ką? dar vieno šviežaus direktoriaus? čia tai prasišovei su atsakymu maksimaliai. jūs vpš skaitėt waltono ir hatinio anketas? jose AIŠKIAI matom, kad jie NĖRA naujokai - patirties direktoriavime turi pakankamai. tavo šitas argumentas nieko nepasakė. kažką čia jau veliat, chebryte, veliat.
taip, man kyla daug neaiškumų, kaip, pvz., kodėl marija negavo direktorės posto? jeigu jau sakot, kad ji tinkama, tai ją ir imkit. jeigu netinkama, paaiškinkit kodėl?
puiku, kad tavo dc yra atviras, tačiau, šiuo momentu, noriu, kad viską paaiškintumėt viešai.
Nustokit vaidint tiesos ieškotojus, jums šį vaidmenį atlikti visiškai nesiseka. Sąlyginai nauji direktoriai - tai dabartiniai direktoriai, kurie pareigas gavo visai neseniai. „Šviežus direktorius“ buvo taikytas konkrečiai Marijai. Kalbant apie tai, kodėl Marija negavo, pozicija tuo klausimu jau išsakiau, galiu dar kartą pakartoti: nenorime, kad dar vienas direktorius, vos išbuvęs bandomąjį laikotarpį, atsistatydintų. Norėjome patyrusio direktoriaus prie dabartinio kolektyvo. Nevertiname blogai jų darbo, kaip kai kurie jūsų tiesos ieškotojai bando įtikinti žaidėjus, tiesiog pabodo nuolatinė ir greita direktorių rotacija, todėl šiuo atveju buvo pasirinktas Brownas, o ne Marija. Norėjome, kad į visas firmas - teisėsaugą, autoklubą - būtų išrinkti mažiausiai abejonių keliantys direktoriai. Daugiau šiuo klausimu nekomentuosiu, suprantu Jūsų norą parodyti, kad čia viskas yra taip pat blogai, kaip ir rusijos federacijoje, bet Jūs labai smarkiai klystate. Iš teigiamos pusės žvelgiant - bent jau pamatėme, kas yra kas. Jeigu po mano visų komentarų tiek čia, tiek papeikime dar kyla kažkokių abejonių ir neaiškumų, pabandykite atsistoti į mano vietą ir pažvelgti iš mano pusės. Jeigu dar kyla klausimų, rašykit DC, klauskit, pulkit, darykit ką norit. Gero vakaro ir mažiau streso.