Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

skundas masashi_kishimoto

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
6 atsakymai į šią temą

Harris 👑

Harris 👑

Dūmtraukis

• Senbuvis
  • 833 Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė:michael harris

2. Data, kada darbuotojas nusižengė:siandien laikas ft
3. Foto/video įrodymas:
https://imgur.com/a/Ru43AP3
4. Darbuotojo pažeistos taisyklės:13. Darbo metu draudžiama elgtis nepagarbiai su klientais, jų įžeidinėti. Su bendradarbiais privaloma išlikti pagarbiais, jų taip pat negalima įžeidinėti. (1/2) Išimtys taikomos:

13.1 Įžeidimas nebuvo adresuotas jums, skundą gali kelti tik tas žmogus, kuriam buvo adresuotas įžeidimas/nepagarba.
13.2 Jūs sumaišėte chat'us, turi būti parašyta w/c bei jei tai kartosis būsite baudžiami.
13.3 Su jumis buvo bendrauta nepagarbiai, tada galite atsikirsti. (Būtina pasidaryti įrodymus).
5. Jūsų komentaras(neprivaloma):

• 0

#СлаваУкраине!

#PutinXuilo!

Svajunas_GamingNicko_RosbergZachary_KatoshisMartynas_ProMichael_HarrisRimantas_MongolasMichael_Harris.

Bandau pasiekti autoklubo direktoriaus postą, nori išreikšti nuomone? paspausk >čia<

Guest_AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA_*

• Svečias

Pirma, gal taisykle paskaityk vaikinas. Tai, kad ne tau cia buvo, kazkoks netikras naujokelis dauze dusmanmobili ir ismetinejo is vairuotojo vietos.  NE KLIENTE.

3.1 Įžeidimas nebuvo adresuotas jums, skundą gali kelti tik tas žmogus, kuriam buvo adresuotas įžeidimas/nepagarba.

Šį pranešimą redagavo Masashi: 31 liepos 2022 - 00:06

• 0

Harris 👑

Harris 👑

Dūmtraukis

• Senbuvis
  • 833 Pranešimai

ka tu čia kalbi? koks naujokėlis ka daužė? :D  kaip tai ne man buvo skirtas? jei tik tu ir aš ten buvom :DDDDDD

Šį pranešimą redagavo Harris 👑: 31 liepos 2022 - 00:43

• 0

#СлаваУкраине!

#PutinXuilo!

Svajunas_GamingNicko_RosbergZachary_KatoshisMartynas_ProMichael_HarrisRimantas_MongolasMichael_Harris.

Bandau pasiekti autoklubo direktoriaus postą, nori išreikšti nuomone? paspausk >čia<

• Svečias

ka tu čia kalbi? koks naujokėlis ka daužė? :D  kaip tai ne man buvo skirtas? jei tik tu ir aš ten buvom :DDDDDD

O dabar tu man parodyk, kad buvai ten vienas? Specialiai kamera nusuko nuo tos vietos, kai boksavaus su juo....

• 0

Harris 👑

Harris 👑

Dūmtraukis

• Senbuvis
  • 833 Pranešimai

parodyk tu irodymus kad ne man buvo skirta :D

• 0

#СлаваУкраине!

#PutinXuilo!

• Svečias

parodyk tu irodymus kad ne man buvo skirta :D

Cia as tau skunda ar tu man keli? Irodyk tu jam.....

• 0

shazvanbuuren

shazvanbuuren

how could i forget

• Kinematografas
  • 2.221 Pranešimai
  • Gyv. vietaŠiauliai
  • shazze#1162
  • 2022 Metų moderatorius:Modifikacijos
  • 2021 Metų moderatorius:Modifikacijos
  • Rekordų savininkas:Moderatorius ilgai, Tiktokeris
Atmesta, per mažai įrodymų
  • 0

concordia | integritas - industria

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)