Būk pirmas!
Kas tai?
Mokinimasis pažinti žemėlapi. Darbe daug naujų žmonių, kuriems sunku greit susigaudyti žemėlapyje. Šios užduotys padės greičiau koncentruotis į vietas kurias prašo klientas, kad nuvežtumėte. Ir padės suprasti ko klientas nori, kaip būna: Galite mane nuvežti kur netoli picerijos viešbutis. Dažnai būna pasakoma netiksliai ir neaiškiai kur nuvežti. Taigi mokysimės kaip suprasti ir nuvežti kuo greičiau į tinkama vieta klientą.
O kokios bus užduotys?
Bus užuominos kur aš esu. Pavyzdžiui direktorius/ė lauks vietoje ir per racija apibūdins kur jis/ji yra. Pvz.:
„ Aš esu vietoje kurioje žaidėjai pilasi kurą, kitoj gatvės pusėje yra viešbutis “ . Jeigu darbuotojai vis nesupranta kokioje vietoje direktorius yra gali uždavinėti klausimus. Pvz.: Ką dar aplink matote? Ar netoliese yra nuosavų automobilių FIX?. Pirmas atvažiavęs darbuotojas/a ir direktorius/ė įlipęs į jo ar jos darbinį automobili laimi.
Kokia jums nauda iš dalyvavimo?
Gausite iki 10k vertės prizą ir galėsite naudingai išleisti. Taip pat jei pretenduosite į w-list turėsite dideli +, kad dalyvaujate.
Kaip sužinosite kada ir kur vyks?
Vyks tada kai bus didesnis darbuotojų aktyvumas. Bus pranešta racijoje prieš 5min, kad vyks veikla „ Būk pirmas* “. Turėsite 5min pasiruošti darbuotojų veiklai.
Taisyklės:
* Jeigu tyčia trukdysite kolegoms dalyvauti veikloje „ Būk pirmas* “ nebegalėsite dalyvauti.
* Dalyvavimas nebūtinas.
* Būtina su uniforma ir darbiniu transportu.
* Turėsite 5 minutes pasiruošti.
* Prizai bus įteikti iškart po laimėtojo/laimėtojos paskelbimo.
* Tai pat būsite įrašytas kaip Laimėtojas.
* Dalyvių kiekis nenustatytas visi darbuotojai gali dalyvauti.
Laimėtojai:
Šį pranešimą redagavo DAVID WALLACE: 04 vasario 2024 - 00:38
Atlikti dizaino darbai.