Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Mantas_Vega 2x į N.V.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

Apklausa: Mantas_Vega 2x į N.V. (1 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Tinkamas šioms pareigoms?

  1. Taip! (argumentuosiu) (1 balsai(-ų) [100.00%] - rodyti)

    Balso procentinis santykis: 100.00%

  2. Ne! (argumentuosiu) (0 balsai(-ų) [0.00%])

    Balso procentinis santykis: 0.00%

Balsuoti

#1
*VEGA*

*VEGA*

    Rimtas patarėjas

  • Veteranas
  • 550 Pranešimai
  • Gyv. vieta278nr.
  • Darbas:Laisvo oro direktorius.
  • VIP:yra
  • XP:60.000

1. Jūsų dabartinis ir buvę nick (Vardas_Pavardė) žaidime, jūsų turima patirtis (XP) mūsų projekte? (Neatsakius, arba atsakius klaidingai į ši punktą, anketa gali būti atmesta).  Sveiki mieli skaitytojai, mane turbūt daugelis žinote kaip Mantas_Vega ir kitų nick nesu turėjas. Per šios 7 metus su pertraukom esu sukaupęs tik 58k xp, nesu įpratęs išsisaugoti.

2. Kiek laiko jau žaidžiate šiame projekte? Kiek laiko vidutiniškai praleidžiate serveryje? Šiame serveryje žaidžiu nuo 2014m. žinoma su pertraukom, tačiau visad po kiek laiko norisi sugrįšti. Serveryje per dieną vidutiniškai praleidžiu 2-3h.

3. Kodėl pretenduojate būtent į šias pareigas.- Pretenduoju į šias pareigos, nes atsibodo vis ta pati rutina ir norisi kažkuom prisidėti prie serverio gerovės.

4. Turėtos/turimos pareigos? (Gaujos vadas / pavaduotojas - nesiskaito). Pastaruosius kelis metus, neturėjau jokių pareigų. Tačiau yra tekę pabuvoti 2x Baikerių direktorius ir Naujoku verbuotojas.

5. Ar seniau buvote naujokų verbuotoju? Kiek laiko? Kaip sekėsi darbas? Kodėl pasitraukėte? Nepamenu tiksliai prieš kiek laiko bet, kažkur prieš 4 metus. Darbas sekėsi gerai, tačiau dar nebuvo išsamios informacijos koks mūsų pagrindinis tikslas, nebuvo žiūrima į šias pareigos rimtai. Pasitraukti teko, dėl ataskaitų trūkumo. 

6. Programos "Discord" Kontaktai. ( Būtini jei anketa bus patvirtinama kad su jumis, būtų galimybė susisiekti.). Neparašius kontaktų anketoje anketa iškarto bus atmesta taip yra todėl kad moderatoriams būtų lengviau su jumis susisiekti ir nereikėtų atskirai rašyti ir laukti kol bus arba nebus perskaityta žinutė. Vega#0745

7. Kuo tu išsiskiri iš kitų ir moderatoriai turėtų būtent tave pasirinkti ? Manau, jog esu žmogus turintis įdėjų bei mėgstantis jomis dalintis su kitais.

8. Kokią pagalbą žadi suteikti naujokams ? Visų pirma, tai ko ir reikalauja šios pareigos, tai naujoko supažindinimą su serverio svarbiausiomis vietomis, gaujomis ir taisyklėmis. Turiu dar keletą įdėju, kaip patobulinti šį darbą ir paskatinti žaidėjus prisijungti prie šios komandos, nes matau N.V. darbuotojų trukumą, o naujokam pagalbos visuomet reikia.

9. Ar esate buvęs išverbavęs bent vieną naujoką savo noru (nesant naujokų verbuotoju)? Jei esate, parodykite nuotraukomis kaip tai darėte. (Tai NEPRIVALOMA, tačiau tokiu atveju galėsite greičiau užimti naujokų verbuotojų pareigas!). Na esu ir visai nesenai, bet tai buvo tiesiog supažindinimas su serverio svarbiausiomis vietomis. Dėja ss nesidariau nes nemačiau tikslo.

10. Ar turite VIP statusą serveryje? Taip

11. Ar esate prisijungę prie Los Santos Gyvenimas discord ( Jei nebusite prisijungę, anketa bus atmesta, nes neturėsim galimybės suteikti jums naujoko verbuotojo rolę.) Discord link'as www.lsgyvenimas.lt/dc (Taip turiu).Taip turiu.

 

Šį pranešimą redagavo *VEGA*: 19 gruodžio 2021 - 13:37

  • 0

Mano pasiūlymai:  :animated-smileys-weapons-004.gi ČIA  ir     :animated-smileys-weapons-004.gi ČIA  ir net   :animated-smileys-weapons-004.gi  ČIA


#2
𝐡𝐚𝐦𝐢.𝐝𝐢𝐚𝐥𝐥𝐨

𝐡𝐚𝐦𝐢.𝐝𝐢𝐚𝐥𝐥𝐨

    Veteranas

  • Garbės moderatorius
  • 1.803 Pranešimai
  • maslenki_
  • Darbas:Moderatorius
  • VIP:Nėra
  • XP:235.000

Patvirtinta!


  • 0




1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)