1. Jūsų dabartinis ir buvę nick (Vardas_Pavardė) žaidime, jūsų turima patirtis (XP) mūsų projekte? (Neatsakius, arba atsakius klaidingai į ši punktą, anketa gali būti atmesta).As Esu Leo_Vendetta,Esu surinkes apie 47k xp
2. Kiek laiko jau žaidžiate šiame projekte? Kiek laiko vidutiniškai praleidžiate serveryje?Zaidziu apie 3-4 metus su pertraukom. Praleidziu nuo 3 iki 10 valandu serveryje.
3. Kodėl pretenduojate būtent į šias pareigas. Nes Yra daug naujoku kurie nesigaudo serveryje.
4. Turėtos/turimos pareigos? (Gaujos vadas / pavaduotojas - nesiskaito) Nesu Turejas
5. Ar seniau buvote naujokų verbuotoju? Kiek laiko? Kaip sekėsi darbas? Kodėl pasitraukėte? nebuvau
6. Programos "Skype" Kontaktai. ( Būtini jei anketa bus patvirtinama kad su jumis, būtų galimybė susisiekti.). Neparašius kontaktų anketoje anketa iškarto bus atmesta taip yra todėl kad moderatoriams būtų lengviau su jumis susisiekti ir nereikėtų atskirai rašyti ir laukti kol bus arba nebus perskaityta žinutė. [https://join.skype.c...e/hZNeDLWFeGot]
7. Kuo tu išsiskiri iš kitų ir moderatoriai turėtų būtent tave pasirinkti ? Galiu but labai aktyvus ir padet vos ne kiekvienam naujokui turinciam iki 3.5k xp
8. Kokią pagalbą žadi suteikti naujokams ? aprodyti pagr. vietas ty: hotelius,hp,bankus,darbus,parduotuves,kur isigyt draudima ir t.t. gal dar duosiu ir pinigu
9. Ar esate buvęs išverbavęs bent vieną naujoką savo noru (nesant naujokų verbuotoju)? Jei esate, parodykite nuotraukomis kaip tai darėte. (Tai NEPRIVALOMA, tačiau tokiu atveju galėsite greičiau užimti naujokų verbuotojų pareigas!) Esu ir ne viena bet yrodymu neturiu..
10. Ar turite VIP statusą serveryje?Taip
Šį pranešimą redagavo Vendett'a: 18 birželio 2020 - 19:04