Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Discord administracija

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
4 atsakymai į šią temą

GėlyTė

GėlyTė

G.O.A.T

• Teisėsaugos direktorius
  • 6.351 Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė/Discord nickas Jonce Gelyte / Persona#3766
2. Data. 2022.02.12
3. Kokią taisyklę pažeidė? (Citata iš taisyklių) Būtina įrašyti taisyklę, kurią moderatorius / administratorius pažeidė, kitaip skundas bus atmestas.

Piknaudziavimas discord pareigom
4. Foto / video įrodymas.

5aa867408c78fd930452cc73e0248c38831.png
5. Įvykio aprašymas - komentaras ( nebūtina ). Nesuprantu, ziuriu kad neeina redaguot man savo nuosavo kanalo, idomu kodel? Ir jeigu as kazka pazeidziau tai prasyciau pateikt taisykle kuria as pazeidziau. Is kitu zmoniu suzinojau kad uzsiprivatint kanala negalima, nors pagal taisykles man to nieks nedraudzia + ta kanalo mate Egis,Benas,Antones,Jokubas ir visi kiti zmones kuriems buvo uzdetas permission. Tai vat dbr idomu kas cia taip savivaliauja pareigomis ir kodel man yra draudziama paslept savo kanala :) Reikalauju kad sugrazintumet pilna prieeiga prie mano nuosavo kanalo.

3cb1eb4d4a2296a6943e542408b83bc6829.png

Šį pranešimą redagavo GėlyTė: 12 vasario 2022 - 15:35

• 0

5d1e1b619f9f110aac4f890ede96d72d600.png

Teisėsaugos direktorius 2020.10.06 - 2020.11.17

ANKETA I MOD

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
  • Svečias

Šitas atnaujinimas buvo padarytas visiem, kadangi supratimo panašu nėra, geriau savivaliaut negu pasiklaust. Yra nuosavų kanalų move, ir galėsit movintis žmonės iš to kanalo į savo, permisionai ten buvo daugumai uždėti.

• 0

GėlyTė

GėlyTė

G.O.A.T

• 6.351 Pranešimai

Šitas atnaujinimas buvo padarytas visiem, kadangi supratimo panašu nėra, geriau savivaliaut negu pasiklaust. Yra nuosavų kanalų move, ir galėsit movintis žmonės iš to kanalo į savo, permisionai ten buvo daugumai uždėti.

Klausimas islieka toks pats, kodel buvo nuimti permissionai ir kam trugde tas kad nemate mano kanalo? Nesuprantu apie koki savivaliavima kalba eina? Tiems kam buvo uzdeti permissionai dbr gali ateit i mano kanala ir as nieko negaliu padaryt...... Pirma padarot o veliau galvojat. Idomiai

Ai ir kodel E.Boo kanalas yra pasleptas? Cia kazkoks irodymas kad jisai yra auksciau musu?

Laukiu aukstesnios valdzios atsakymo nes dabartinis jusu atsakymas i mano skunda yra nesamoningas.

Šį pranešimą redagavo GėlyTė: 12 vasario 2022 - 19:25

• 0

ANKETA I MOD

Egis.

Egis.

Kulinaras

• Elitas
  • 1.941 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • Egis Boo
  • Darbas:Chef
  • VIP:Turiu
  • XP:Visi
  • Laimėjo konkursą:LSG Kulinaras 2014

Labas draugeli. 

Pradėkim nuo to, seniau išvis neturėjot prieigų prie tesiu koregavimo, buvo palikta kaip kanalai, galvoju ok, suteiksiu daugiau privilegijos, o kai jau suteiki daugiau pasirodo visi mandri pasidaro savo kanalus nematomus. Žmonės rašo ar galima kanalą įsigyti, sakau kad jau pilną yra, sako kad nėra, tai nesupratau kas nutiko, o pažiūriu visi užsidegę. Tai nuo sendienos kanalai turi būti visiems matomi. O jei nori būti nematomas sėdėk savo asmeniniam dc ir nereikės nuo kažko slėptis. Mano kanalas yra ir bus paslėptas, kad nematytum tu.(mano kanalas naidojamas yra dc tvarkymams. {atsidariau alaus} tai va, visi kanalai buvo pertvarkyti, nori įsileisti draugą ar ten velnia zin ka, yra virš nuosavu kanalu laukimo stotelė. Ka tu nori savo kanale druzokam daryt? Tau yra viskas palikta, tik koreguoti kanalo negali pilnai, o visa kita yra palikta. Sėkmės. Tikiuosi atsakiau i tavo visus klausimus, nes kiek suprantu tibtik nlri pasislėpti. I slepynes tau atsakiau, kaip ir visiems kanalo savininkams. 

• 0

GėlyTė

GėlyTė

G.O.A.T

• 6.351 Pranešimai

Labas draugeli. 

Pradėkim nuo to, seniau išvis neturėjot prieigų prie tesiu koregavimo, buvo palikta kaip kanalai, galvoju ok, suteiksiu daugiau privilegijos, o kai jau suteiki daugiau pasirodo visi mandri pasidaro savo kanalus nematomus. Žmonės rašo ar galima kanalą įsigyti, sakau kad jau pilną yra, sako kad nėra, tai nesupratau kas nutiko, o pažiūriu visi užsidegę. Tai nuo sendienos kanalai turi būti visiems matomi. O jei nori būti nematomas sėdėk savo asmeniniam dc ir nereikės nuo kažko slėptis. Mano kanalas yra ir bus paslėptas, kad nematytum tu.(mano kanalas naidojamas yra dc tvarkymams. {atsidariau alaus} tai va, visi kanalai buvo pertvarkyti, nori įsileisti draugą ar ten velnia zin ka, yra virš nuosavu kanalu laukimo stotelė. Ka tu nori savo kanale druzokam daryt? Tau yra viskas palikta, tik koreguoti kanalo negali pilnai, o visa kita yra palikta. Sėkmės. Tikiuosi atsakiau i tavo visus klausimus, nes kiek suprantu tibtik nlri pasislėpti. I slepynes tau atsakiau, kaip ir visiems kanalo savininkams. 

Tai permissionus nuemet del to kad jum atsibodo atsakinet i klausimus kad yra pilna kanalu ir kiti zaidejai nemato ju? Tai padarykit limita ir surasykit visus esancius kanalus kad nekiltu tokiu klausimu, kadangi uz neaktyvuma atemat kanala tai tas labai cia tiktu o ne nuimkit geriausio dalyko siame discorde... Tai tiek, nzn ar cia ir verta toliau kazko laukt nes matomai is Beno ar Antoneso sulaukciau toki pat atsakyma nes jie gi irgi LABAI DOMINI IR PRIZIURI DISCORDA. Rakinu.

• 0

ANKETA I MOD

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)