Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

iek tiek Drift'o

- - - - -

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
3 atsakymai į šią temą

Lewis

Lewis

Pažengęs

• Senbuvis
  • 202 Pranešimai

*
Populiarus

Sveiki, nusprendžiau pasidalinti mūsų darbais, tikrai yra klaidų ir jos akivaizdžios, bet manau tikrai verti bent kažkiek dėmesio, žinau kad man su editinimu prastai ir tikrai nemoku aš naudotis editinimo programomis geriausiu atveju moku paspausti alt+z  :D Pirmas video iš konkurso "Drift Twin 2" dėkui Gretai kad tada padėjo, kitas video jau mano darbas ir mano pirmas kartas susidūrus su editinimu nors ten ir toks editinimas net sukarpyt normaliai nesugebėjau  :D Trečias video jau yra Ver_Niko jam geriau sekėsi su editinimu, kviečiu be to prisijungti prie RageOut klubo drift skilties šiuo metu tikrai trūksta su kuo galima būtų padriftinti ir tobulėti toliau. Išreikškit ir savo nuomones kur būtų galima tobulėti toliau be "editinimo" nes, šitą pats žinau, sėkmės žiūrint.  :D​ 

Pirmas:

Antras:

Trečias:

Lauksiu nuomonių :rolleyes:

Šį pranešimą redagavo Rainas: 17 balandžio 2021 - 12:32

• 8

ᴋᴏꜰᴇ ɴᴏꜱᴛʀᴀ

ᴋᴏꜰᴇ ɴᴏꜱᴛʀᴀ

𝙉𝙤𝙩𝙞𝙘𝙚𝙙

• Senbuvis
  • 1.553 Pranešimai
  • Gyv. vieta𝙈𝙤𝙣𝙩𝙖𝙣𝙖

norėtusi kažka agresyviau, namu darbai puikiai atlikti, labai gražu, aš sužavėtas 

• 2

:DancingBunny:

Unknown

Unknown

Pažengęs

• Senbuvis
  • 208 Pranešimai

Nice  ;) 

• 1

Perestroika

Perestroika

if requestType == 2 then

• Senbuvis
  • 1.389 Pranešimai
  • 2024 Metų geriausias:Cheateris
  • 2022 Metų geriausias:Kūrybingiausias žaidėjas / TikTok video kūrėjas / Komikas

Gerai driftina, kaip visada +rep

• 1

result1 = 268435986

result2 = 1

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)