Šiandien buvai rimtas. Padėjai peržiūrėti visus bugus/skundus dėl aferų. AČIŪ! Visiem kompensavai žalas.
Šį pranešimą redagavo Rookiz ♔: 26 spalio 2014 - 21:35
Šiandien buvai rimtas. Padėjai peržiūrėti visus bugus/skundus dėl aferų. AČIŪ! Visiem kompensavai žalas.
Šį pranešimą redagavo Rookiz ♔: 26 spalio 2014 - 21:35
Aš bendraujantis, tiesiog su kai kuriais žmonėmis, aš neturiu apie ką šnekėti.
Prisistatymas: http://lsgyvenimas.l...rookie-dust-xa/
Modifikacijų skilties moderatorius nuo 2014-10-15 iki 2015-05-19.
Mechanikų direktorius nuo 2015-05-16 iki 2015-05-27.
Viskas kas buvo, tas pražuvo, visi žmonės daro klaidas ir mokosi iš jų, taip pat aš padariau klaidą ir dabar mokinuos iš jos.
Puikus,administratorius labai aktyvus,darantis atnaujimus! Taip ir toliau maladėc.
"o jei rimtai tai jus gal atsigaukit, cia yra tik zaidimas, ir ne bet koks, o sampas 2019 metais, aistru kaip del paskutinio duonos kepaliuko zemeje, atsipalaiduokit ir nepamirskit kad cia ateinat linksmai praleist laika, vaikai " by kipras easy
Pats rimčiausias jei ne šis asmuo serveris nemanau, kad būtų išsilaikęs iki šio momento. Gerbiu, kad turėjai ryžto, noro, valios bei svarbiausia kantrybės padaryti šitą serverį geriausiu los santos mieste. Mano manymu jei atnaujinimai būtų ne kas pusmetį, o dažniau ką gali žinoti kaip čia būtų, bet tikiuosi geriausio.. Na baigiant palinkėsiu visokeriopos tau sėkmės su serveriu ir šeip gyvenime.
Vieną kartą žmogui galima atleisti, nes kiekvienas iš mūsų padarome klaidų. Tačiau jei tai pasikartoja vėl tai jau nebe klaida, tai - pasirinkimas
0 nariai(-ių), 4 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)