Čia aš vienas laimingas, kad algų ir atrankų nereiks daryt ?
Matosi koks tu direktorius
Čia aš vienas laimingas, kad algų ir atrankų nereiks daryt ?
Matosi koks tu direktorius
Sveiki,
LSG serveris buvo paveiktas gaisro mūsų serverinėje. Tvarkymo darbai jau vyksta, tačiau jie gali užtrukti net ir kelias dienas ir pasekmės šiuo metu dar neaiškios.
logiskai pamascius, kad ir siandien atsigaus. manau direkrtoriai netures teises ismest zmoniu uz tai kad nepradirbo? nes vis del to visa diena neveikia. del idomumo. pildyt ar ne
Va tokį... jau išsivaizduoju kaip prapala mano kreditai.
|---------------------------------------------------------------------------------|
WITH MONEY, YOU CAN BUY A CLOCK, BUT NOT TIME
|---------------------------------------------------------------------------------|
Pasiekimai
Naujokų Verbuotojas | 2021/03/07 - 2021/04/09 | 1x
RageOut narys | 2021/04/13 - 2021/05/24 | 1x
/me N̵̜̬͔͉̉̌͠ͅé̴̲̣̠̪̏̈́́͘ǧ̸̢̛̻̟͖̪̹̗̐̔́̉̄̚͠͝a̵̧͍̖̤̠͈̱̻͒́̄͑͆̈́͑͆͑͗ļ̷̛̰̒̅̽͋͜ͅǐ̷̘̺̤̝̖̈́̋̀̄̂ ̷͕̼̔̔̾͠i̶̢̛̻͓͙̰̩͇̠̾̉͗̒͘š̶̝̪̮̅͝t̷̞̰̞̮̝̄̏ͅv̶̙͚̻̹̲̪̦͙̝̫͌̀̈͝è̵̟̺͉͚̼̐̅̈́̇̚͘͜ř̵́̌̇̊́̚͝ͅẗ̷̢̰̫̞͍̪̹͍́̊̏ï̶̻͜,̸͉̮̳̂̋̋̃̂͛̐̈͒̚͜ ̸̨̡̧̛̙̜̺̘̱̄́̈́́͊̀̎̀k̴̡̡̜̘̰̬̖̲̣͔͐̄̾͑̉̆̀̊a̶̢̪͔̠̺̘̥͕̲̓͘͜i̶̘̗̊͛̉̉̃̿p̷͕̰̞̂̽̈́́̅̚̚ ̵̧̘̉̀̾͊̂̐̑ļ̵͕̩̭͚̆̍ạ̷̟̀̾̊̌͂̆u̴̧̫̺͉̥̼͈̩͑̇͂͜ž̸̧̰̻͈̻̟̟̺̤̐̓͗͌͗̈́́̈́̕͘ö̴̫̣̫͇̙̰́̎̐̐̉ ̵̘̫̻͗̈́͆́͆͂̓͒ͅḱ̴̯̆̄̌̈́̚̚͝a̷͕͊͑́u̸͙͎͚̥̳̗̦̒̾̇̂̚l̴̨̥͎̮̞̦͍̭̲̀͌̾͝u̴͙̤̤͈̦̪̩͗s̷̝͙̖͎̯̥͒͆͂̓͑̀
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)