ziurinejau senus videkus ir radau sita, nzn nostalgija kazkokia sukilo, nors video tik 3men senumo
"ten nebus vienas Moltenas, ten bus niekada nesikeikiu Moltenu"
jett su /ant > moltenu armija
keista kaip zmones, kuriu tokios panasios pavardes, taip nesusizaide ir nesugeba normaliai sufokusuoti vieno, bet is tavo puses, well done, +rep
tik norejau parodyt, kur buvo tikri kariai teisesaugoje ir neprireikdavo /ant komandu
tu pirma paziurek vyras vienas pries tiek bakuru buvo
Pasiekimai
Naujoku verbuotojas
Baikeriu direktorius 2x
Vagiu direktorius 2x
Rageout drift komandos vadovas 2021.04.04 - 2021.04.19
Rageout klubo vadas 2021.04.19 - 2021.09.24
K.T direktorius 2021.04.06 - 2021.05.23
Gaisrininku direktorius 2022.09.11 - 2022.10.02
Šiaip ten vienas čiuvas šoko ant visų Moltenų, o čia pilna mašina arinių? Nejuokink Shawnai :Dd Jett kietesnis.tik norejau parodyt, kur buvo tikri kariai teisesaugoje ir neprireikdavo /ant komandu
https://youtu.be/l0mYPQ07nII
Šį pranešimą redagavo Rytis_Silent: 29 kovo 2021 - 13:46
tik norejau parodyt, kur buvo tikri kariai teisesaugoje ir neprireikdavo /ant komandu
Kadangi mano geriausias draugas flexina koks jis kietas buvo, tai norėčiau ir aš pasireklmamuoti, kaip su rancheriu infės gaudėm ir t.t. ne tu vienas toks kietekas shawnai
Jetukui +rep, mldc ex director.
Kadangi mano geriausias draugas flexina koks jis kietas buvo, tai norėčiau ir aš pasireklmamuoti, kaip su rancheriu infės gaudėm ir t.t. ne tu vienas toks kietekas shawnai
Jetukui +rep, mldc ex director.
Jei cia ikeltu ne koks bridzius, o geresnis zaidejas, paspausciau +rep
[= No need to cherish luxury cause everthin' come and go
Even the life that you have is borrowed =]
kad gaudyt vagis/kontras moki mes zinom ta puikiaisiai jokub. bet zinom ir ta, kad tu klisas kaip batu aulas, taip kad tavo ta reklama nieko verta
kad gaudyt vagis/kontras moki mes zinom ta puikiaisiai jokub. bet zinom ir ta, kad tu klisas kaip batu aulas, taip kad tavo ta reklama nieko verta
jo ir moku dar surinkt gerus žmones kurie gynimuose dalyvauja, o ne atrankas tikrina su /nark nu dar ir Gd pasiekt galiu, ai pala... skaudi tema
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)