Sportuoju apie 5 menesius, o man 16
Prisijungti Registruotis
Kaip tau mano rankeles?
Parašė 08 sausio 2020 - 19:33
Mano geras pazystamas .Geriau atrodo ,kaime gyvendamas ir mesla mesdamas nei tu sporto kluba eidams... Istrink geriau ta foto gedos nesidares...
Nezinau nezinau, jei ziuri per kompiuteri sita nuotrauka - blogai matosi vadinasi. Nes fotkinta telefonu dar ir kelta is telefono i kompa.
Matau tik viena tave, kuris dabar tai raso ( neigiamai )
Parašė 08 sausio 2020 - 19:47
Rasydamas “ vaikas” labiau nusigrybauti jau nesugebi? ir siaip as paaiskinau tavo situacija jei manai kad esi Swarchas ar Stalone. Ok buk...Bet vaikas aiskiai uzpavydejo ir pradejo rasineti nesamones :DDDDDDD
Šį pranešimą redagavo Dream of Alex: 08 sausio 2020 - 19:47
Parašė 08 sausio 2020 - 19:52
Rasydamas “ vaikas” labiau nusigrybauti jau nesugebi? ir siaip as paaiskinau tavo situacija jei manai kad esi Swarchas ar Stalone. Ok buk...
Tai tu vaikas. Ir galiu argumentuoti:
1.Nemates mano koju, aiskini man kaip as ju nedarau, ko man truksta ( nors foto rodoma tik ranka )
2. Gyvenime duodu 100 proc nesi keles stangos ar uzsiemes normaliai ir bandai cia forume parodyti koks tu protingas.
3. Jokios tu man situacijos nepaaskinai. todel sprendziu, kad esi vaikas, kuris nemoka tinkamai argumentuoti savo paties atsakimo is savo pavydo.
Vienintelis tu cia man aiskini koks as ,, ne sportiskas " nors buvau scenoje ir laimejau pirmaja vieta :DDDDD
Parašė 08 sausio 2020 - 19:55
. Issisaugosiu visa sita, jog po darbo gryzes tureciau is ko pasijuokti. Dekingas padejai uzmusti kelias likusias valandas skaitant tavo prikolus...Tai tu vaikas. Ir galiu argumentuoti:
1.Nemates mano koju, aiskini man kaip as ju nedarau, ko man truksta ( nors foto rodoma tik ranka )
2. Gyvenime duodu 100 proc nesi keles stangos ar uzsiemes normaliai ir bandai cia forume parodyti koks tu protingas.
3. Jokios tu man situacijos nepaaskinai. todel sprendziu, kad esi vaikas, kuris nemoka tinkamai argumentuoti savo paties atsakimo is savo pavydo.
Vienintelis tu cia man aiskini koks as ,, ne sportiskas " nors buvau scenoje ir laimejau pirmaja vieta :DDDDD
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)