiima prekių atvežimu į miestą, atvežtos prekės išvežiojamos į verslus. Šią firmą sudaro fūristai, kurių pagrindinis tikslas atvežti kuo daugiau krovinių iš kitų miestų, bei kurjeriai, kurių tikslas jas išvežioti Los Santos mieste ir Dillimore. Kurjeriam reikia - 4500xp taškų. Kurjeriams už pakrovimus reikia - 2.000Lt, iškraunant gaunate - 200Lt plius.  Kurjerių darbo koefeciantas siekia - 80 litų į minutę. Furistam reikia - 9500xp taškų. Šio darbo koefeciantas sieka - 105 litus į minutę. Šio darbo pakrovimui reikia - 5.000Lt iškraunant gaunate - 1.000Lt.

Mechanikai


Mechanikai - tai firma užsiimanti transporto priemonių remontu, perdažimu, mašinos pagražinimu, bei pašalinimu nebenaudojamo transporto kuris trukdo eismui. Darbuotojų pareiga priiminėti iškvietimus, vykdyti užsakovo nurodymus, tempti degantį ir nedegantį darbinį transportą nuo kelio. Mechanikam reikia - 6500xp taškų. Už nutemptą mašiną gausite - 80 litų į rankas. Šio darbo koefeciantas siekia - 80 litų į minutę.

Skelbėjai


Skelbėjai - tai firma kuri užsiima reklama. Jų pareiga priimti iškvietimus, bei platinti užsakovo prekę pagal susitarimą nepažeidžiant LSG kodekso ar pačių skelbėjų darbo taisyklių. Darbas esantis rytinėje miesto dalyje. Šiam darbui reikia - 7500xp taškų. Šio darbo koefeciantas svyruoja tarp - 138-130. Per šį darbą galite užsidirbti tikrai nemažai pinigėlių. Mėlynas skelbimas kainuoja - 1.000lt, paskelbus jį jūs gausite - 500lt plius. Skelbiant rožiniu tekstu skelbimą jūs gausite 1.000lt nes jis kainuoja - 2.000lt.

Gaisrininkai


Gaisrininkai - tai bene atsakingiausias darbas serveryje. Šiame darbe reikia užgesinti užsidegusias mašinas, įvairiausius pastatus. Juos užgesinti tu turi būti ryžtingas, pasiruošiąs bet kokiai situacijai. Šiam darbui reikia - 8000xp taškų. Šio darbo koefeciantas svyruoja nuo - 85 litų į minutę iki 100 litų į minutę.

Teisėsauga


[i]Teisėsauga
- Policininkas tai - žemiausias rangas teisėsaugoje. Tai darbas kuris saugo visus serverio žmones nuo nusikaltelių slankiojančių gatvėse. Bei baudžia K.E.T taisyklių pažeidėjus. Aras, armija - šio darbo atstovai saugo jog nebūtų platinamos narkotinės medžiagos, saugo svarbiausius pastatus. Kobra - tai aukščiausias rangas teisėsaugoje. Šis rangas gali įtarti K.E.T pažeidėjus, gaudo slapčia mašinų vagis, kontrabandininkus. Šio darbo koefeciantai yra bene didžiausi.

[i]

Jeigu rasite klaidų, arba žinote ką galėčiau pridėti, įterpkite jas kaip citatas ir pabraukite. Ačiū.


  • 0

#2
Don Antonio

Don Antonio

    Veterans.

  • Veteranas
  • 1.266 Pranešimai
  • Geriausias 2016 metų:Gaisrinės direktorius !

"Tema, kuri bus nebeaktyvi 7 dienas bus užrakinta."


  • 0

tL7uMTb.jpg





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)