Mieli Merai, turiu klausimą.
Kaip Teisėsaugoje dirbantis visą ,,savo LSG gyvenimą", man labai įstrigo šis dalykas:
Labai į akį krenta sukurta anketa į Kareivius. Ji visiškai neturi logikos ir visiškai neišbaikta taip, kad būtų produktyvi ir žutbūt reikalinga.
Žiūrint ją, atrodo, kad Robiiz susimastė sukurti temą, o jūs palaiminot, vien dėl to, kad ji būtų sukūrta, nors visiškai ji nepadėsianti Teisėsaugai.
Tad aš norėčiau gauti atsaką argumentuotą iš Merų ir Merų patarėjos (direktorių neklausiu, nes palei sukurta temą tai yra Robiiz įdėja), kodėl tam buvo sutikta. Aš už Teisėsaugos tobulėjimą, griežtumą, bet skaitant anketą juokas ema. Kodėl? Žemiau:
Tai taip išeina, kad (tai yra mano teiginiai, gal aš klystu, bet būtų įdomu išgirsti atsakymus Merų/direktorių):
1. Ar Teisėsaugos darbuotojų ant tiek pilna, kad nebereikia Kareivių, kurie malšintų masinius susišaudymus dėl gaunamų ginklų, kurių negauna kiti darbai (kalbu apie Deagle, M4, Sniper Rifle ir 3 Adrenalinus). Aišku, net nekalbu apie Elitinius ginklus (dėl elitinių piktnaudžiavimo gauna Ban, jeigu neduok dieve apšaudo 4-ris nusikaltėlius, o ne 5-is). Nebent čia sugalvota prevencija, kad su elitiniais nepiktnaudžiautų per sandėlius, nes reiktų išdirbti 2 algas ARE, nors per sandelius elitiniai ginklai ar taip ar taip ypač stebimi?:
2. Tai taip išeina, kad Jūs bandote iškelti Kareivių darbą (nepagrįstai)/arba kaip tik jį sumenkinti - 2. Mokėti /sekti komandą; 3. Mokėti valdyti "Kareivio" Elitinius ginklus; 4. Naudotis "Discord" programa"; 7. Anketos pildomos trečiadieniais/šeštadieniais iki 17:30: tai jeigu bus norinčių daug žmonių į Kareivius, direktoriai turės visus tikrinti praktiškai ar moka sekti, ar moka šaudyti iš Deagle, M4 ir Sniper Rifle iki 17:30? Nors tuo metu visi ruošiasi sandėliams? Kaip tu tą patikrinti jeigu jis dirba ARE, o ne Kareiviuose, kai jis neturi tos galimybės (Kareivių ginklai, Kareivių Elitiniai ginklai). Kada Jūs siūlot tą daryti? Prieš algas? Po algų (kai visi ruošiasi sandėliams)? Kaip tai bus prevencijuota priemu draugelį į Kareivius, o ko nemėgstu palieku ARE?\
3. Pačios ,,anketos" kūrimas. Čia jokio talento ir t.t. nereikia. Palei sukurtą temą, tereikia sukurti anketą ir kaip suprantama iš pačios informacijos ir anketos, patys direktoriai ,,atsirenka", atsirenka kas gauna pakvietimą į Kareivius kas ne, tai ar visi lygūs?
4, Iš kitos dalies, yra sukurta ,,ITIN SUDĖTINGA KOBROS ANKETA (KUR MATOS TIKRAI, KAD ŽAIDĖJAS TURI ĮDĖTI PASTANGAS IR T.T. KOBRAI DIRBTI, čia neironizuoju kas skliausteliuose, rimta tema, KOBROS 11 ANKETA , tai jeigu darom anketa į ,,elitinį darbą Kareivius, tai gal rimtai apsiimkit, o ne užpildau šablonine durna anketa ir mane draugelis į Kareivius paema????????? :D"
nežinau arba TEMĄ SLĖPKIT PASITARĘ IR/AR TOBULINKIT; ARBA ARGUMENTUOKIT KODĖL GERAS.
Palyginus Kobra 11 ir Kareivių anketą, tai nebe juokas, o graudu daros. Man gėda, nebent Merai paaiškins viską logiškai, kodėl taip prieita.
Galbūt aš visiškai netaip supratau ,,anketą", na visko būna, bet Ačiū Merams kurie atrašys ir paaiškins viską.
Prašau, naujų veidų reikia, naujų reformų reikia, bet jeigu priiminėsit visiškas nesąmones Teisėsaugai, man gėda, už ,,tokį pasiūlymą":
Šį pranešimą redagavo A. James: 21 lapkričio 2021 - 00:49