1. Jūsų dabartinis ir buvę nick (V_P) žaidime, jūsų turima patirtis (XP) mūsų projekte? Tai esu žinomas kaip Sueingu_Karmalija, senas nick buvo tik vienas, Rimas_Petrauskas.XP turiu apie 19.000.
2. Kiek laiko jau žaidžiate šiame projekte? Kiek laiko vidutiniškai praleidžiate serveryje? Žaidžiu apie metus, o į dieną praleidžiu apie 4-6h, priklauso nuo aplinkybių.
3. Kodėl pretenduojate būtent į šias pareigas. Todėl kad esu turėjas tik vienas pareigas ( RageOut) tad manau tai būtų šansas parodyti ką sugebu.
4. Turėtos/turimos pareigos? 1 x RageOut narys
5. Ar seniau buvote naujokų verbuotoju? Kiek laiko? Kaip sekėsi darbas? Kodėl pasitraukėte? Nesu buvęs.
6. Programos "Discord" Kontaktai. Karmalija o7#4820
7. Kuo tu išsiskiri iš kitų ir moderatoriai turėtų būtent tave pasirinkti ? na, man visai patinka bendrauti, padėti žmonėms, ypač naujokams, esu draugiškas, iškalbus, charizmatiškas, tad manau pritikčiau prie komandos.
8. Kokią pagalbą žadi suteikti naujokams ? aprodyti miestą, nupirkti dviratį, padėti pasikelti XP, ir beabėjo visokių smulkmenų kurie jie paklaus.
9. Ar esate buvęs išverbavęs bent vieną naujoką savo noru (nesant naujokų verbuotoju)? Jei esate, parodykite nuotraukomis kaip tai darėte. Esu, ir ne viena, kadangi ir keletą mano draugų prisijungė į LSG kai aš pradėjau žaisti, ir aš jiems aprodžiau miestą, esu dar išverbaves naujoka visiškai, bet neturiu nei nuotraukų, nei prisimenu jo nick'o, kadangi tai buvo pries ~1mėn.
10. Ar turite VIP statusą serveryje? Taip
11. Ar esate prisijungę prie Los Santos Gyvenimas discord? Taip.
Šį pranešimą redagavo Sueingu_k: 06 gegužės 2021 - 15:43