- Tikras vardas, Vardas_Pavardė žaidime : Ervinas_Best
- Gimimo data : 1998.06.13
- Gyvenamoji šalis, miestas : Lietuva, Naujoji Akmenė
- Mokymosi įstaiga arba darbo vieta (neprivaloma) : Profkė visagalė dirbu gerą darbą
- Jūsų hobiai : Krepšinis, futbolas, draugai, ir kelionės
- Asmeninės savybės : Griežtas, bet kartu ir linksmas, atsakingas ir labai pasitikintis savimi. Na iš ties tai ir komunikabiliu save galėčiau laikyti nes visada visur spėju ir nevėluoju. Darbštus, sąžiningas ir padedantis kitiems.
- Darbinė veikla, veikiami/nuveikti darbai serveryje : Na serveryje norėčiau kažką nuveikti iš ties, tačiau kiek pildžiau anketų į direktoriaus postą ar admin postą seniau tai nepavyko. Noriu parodyti save iš ties, jog nesu toks, kokį mane mato kiti serverio žaidėjai. Prisiekiu, jog bandysiu ir tikrai nepasiduosiu ir tapsiu šiokiu tokiu serverio dalimi
- Norimos pareigos / tikslai gyvenime : Artimiausias tikslas pasiekti NTA direktoriaus kėdę, toliau matysim kaip bus manau. Viskas priklauso nuo manęs pačio.
- Iš kur sužinojai apie serverį? Kas tave į jį atvedė? : Na tais laikais tai 2014 metais maždaug jis buvo labai intensyviai reklamuojamas tai ir užėjau. Labai patiko ir lieku jo veteranu
- Kiek žaidi šiame projekte? : Nuo 2014 metų pavasario, tačiau su didelėmis pertraukomis. tik forume dažnai pamiršdavau slaptažodį tai tekdavo kurtis vis naują
- Ar turi autoritetą serveryje? Kas jis? : Mano autoritetas yra visi žaidėjai nes vien dėl jų manau serveris laikosi ir plėtojasi. Yra aišku ir tų nedorėlių, tačiau kaip be jų tiesa?
- Papildomi įgūdžiai (neprivaloma) : Na vienintelis įgūdis manau pasitikėjimas savimi ir draugiškumas. Toliau viskas ateina savo laiku.
- Kas tau labiausiai patinka bei traukia žaist šitam serveri?: Serverio sistemos, labai pritraukiančios, tik labai gaila, kad nebėra NB nes ši sistema buvo viena išskirtiniausiu serveryje.
- Šiuo metu mėgstamiausia muzika (YouTube Link'as)(neprivaloma) : Man asmeniškai patinka popsas, bass, car music, ir šiaip manau visos patinka tik repas nelabai kabina ir electro music tokie aštrūs
- Rekomenduojamas filmas (neprivaloma) : Žiūriu karinius ir komedijas. Vienas iš karinių tai "Mūsų motinos - Mūsų tėvai" žiauriai geras.
- Papildoma informacija (neprivaloma)
- Jūsų nuotrauka : https://imgur.com/a/frlSFtg
Pasikeitė mano slapyvardis žaidime (t.y. vardas_Pavardė) nuo šiol aš esu Malossi_Sibor
Šį pranešimą redagavo Malossi_Sibor: 04 kovo 2020 - 23:31