Video kalba pats už save idk +rep jei patiko part 2 coming soon
aj ir btw šiame video NEBUVO NAUDOJAMOS NELIAGALIOS PROGRAMOS/SCRIPTAI LOS SANTOS GYVENIMO SERVERYJE
Šį pranešimą redagavo Randominis Vaikas: 23 gegužės 2021 - 00:21
Nuveikti darbai serveryje:
1x Transporto Direktorius
3x Vagių Direktorius
2x Baikerių Direktorius
5x Naujokų Verbuotojas
2x RageOut klubo narys
1x Korespondentas
1x Fotografas
> Metų atmosfera <
Noriu pasakyti, kad dc boomintojas 3,15
Do not let fear dictate your actions, for it is in the face of fear that courage is truly tested, the measure of a person’s character is not in their physical appearance, but in their actions and deeds
Suingu_Zueg - Atsistatydino
Zuegas_Westanzor - Atsistatydino.
Suingu_Zueg - Garbingai atsistatydino.
Suingu_Zueg - mažas aktyvumas, netinkamas ban, vagystes iš afondo.
Suingu_Zuegg - Acc dalijimasis su kitu asmeniu, nepasiteisinęs bandomasis laikotarpis
2019 nta metų direktorius
2020 mechanikų direktorius
2020 eventų rengėjas
Pokemono mokytojas
dabar atiduok mano 4:48 prarastas gyvenimo minutes, editu per daug, klisas, nieko idomaus neparodai, muzika per tyliai, du ciuvai nusauti per visa video, kita karta tikiuosi kazka idomesnio susuksi.
Šį pranešimą redagavo Aidis_H.: 23 gegužės 2021 - 01:14
dabar atiduok mano 4:48 prarastas gyvenimo minutes, editu per daug, klisas, nieko idomaus neparodai, muzika per tyliai, du ciuvai nusauti per visa video, kita karta tikiuosi kazka idomesnio susuksi.
Tau apie šaudyma patylėt nes realiai be scriptu nepašaudai tai įrodei praeitus sandelius prie medžio kad net prireikė amfa suvartot prieš mane be scriptu pamatysi tą kitame vidosike
Tau apie šaudyma patylėt nes realiai be scriptu nepašaudai tai įrodei praeitus sandelius prie medžio kad net prireikė amfa suvartot prieš mane be scriptu pamatysi tą kitame vidosike
kad nesedziu 24/7 ir netraininu savo saudymo skillu = be scriptu nepasaudau? pilnas mano yt kanalas video, kaip saudausi be aimo, visas serveris zino, kad cocainai nenaudoja tokio slamsto. nu ir dar prie priedo galiu tau pasakyti, kad esu laimejas siais metais vykusi 1x1 konkursa su filmavimu, tenais tau butu buve nelygis saudytis, kadangi susirinko viso serverio geriausi sauliai, o tarp ju taves ten dar ilgai nematyt.
btw prisipazinsiu, tuo metu klisinau kaknada, kadangi tiek fps mazas buvo, tiek daznai nesedziu sampe ir dar nebuvau pajautes pacio dgl. tai gali kelti, pasijuoksiu kartu is to 1/100 momentu, kai megstu paklisint.
cia fav transitiona naudojai ar kitu neturejai?
Fav
Jo įdomu būtų pamatyti reakcija discorde kai vidury rusho ištrynė dc... Och wait.....
Tai buvo poros sekundžiu laikas kur gerb pablo turėjo visa šlove
žmogus be aimo taip pakalina +repas didzkiui
belekaa
kad nesedziu 24/7 ir netraininu savo saudymo skillu = be scriptu nepasaudau? pilnas mano yt kanalas video, kaip saudausi be aimo, visas serveris zino, kad cocainai nenaudoja tokio slamsto. nu ir dar prie priedo galiu tau pasakyti, kad esu laimejas siais metais vykusi 1x1 konkursa su filmavimu, tenais tau butu buve nelygis saudytis, kadangi susirinko viso serverio geriausi sauliai, o tarp ju taves ten dar ilgai nematyt.
btw prisipazinsiu, tuo metu klisinau kaknada, kadangi tiek fps mazas buvo, tiek daznai nesedziu sampe ir dar nebuvau pajautes pacio dgl. tai gali kelti, pasijuoksiu kartu is to 1/100 momentu, kai megstu paklisint.
Taip taip shawnai tikrai tu man nesiuntei f11 žinai nene tigi nenaudojat jūs to šudo fect lmao. Gera litanija parašęs bet spek kam niekada nesikeikiu
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)