Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Bendraukime su meru!

• Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
328 atsakymai į šią temą

Valdas Stonkus :3

Valdas Stonkus :3

••Auksarankis.••

• Meras
  • 12.041 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius.
  • Valdas Stokus
  • Darbas:Laisvo oro direktorius
  • VIP:Yra.
  • ADMIN:Taip.
  • XP:907.000
  • Valdas_Stonkus
  • 2023 Metų direktorius:Meras!
  • 2023 Metų geriausias:Baneris
  • 2022 Metų geriausias:Nolaiferis
  • 2021 Metų Direktorius:Nekilnojamojo turto agentų
  • Geriausias 2021 metų:Baneris/Noliferis
  • Geriausias 2018 metų:Naujokų Verbuotojas
  • Laimėjo konkursą:Mechaniku
  • Rekordų savininkas:Administratoriaus minutės, Narkobaronas (Sėklos)
  • Valdas Stonkus

Sveiki merai. Turiu tokiu paasiulymu,bei klausimu. 

Dabar yra ne visuose firmuose bet yra,kai zaidejas esantys cheat liste jis negali isidarbint/ateit i darba kur yra taisykles kad su cheat listu negalima,ta viskas gerai suprantama kad bauda. Yra nelegaliu darbu blistas,ir ten zaidejas irasyti kurie darbo metu cheatino,bet is ten esantys zaidejai gali isidarbint i betkoki darba,tai wtf,as suprantu nelegalus darbas,bet mano nuomone zaidejas ir is ten esantys negalu isidarbint i darba,nes cheatino darbo metu,labiau butu bauda,labiau i tai atpreitu demesi kad darbo metu ir netik negalima cheatint ir pns. Na jo iskarto kad cia nelegalus darbas ir pns,bet to vistiek manau nekeicia.

Veliau manau pats laikas jau sukurti taisykle viena.

Ne tik teisesaugoj tas yra,bet,zaidejas gauna skunda,direktorius atmeta,ir ideda direktoriui skunda isvis rondomas zaidejas kuris yra ne prie ko,kam reikia tu advokatu? Tai tegu deda skunda autorius ,o ne kazkoks kitas zaidejas ne priciom prie to skundo. Mano nuomone butu geriau,nes pagal mane tai yra nesamone,kai autorius nieko nededa,nes jam viskas tinka,bet kazkam netinka ir uz advokata dirba ir kelia skundus,kurie skundai veliau buna atmesti. Manau laikas apie tai pagalvot.

• 0

3cbb648b21d9543a71cde7ce4992f8f1951.png

Ezra

Ezra

AK#3

• Elitas
  • 6.604 Pranešimai
  • Gyv. vieta-
  • Ezra#4959
  • Darbas:-
  • VIP:+
  • ADMIN:yee
  • XP:+300k
  • Geriausias 2021 metų:Meras
  • 2020 Metų moderatorius:Nuotraukos & GFX
  • 2017 Metų Direktorius:K.T
  • Laimėjo konkursą:Derby

Sveiki merai. Turiu tokiu paasiulymu,bei klausimu. 

Dabar yra ne visuose firmuose bet yra,kai zaidejas esantys cheat liste jis negali isidarbint/ateit i darba kur yra taisykles kad su cheat listu negalima,ta viskas gerai suprantama kad bauda. Yra nelegaliu darbu blistas,ir ten zaidejas irasyti kurie darbo metu cheatino,bet is ten esantys zaidejai gali isidarbint i betkoki darba,tai wtf,as suprantu nelegalus darbas,bet mano nuomone zaidejas ir is ten esantys negalu isidarbint i darba,nes cheatino darbo metu,labiau butu bauda,labiau i tai atpreitu demesi kad darbo metu ir netik negalima cheatint ir pns. Na jo iskarto kad cia nelegalus darbas ir pns,bet to vistiek manau nekeicia.

Veliau manau pats laikas jau sukurti taisykle viena.

Ne tik teisesaugoj tas yra,bet,zaidejas gauna skunda,direktorius atmeta,ir ideda direktoriui skunda isvis rondomas zaidejas kuris yra ne prie ko,kam reikia tu advokatu? Tai tegu deda skunda autorius ,o ne kazkoks kitas zaidejas ne priciom prie to skundo. Mano nuomone butu geriau,nes pagal mane tai yra nesamone,kai autorius nieko nededa,nes jam viskas tinka,bet kazkam netinka ir uz advokata dirba ir kelia skundus,kurie skundai veliau buna atmesti. Manau laikas apie tai pagalvot.

Dėl pirmos dalies nesutinku manau, kad ir dabar yra gerai, nebent kai bus imamasi didesnių pokyčiu galėsim ir tai peržiūrėti, dėl antros dalies visiškai sutinku advokatų tikrai nereikia, tad numesiu dar valdžiai tai, nes ir adminu skunduose manau taip pat advokatu nereikia.

• 1

Jared Mchale

Jared Mchale

Dievas

• Pasiūlymų asas
  • 2.908 Pranešimai
  • Rekordų savininkas:Patyręs.

