- Tikras vardas, Vardas_Pavardė žaidime: žaidime esu Deima_Lambo
- Gimimo data: 01-13
- Gyvenamoji šalis, miestas: Lietuva, Kaunas
- Mokymosi įstaiga arba darbo vieta (neprivaloma): N/A
- Jūsų hobiai: Klausytis muzikos, šokti, klubinėti.
- Asmeninės savybės: Draugiška, tvarkinga, įkyri, paslaugi, nuoširdi, užsispyrus.
- Darbinė veikla, veikiami/nuveikti darbai serveryje: Kol kas esu naujokė serveryje, tai manyčiau, jog ko gero tevaikštau po darbus, bei renku xp.
- Norimos pareigos / tikslai gyvenime: Susifokusuoti ties tuo ką darau, bei nepaleisti to.
- Iš kur sužinojai apie serverį? Kas tave į jį atvedė?: Prisijungiau ko gero prieš pora metų ieškodama sa-mp serverių, manydama, jog sa-mp visiškai "mirė" netyčia atradau šį.
- Kiek žaidi šiame projekte?: Paskyrą turiu apie 2 metus, o aktyvesnė pradėjau būti tik neseniai.
- Ar turi autoritetą serveryje? Kas jis?: Kol kas nėra, kadangi neesu susipažinusi pilnai su žaidėjais, bei pačiu serveriu.
- Ar turi autoritetą realiame gyvenime? Kas jis?: Šiuo metu neturiu.
- Papildomi įgūdžiai (neprivaloma): N/A
- Kas tau labiausiai patinka bei traukia žaisti šiame serveryje? Serveris traukia veiklos įvairove, gan draugiškais LSG'iečiais.
- Šiuo metu mėgstamiausia muzika (YouTube Link'as)(neprivaloma): https://www.youtube....nel=LithuaniaHQ
- Rekomenduojamas filmas/serialas (neprivaloma): Mėgiamiausi serialai, kadangi esu labiau serialų žmogutis ir manau šie bus Jums puikiai žinomi: Sex education, Teen wolf, Skins, Skam, Vampire Diares, Euphoria.
- Papildoma informacija (neprivaloma): N/A
- Jūsų nuotrauka: N/A
Šį pranešimą redagavo Deima_Lambo: 05 gegužės 2022 - 13:46