- Tikras vardas, Vardas_Pavardė žaidime : Neilas, Nelson_Mandelo
- Gimimo data : 1999-10-10
- Gyvenamoji šalis, miestas : Lietuva, Klaipėda
- Mokymosi įstaiga arba darbo vieta (neprivaloma) : Bardakas. Klaipėda ir LCC universitetas
- Jūsų hobiai : Krepšinis pagrindinis hobis kurį turiu, šiaip dar mėgstu tenisą lauko bei tinklinį. Gyvenęs esu Amerikoje kelis metus tai ten labai mėgau ir amerikietišką futbolą, tačiau grįžęs namo žiūriu jį rėčiau. Nepamirštame ir kompiuterinių žaidimų bei filmų.
- Asmeninės savybės : Chillas esu visiškas, labai sunku su manim yra susipykti, nes daug ką paverčiu juoko forma ir taip ginčai išsisprendžia žymiai lengviau. Prie to pačio chillo, esu ir atsakingas bei komunikabilus, nepamirštu panolaifinti prie progos.
- Darbinė veikla, veikiami/nuveikti darbai serveryje : Kadangi esu naujokas, tai nežinau, nieko nesu nuveikęs, nieko neveikiu dabar, tiesiog galvoju pradėti žaisti šiame projekte, nors ir draugas kviečia į visai kitą, tačiau čia atrodo kad bus žymiai įdomiau negu ten kur esu kviečiamas.
- Norimos pareigos / tikslai gyvenime : Kadangi esu studentas ir studijuoju verslo vadybą bei jo kurimą, savaime aišku, kad turiu užbrėžęs tikslą gyvenime turėti savo tattoo salonus, ne tik Lietuvoje bet visoje Europoje.
- Iš kur sužinojai apie serverį? Kas tave į jį atvedė? : Esu žaidęs labai labai panašų projektą seniau ir galvojau, kad čia yra tas pats projektas kur aš žaidžiau, bet pabandęs prisijungti su ta pačia paskyra, supratau, kad papuoliau į kitą visai projektą. O radau tai labai paprastai, ieškojau būtent Los Santos gyvenimo, o ne jokių miestelių ar San Fierro.
- Kiek žaidi šiame projekte? : Šiandien realiai tik ir pradėjau žaisti
- Ar turi autoritetą serveryje? Kas jis? : Serveryje ne, nes kaip ir rašiau prieš tai, esu visiškai naujas žaidėjas.
- Papildomi įgūdžiai (neprivaloma) : Gyvenime tai turiu išsiugdęs labai įdomu skillą tai flair`inimas, kas yra barmenų terminais trukų atlikimas su bonkėmis, shakeriais bei stiklinėmis. Jeigu kažkam tai įdomu, tai yra belekiek videkų youtube, kaip žmonės darbo metu ar ne tik, flair`ina. Taip pats savo video turiu, tačiau niekur nekeliu, pasilieku sau.
- Kas tau labiausiai patinka bei traukia žaist šitam serveri?: Los Santos map`as, tai yra pirmas dalykas dėl ko galvoju, kad reiktu žaisti čia, daugiau kaip ir negaliu kolkas pasakyti kas mane dar traukia, nes nesu realiai pamatęs viso šio projekto "vidaus".
- Šiuo metu mėgstamiausia muzika (YouTube Link'as)(neprivaloma) : https://www.youtube....h?v=Z2usV-mq8pc , daug žodžių šitoj dainoj nerasit, bet kaip ir minėjau, dirbti naktiniame klube, tokios dainos man labai prie širdies.
- Rekomenduojamas filmas (neprivaloma) : The Platform
- Papildoma informacija (neprivaloma): Ai net nežinau ką čia ir bepridurti, manau jeigu turėsit kažkokių klausimų dar apie mane, tai visada galėsit kreiptis žaidime.
- Jūsų nuotrauka : https://imgur.com/CaDoVkh
Šį pranešimą redagavo Nelson_Mandelo: 01 balandžio 2020 - 11:30