Sveiki, man kilo įdomus klausimas: kodėl skelbėjų direktoriumi buvo išrinktas Carlos_Bonventre vietoj manęs? Žemiau išsakysiu savo poziciją:
Taigi, kaip Mantis ir buvo minėjęs pagrindiai aspektai į kuriuos žvelgiama renkant direktorius yra šie:
Pagrindinis privalumas tai yra jūsų, o ne kieno kito protiniai sugebėjimai (anketa).
2) Jūsų tikslai atėjus į direktoriaus postą.
3) Būsimų direktorių užtarimas.
4) Dalelė prisideda už/prieš argumentai.
5) Žvelgimas į praeitį ar žmogus nebuvo linkęs laužyti taisyklių, jei ir buvo ar pasitaisė.
Perskaičius jau pirmąjį sakinį akivaizdžiai matosi, koks pagrindinis yra kriterijus. Dabar palyginkime mano ir Carlos anketas:
Manau net ir kvailam aišku, kad mano anketa visais aspektais yra geresnė. Aišku, dabar sakysit, kad Carlos gyvena užsienyje ir pamiršęs lietuvių kalbą ir bla bla bla. Tačiau niekas nedraudžia parašyti rišlesnio teksto arba bent, kad trauktų akį, ar ne?
Pereikime prie antro punkto, jis skamba taip: 2) Jūsų tikslai atėjus į direktoriaus postą. Kalbame apie tikslus, APIE TIKSLUS. Dabar vėl panagrinėję anketas palyginkime mano ir Carlos tikslus. Carlos tikslai atrodo taip: „Stengtis daryti idomius eventus skelbejam pvz. pirmas priimes mano pakvietima laimi ten suma kokia ar tai turta , priziureti tvarka o kad nenuoboziautu firmos darbuotojai . Duoti pinigines premijas zaidejam kurie bus labiausiai pasiaukoje skelbejuose minutem bei skelbimais .“ Sakote čia yra TIKSLAI? PREMIJOS YRA DUODAMOS NUO PAT SENŲ LAIKŲ VISUOSE DARBUOSE IR KAIP TAI BŪTŲ GALIMA VADINTI TIKSLU? Manau, daugeliui taip pat kilo toks klausimas.
Trečias punktas gal yra palankesnis Carlos naudai, tačiau jis neturėtų atsverti kitų kriterijų, kurie yra svaresni, ar ne?
Toliau dėl už/prieš balsų anketose. Kaip matome šiame punkte galime dėti beveik lygybės ženklą, nes kaip matome tiek pas mane, tiek pas balsai yra teigiami. Tačiau dar kartą pasižiūrėkime Carlos anketą, joje kaip matome BEVEIK KAS ANTRAS KOMENTARAS YRA PAČIO CARLOS (aišku mano anketoje irgi yra mano atsakymų, tačiau jų yra tik 4 iš visų 43 komentarų!)
Dabar pasižiūrėkime kandidatavimo trukmę. Mano anketa stovi jau nuo sausio pabaigos ir tai yra beveik 3 mėnesiai! Carlos parašė anketą prieš 2 savaites, kuomet nebuvo antrojo direktoriaus, kas tikrai yra įdomu.
Apibendrinant norėčiau pasakyti, kad visa tai yra nesąžininga. Suprantu, kad jūs su Carlos ten būnat TeamSpeake, gerai sueinat, tačiau tai neturėtų būti kriterijus renkant direktorių. Meras turėtų būti nešališkas ir renkant direktorių neturėtų žvelgti į tarpusavio santykius. Tikiuosi greit sulaukti atsakymo. Done.
P.S. Carlos, neturiu aš nieko prieš tave, tačiau tai, kas vyksta, manau, nėra teisėta.
P.S.S. Suprantu, kad dabar mano šansai gauti šį direktorių drastiškai suprastėjo, tačiau negaliu tylėti.
Šį pranešimą redagavo Mantiz_Wall: 19 balandžio 2015 - 07:37