Nusprendžiau įkelti naują prisistatymą, kad galėčiau susipažinti su tais, ko dar nepažįstu
- Tikras vardas, Vardas_Pavardė žaidime: Kamilė Aleksandra (Jo žinau, fucked up turėt du vardus pase) / Kamila_Dust
- Gimimo data: 2001-12-29
- Gyvenamoji šalis, miestas: Vilnius, Lietuva
- Mokymosi įstaiga arba darbo vieta (neprivaloma): Mokiausi VJTKK (Vilniaus Juozo Tallat - Kelpšos konservatorija)
- Jūsų hobiai: Labiausiai mėgstu leisti laiką gryname ore su kompanija, mėgstu žiūrėti filmus/podcastus/vlogus, bei žaist įvairius žaidimus
- Asmeninės savybės: Esu draugiška, geranoriška, visuomet stengiuosi padėti (jei tik yra galimybė), esu gana jautri (neskriauskit pls) bei labai smalsi
- Darbinė veikla, veikiami/nuveikti darbai serveryje: Šiuo metu esu mechanikų direktorė, Naujokų bendruomenės skilties moderatorė, bei siekiu administratorės pareigų.
- Norimos pareigos / tikslai gyvenime: Ištiesų tai tik noriu sukūrti darnią šeimą ir gebėti išlaikyti ją taip, kad nieko netrūktų. O kaip tai pasiseks - pagyvensim, pamatysim :>
- Iš kur sužinojai apie serverį? Kas tave į jį atvedė?: Iš serverio sužinojau iš nuostabaus žmogaus - ma van lav Rookie_Dust. Anksčiau buvau žaidus sampą, tad, sužinojus, jog jis tai žaidžia iki šiol, apėmė nostalgija ir nusprendžiau prisiminti tuos senus gerus laikus
- Kiek žaidi šiame projekte?: Accountą šiame serveryje turiu apie du metus, bet aktyviai žaist pradėjau šių metų rudenį.
- Ar turi autoritetą serveryje? Kas jis?: Tokių kaip autoritetų nėra, tačiau, labai gerbiu šiuos žmones ir jų daromą veiklą - George_Ezra (meras), Rookie_Dust (Serverio ir forumo administratorius), Corrinne_Claudia , Malia_Easy (Serverio administratorė) ir visus kitus šiltus žmogeliukus
- Ar turi autoritetą realiame gyvenime? Kas jis?: Niekada nesilygiavau ir juolab nepradėsiu lygiuotis į kitus žmones, vieninteliai mano autoritetai realiame gyvenime - tai mano šeima
- Papildomi įgūdžiai (neprivaloma): Ex. muzikantė (Moku groti beveik visais instrumentais)
- Kas tau labiausiai patinka bei traukia žaisti šiame serveryje? Pati bendruomenė yra gana draugiška (faktas, kalba eina ne apie visus ), taip pat patinka tai, jog iš visų LT serverių, kuriuos aš žinau, čia yra labiausiai išsivystęs ir nuolat tobulėjantis servas
- Šiuo metu mėgstamiausia muzika (YouTube Link'as)(neprivaloma):
- Rekomenduojamas filmas/serialas (neprivaloma): Girly things, bet labiausiai kabina visos Fifty shades of grey dalys (jei iš filmų) ir visa The vampire diaries trilogija (iš serialų)
- Papildoma informacija (neprivaloma):Labai tikiuos, kad jūs tokie patys draugiški, kaip ir aš, ir nelinkėsit blogų žodžių į mano pusę
- Jūsų nuotrauka:
Šį pranešimą redagavo 𝑲𝒂𝒎𝒊𝒍𝒂: 05 rugsėjo 2024 - 23:12