Visų pirmą, nebuvo jokio užėmimo ir 20 žmonių tikrai nebuvo Kitas dalykas, kažkaip ne prie ko čia tie discordai, kai pats kažkur sėdi, tema kaip supratau ne tam sukūrėi apie discorda pakalbėt.
Gerai, praskridai prieš 3 minutes kaip pats sakai, pašaudei, niekas nieko nesako, bet mano filmuotos medžiagos metu būtent nieko neįvyko ir kodėl tu juos išnešei ? Nusitaikė ? O tai ir star duodami už nusitaikymą į žmogų o ne šovimą ? ir pareigūnai už tai baninami už pd piktnaudžiavimą ? Kuom tu remeisi, jog tie patys žmonės kurie šaudė prieš 3 min. ten pat ir stovėjo ?
Ne prie ko discordai? Kaip tai ne prie ko, aiskiai matosi, kad tu bandai su savo adminu, ban ir pzu komandom pakenkt zaidejui, nes tu sedejai su tais zmonem discorde ir puikiai zinojai kad jie ten saudo ir as turiu pilna teise naudoti elitini ginkla jiems zudyti, bet su gaujiskiais va tokia padstava padarei ir ikelei 15 sekundziu video, kur jie tipo nieko nesaudo, tik stovi ir provokuoja nusitaike i mane su ginklu kad pradeciau saudyt o tu is visos situacijos istraukes va toki trumpa klipuka mane uzbanini aiskiai zinodamas kad nesu kaltas. Aisku jei netureciau savo irodymu, kurie man kaip armijai yra neprivalomi (ka tu irgi puikiai zinai ir tikiesi kad as nefilmuosiu) tai unbano turbut negauciau, nes puikiai sudeliojai viska ir idejai bei parasei tik tai, kas naudinga tau, bet ne man.
Tokie admino poelgiai viso admin kolektyvo reputacijos tikrai negerina, galesi antonesui ar tai benui paaiskint, kad ne prie ko cia discordas ir ko cia tas kipras temas apie discorda kuria.
O jei 20 žmonių susirinks prie spurginės ant vienos mašinos su tais pačiais skin, tai juos galima išnešt ? Nes tau "vėl laukt kol kažką nušaus" reikės ? Kažkaip nelabai atrodo teisingas argumentas.
prie ko cia spurgine masina ir skinai, as tau aiskiai idejau irodymus kaip jie susirinke tikrai ne vienas ir ne du zmones saudo, gal tau dar is kitu zaideju pov idet kaip jie ten visus tasko?
Na, jei ten buvo kaip tu teigi užėmimas, tai įrodyk, nes ten jo tikrai nebuvo.
suprantu kad sunku pripazinti, kad esi neteisus ir mano irodymai eina pries tave ir pries tavo bana, bet as jau idejau video, ten puikiai matosi, kad uzemimas ten
O Jei nori "įkasti" koks aš puikus administratorius, tai galiu priminti, kad ir tu "tokiu" buvai:
Visu pirma tai ten buvo kita situacija, nes i ji niekas nesaude, ir ne vieno zmogaus lauke net nesimate, jis tiesiog pradejo saudyt i vidu kur jo kolegos, aiskiai matosi, kad del to apeliacija ir buvo atmesta (reiskias mano ban teisingas), kai si bus, mano 100procentiniu isitikinimu, patvirtinta. wtf dude
antra tai ne tavo reikalas ir ne tavo kompetencija vertinti koks as buvau adminas. tu nesi vice prezidentas, o ban apeliacijas nagrinejant nera atsizvelgiama i tai, koks administratorius buvo bana apeliuojantis zaidejas. as dabar administratorius nebesu, esu paprastas zaidejas, ir mano pozicija apeliacijoje nera niekaip susijusi su mano buvusiom pareigom