1. Jūsų Vardas_Pavardė:Zach_Osborne
Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Kobra Alfonsas_Shake
Autorius
Zach_Osborne
, Sau 20 2022 22:59
Parašė 20 sausio 2022 - 22:59
2. Laikas ir data, kada darbuotojas nusižengė:2022-01-20 laikas video
3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais):
4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių):41. Jeigu gaudote nusikaltėlį su darbiniu transportu ir norite jį įtarti už bėgimą, tai galite padaryti tik tada, kai akivaizdžiai matosi, kad civilis bėga ir nestoja, arba galite iššauti į orą įspėjamąjį šūvį/spaudinėti "H" raidę (1/1)
5. Jūsų komentaras (neprivaloma):Važiavai su svyturelėm o aš losiu be sound kažinau ko nori iš paskos mane segdamas ir tada nuvariau paesti.Ir tu privalai h raidė paspausti kam ji reikalingą ?
Video veluoja nes ilgai krovė
Nuveikti darbai serveryje
2x Naujokų verbuotojas
6x Baikerių direktorius
5x Vagių direktorius
1x Dylerių direktorius
Inkasatoriu direktorius 2021-11-21 2022-01-15
Mediku direktorius 2022-07-15 2022-09-07
Teisėsaugos direktorius 2023-12-20 2024-04-06
Nekilnojamo turto agentu direktorius 2024-05-04 2024-09-11
Serverio Administratorius 2024-07-25 xxxx-xx-xx
Parašė 21 sausio 2022 - 02:36
1. Jūsų Vardas_Pavardė:Zach_Osborne
2. Laikas ir data, kada darbuotojas nusižengė:2022-01-20 laikas video3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais): https://youtu.be/1OVUUrANNkU4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių):41. Jeigu gaudote nusikaltėlį su darbiniu transportu ir norite jį įtarti už bėgimą, tai galite padaryti tik tada, kai akivaizdžiai matosi, kad civilis bėga ir nestoja, arba galite iššauti į orą įspėjamąjį šūvį/spaudinėti "H" raidę (1/1)5. Jūsų komentaras (neprivaloma):Važiavai su svyturelėm o aš losiu be sound kažinau ko nori iš paskos mane segdamas ir tada nuvariau paesti.Ir tu privalai h raidė paspausti kam ji reikalingą ?Video veluoja nes ilgai krovė
Tavo video puikiai matos, kaip pažeidinėji Kelių Eismo Taisykles ir dar bėgi nuo pareigūno.
Koks tikslas šio skundo?
Skundas atmetamas.
...
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)