Sveiki, norėčiau pakalbėti apie vakar įvykusi random rollback, per kurį mano draugas, prarado nemažą pinigų sumą https://www.lsgyveni...m/#entry1447367. Pirma, kaip jau matote ar matėte pinigai nebus gražinami, nes gi o kodėl jie turėtų būti gražinami, gi yra nurodytos taisyklės, be jokio pagrindo:
- Turtas nebus grąžinamas už :
- Jeigu jūsų transporto priemonė sprogo ir praradote daiktus kurie joje buvo, tie daiktai nebus grąžinti.
- Įvykus serverio atsukimui į galą (angl "Rollback") ir jums dingo pinigai, minutės, patirties taškai, kitoks turtas - jie jums nebus grąžinti.
- Nepateikus pakankamai įrodymų.
Ką noriu tuo pasakyti, jog kokiu pagrindu ir kodėl jie nebus grąžinami jei atitinkame 3 punktą pilnai, įrodymai visi pareikšti ir tiesiog reikia užmesti akį ir ten viskas aišku kaip dieną ir naktį. Antra, noriu paklausti, kodėl apie tokius rollback nėra pranešama viešai, jog žmonės galėtų apsaugoti savo turtą? Kad žmonės galėtų vienaip ar kitaip suplanuoti savo laiką ir žinodami jog bus rollback nedirbti minučių, nepirkti mašinų, nežaisti pokerio, ar tos pačios monetos, tai kodėl žmonės turi gaišti savo laiką ir vėliau jis nueina veltui(papildomas stresas, papildomi skundai ir panašiai). Žinoma kai serverio žaidėjai į tokius dalykus nekreipia dėmesio, todėl valdžia ir nesirūpina tokių dalykų paskelbimo viešai ar žaidėjų komforto užtikrinimui. Asmeniškai kai žaidžiu šitame serveryje 9-ti metai, dažnai esu matęs tokio pobūdžio rollback, iš kurių nieko nepeši, nes yra nustatyta nesąmoninga taisyklė ar tai patarimas...
Mano nuomone, kategoriškai ir visapusiškai esu už kad būtų pakeistas (Patarimų) antras punktas, labiau jį sukonkretinant, nurodant sumas nuo kiek iki kiek galima kreiptis ir prašyti, bent kažkokio tai supratimo ir palaikymo iš kompetetingų asmenų. Visai įmanomais būdais turėtų būti informuojami žmones apie serverio rollback, koks skirtumas, kad jis trumpas ar kažkoks kitoks, tai yra vistiek rollback, realiame gyvenime tokių dalykų nebūna jei žinote ir suprantate. Nežinau kokia praktika jau yra susidariusi iki šio momento(kalbant apie rollback), bet net ir realiame gyvenime įstatymai, kuriuos visi gerai pažįsta yra keičiami iš dalies ar tiesiog panaikinami. Taigi kodėl negalima atsižvelgti į būtent šio rollback vienos taisyklės pakeitimą ir nesukonkretinti jos. (žinoma įrodymai viskas yra svarbu, kuo jų daugiau, tuo lengviau gražinti turtą, kaip ir šioje mano kalbamoje situacijoje, įrodymai tiesiog ant lėkštės padėti, jei žinote kaip naudotis šakute, turtas bus gražintas) ačiū už dėmesį.
Pagarbiai,
Nedas
Šį pranešimą redagavo Prancuzass: 19 kovo 2022 - 13:53