Gimimo data: 2002-03-15
Gyvenamoji šalis, miestas:Lietuva, Biržai
Mokymosi įstaiga arba darbo vieta (neprivaloma) Biržų ,,Saulės" gimnazija.
Jūsų hobiai: Mėgstu žaisti įvairius kompiuterinius žaidimus, dabar labiau sampas eina, žaidžiu futbolą, patinka bendrauti discorde ir šiaip šnekėt visokias nesąmones...
Asmeninės savybės: esu labai complicated, su manim sunku bendraut, bet su kai kuriais labai draugiškas esu, atsakingas, visada atlieku viską laiku...
Darbinė veikla, veikiami/nuveikti darbai serveryje: Naujokų verbuotojas 2x ir tiek
Norimos pareigos / tikslai gyvenime: Visai norėčiau pagaliau tapti kokiu nors direktoriumi, o realybėje rasti darbą kurį būtu malonu dirbti ir kuris būtų visada įdomus, visada būtų kažkas naujo ir neatsibostų.
Iš kur sužinojai apie serverį? Kai pirmą kart pabandžiau sampą ėidavau į visokius free roam stiliaus serverius, bet paskui atsibodo, nes nebuvo lietuvių, tada į google paiešką parašiau : Lietuviški samp serveriai ir pamačiau LSG, pabandžiau ir ką, labai patiko, visi draugiški, be to patiko tai, kad del admin/direktoriaus pareigų reikia pasistengti, o nenusipirkti jas real saibom tai tiek.
Kas tave į jį atvedė? Kaip ir minėjau pats užmačiau ir atėjau.
Kiek žaidi šiame projekte? šiaip žaidžiu tikrai nuo kokių 2015metų, bet kelis kart keičiau acc tai su šituo jau koki 2-3 metai jau žaidžiu.
Ar turi autoritetą serveryje? Kas jis? Dar kolkas nėra, kaip ir realybėje taip ir žaidime stengiuosi būti unikalus ir paprastas, o ne sekti kažkieno pėdomis.
Papildomi įgūdžiai (neprivaloma): moku salto tiek ant batuto tiek ant žemės xD
Kas tau labiausiai patinka bei traukia žaist šitam serveri? Patinka visos sistemos, draugiški žmonės, tai, kad už turto pirkimą/pardavimą real šaibom baudžiama ir visas LSG kolektyvas, tikrai labai tvarkingas ir mano manymu pats geriausias lietuviškas serveris.
Šiuo mėgstamiausia muzika (YouTube Link'as)(neprivaloma): Twenty one pilots - Nico and the niners
Rekomenduojamas filmas (neprivaloma): Benamis katinas vardu Bobas, kirtis dešine, bei visos the amaizing spider-man dalys
Papildoma informacija (neprivaloma):
Jūsų nuotrauka : https://imgur.com/a/6Itszzn ir šiaip galit į snapchat pridėti, ten aktyviai dalyvauju, kai nėra kas veikt, pamatysit ir daugiau vaikiško veido nuotraukų, nors man ir 18 metų @aidas_ad
Šį pranešimą redagavo AlbertoKefyras: 16 kovo 2020 - 20:54