1. Jūsų dabartinis ir buvę nick (Vardas_Pavardė) žaidime, jūsų turima patirtis (XP) mūsų projekte? (Neatsakius, arba atsakius klaidingai į ši punktą, anketa gali būti atmesta). Rimka_Speed, xp 53k
2. Kiek laiko jau žaidžiate šiame projekte? Kiek laiko vidutiniškai praleidžiate serveryje? įvairiai 2-3h
3. Kodėl pretenduojate būtent į šias pareigas. nes aš jose jau buvau, ir visai patiko
4. Turėtos/turimos pareigos? (Gaujos vadas / pavaduotojas - nesiskaito) 1x N.v
5. Ar seniau buvote naujokų verbuotoju? Kiek laiko? Kaip sekėsi darbas? Kodėl pasitraukėte? Taip buvau, išbuvau 1 mėn, sekėsi gerai, tiesiog norėjau užleist vieta kitiem.
6. Programos "Discord" Kontaktai. ( Būtini jei anketa bus patvirtinama kad su jumis, būtų galimybė susisiekti.). Neparašius kontaktų anketoje anketa iškarto bus atmesta taip yra todėl kad moderatoriams būtų lengviau su jumis susisiekti ir nereikėtų atskirai rašyti ir laukti kol bus arba nebus perskaityta žinutė. Rimka#4179
7. Kuo tu išsiskiri iš kitų ir moderatoriai turėtų būtent tave pasirinkti ? Visi mes esame vienodi, visi mes esame lygūs.8. Kokią pagalbą žadi suteikti naujokams ? Visaip kaip tik galiu
8. Kokią pagalbą žadi suteikti naujokams ? Kaip galėsiu taip padėsiu
9. Ar esate buvęs išverbavęs bent vieną naujoką savo noru (nesant naujokų verbuotoju)? Jei esate, parodykite nuotraukomis kaip tai darėte. (Tai NEPRIVALOMA, tačiau tokiu atveju galėsite greičiau užimti naujokų verbuotojų nop :/
10. Ar turite VIP statusą serveryje? Taip turiu.
Šį pranešimą redagavo Rimkacebas: 02 lapkričio 2020 - 23:50