Rytis_Silent - Pridėti 75% už nelegalių programų naudojimą.
Kaip manot kur didesnis kriminalas, ar administratorius naudodamas nelegalias programas (už kurias žaidėjai baudžiami ban'u) nėra apskirtai šalinamas, ar mano atveju (buvimas sandėlyje budėjimo metu) ?
Nu šitu perliuku negalėjau nepasidalinti, dvi tokios pačios situacijos - skirtingos bausmės.
Diego_Maradona (Bandomasis) - Pridėti 50% už flood.
Jokubas_Bugattiz - Pridėti 35% už flood.
Pamirsai pamineti Ezros procentus, apie kuriuos negaliu rasyti nes esu eiliniis zaidejas ir gausiu perma. Kazkada prie italo pamenu Doncebas Skirgaila buvo meras dare tapati nebuvo net klausimu buvo nuimtos pareigos israsyta perma dovanu.
O siaip pats matai kaip cia viskas liuks,visikas tik i prieki per paskutinius tris metus.
Admiinistracija daro ka nori. Jeigu neturi geros reputacijos serveryje tai tavo skundai bus nagrinejami kitaip arba tiesiog nenagrinejami o bus parasyta atmesta.
Tapati taisykle dviem skirtingiem zmonem pritaikomi kaip tai situacijai reikalinga. Jeigu nelendi kaip sakant serverio valdziai i sikna, pareigu negausi. ( cia ne apie save )
Tas pats mano atvejis kaip pavizdys buves 3 kartus pd direktorius, 4 ar 5 kartus adminas uzpildes anketa i pd direktorius kaip itakingas zaidejas galintis istemti PD is bedugnes uzpiildziau anketa ir buvau pasiruoses padeti. Anketa atmete meru sprendimu ir poto argumentavo, kad anketa yra atmestinai parasyta, senai dirbau teisesaugoje ir siaip sake esu nekompetetingas, o zmogus nukopijaves savo sena anketa ir gryzes is leavo pries pora dienu gavo direktoriu.
Ir ciia jau net nebe tie laikai kai sedi vienoje gaujoje adminai, bet yra dar blogiau
P.S cia tokia viesa paslaptis nes visi kurie zaidzia pastaruosius puse metu supranta, kad serveris jau rausiasi po zeme kas akivaizdziai matose zmoniu onlinu. Bet kaip jau pats rasei man savaite pazaides is leavo, kad cia yra ziauru