Taip kadangi esu Teisėsaugos direktorius man tenka dažnai ir daug filmuot tam kad bet kada galėčiau įkelt įrodimus ir problemų nebūtu. Kadangi paprastas policininkas privalo laikyt įrodimus 12h, bet direktorius gali paprašyt per 48h nuo įtarimo. Kaip čia parašyta: . Jei nuo direktoriaus nusižengimo praėjo daugiau nei 7 dienos, į papeikimą nebus atsižvelgta. Papeikimas bus iš karto atmestas. 7 dienas laikyt įrodimus tikrai daug, kadangi į dieną aš tiek prifilmuoju kad jau nėra vietos kompiuteryje. Siūlyčiau kažkaip pakeist taisyklės. Kad tarkim : Jeigu norit Teisėsaugos direktoriuj įdėt skundą už koki nors įtarimą privalote tai padaryt per 12h nuo įtarimo kitaip skundas bus atmestas.
Laukių jūsų nuomonių Gerb. Merai.
Jūsų geras draugas Jan_Saikowski
Na aš prieš tavo pasiūlymą, nes tavo pagal tavo pasiūlytą taisyklę, net visai nesusijas su įrod skundas gali būt keliamas per 12h, manau visiem turi būt vienodai, t.y. 7 dienos, ir negali būt išimčių. O laikas pasirinktas kaip ir visur, administratoriai irgi turi daug filmuot, irgi užima daug vietos, bet skundas irgi gali būt keliamas per 7 dienas.
Tai tik patarčiau: kažkaip gaut vietos, ar video trumpiau filmuot jei įmanoma, ar kokybę biški paprastint, kad mažiau vietos užimtų ir pan..