*
Populiarus

Sveiki. Pasiulymas butu toks, tiesiog yra " los santos gyvenimas - top 10 " ir yra darbsciausi. Ten gali suzinoti, kas isvis serveryje per alga nuo algos (viena alga) surinko daugiausiai min.

Taigi mano pasiulymas butu toks, zmogus kuris turi daugiausiai minuciu treciadieni/sestadieni 17:00 valandomis gauna premija kaip pats darbsciausias los santos miesto darbuotojas (50-200k) . Bus lenktynes, varzysis zmones ir tiesiog bus didesnis pliusas nolaifint. Arba tiesiog toje firmoje, kuris yra top 1, gauna pries pat algas i ta firmos pelna pinigeliu :) .

• 7

Kazanova *

Kazanova *

Bonjour

• Inkasatorių direktorius
  • 1.573 Pranešimai
  • 2023 Metų geriausias:Gaujos vadas

Sveiki. Pasiulymas butu toks, tiesiog yra " los santos gyvenimas - top 10 " ir yra darbsciausi. Ten gali suzinoti, kas isvis serveryje per alga nuo algos (viena alga) surinko daugiausiai min.
Taigi mano pasiulymas butu toks, zmogus kuris turi daugiausiai minuciu treciadieni/sestadieni 17:00 valandomis gauna premija kaip pats darbsciausias los santos miesto darbuotojas (50-200k) . Bus lenktynes, varzysis zmones ir tiesiog bus didesnis pliusas nolaifint. Arba tiesiog toje firmoje, kuris yra top 1, gauna pries pat algas i ta firmos pelna pinigeliu :) .

O nepagalvojai, kad atsiras tų min sukėju per kurios kris firmos koeficientai, nes jie kovos dėl kažkokio darbščiausio savaitės titulo, ir dešimtis tūkstančių. per tokius žmonės kentės normalus darbuotojai, kurie nori gero koef už mažai min. Dėl mažo koef kibs direktoriams. Ar čia maždaug pamatysi, kas kokiam darbe virina minutės ir į kurį darbą geriau neeiti.
  • 0

Jared Mchale

Jared Mchale

Dievas

• Pasiūlymų asas
  • 2.908 Pranešimai
  • Rekordų savininkas:Patyręs.

O nepagalvojai, kad atsiras tų min sukėju per kurios kris firmos koeficientai, nes jie kovos dėl kažkokio darbščiausio savaitės titulo, ir dešimtis tūkstančių. per tokius žmonės kentės normalus darbuotojai, kurie nori gero koef už mažai min. Dėl mažo koef kibs direktoriams. Ar čia maždaug pamatysi, kas kokiam darbe virina minutės ir į kurį darbą geriau neeiti.

Kiekviena alga  tuose topuose buna prisukta daug minuciu, ypac tarp top 3, paziurek pats. As pilnai suprantu, kad kai kuriuose darbuose yra prioritetas koeficientas ir visi nori tureti kuo geresni koeficienta, taip paciai ir nori visi uzsidirbti daugiau, ypac kai esi pripazintas pagal top 10.

Kaip ir minejau, gali tie pinigai eiti i firma (visiems i pelna) ir  ne 10k, kaip tu sakai,  o manau bent nuo 50k, ar bent atkreipei demesi ka as rasiau? Pvz 50k gauni uz darbsciausia ir dar i firmos pelna kazkiek, tai jeigu pinigu idetu pries algas i firmos pelna, tai kaip tik pagerintu ji...

Antras dalykas, sakai koefientas, dabar paimkite darba NTA, kur tu ten kofa matai? Nera jo.

• 0

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
  • Svečias

Na merai labiau yra už darbų efektyvumų skatinimą, o ne kuo didesnį minučių skaičių. Todėl ši mintis mum nėra labai patraukli. Tuolab koeficientai nuo minučių sukimų tik krenta žemyn.

• 0

Kazanova *

Kazanova *

Bonjour

• 1.573 Pranešimai

Kiekviena alga  tuose topuose buna prisukta daug minuciu, ypac tarp top 3, paziurek pats. As pilnai suprantu, kad kai kuriuose darbuose yra prioritetas koeficientas ir visi nori tureti kuo geresni koeficienta, taip paciai ir nori visi uzsidirbti daugiau, ypac kai esi pripazintas pagal top 10.
Kaip ir minejau, gali tie pinigai eiti i firma (visiems i pelna) ir  ne 10k, kaip tu sakai,  o manau bent nuo 50k, ar bent atkreipei demesi ka as rasiau? Pvz 50k gauni uz darbsciausia ir dar i firmos pelna kazkiek, tai jeigu pinigu idetu pries algas i firmos pelna, tai kaip tik pagerintu ji...
Antras dalykas, sakai koefientas, dabar paimkite darba NTA, kur tu ten kofa matai? Nera jo.

Na merai labiau yra už darbų efektyvumų skatinimą, o ne kuo didesnį minučių skaičių. Todėl ši mintis mum nėra labai patraukli. Tuolab koeficientai nuo minučių sukimų tik krenta žemyn.

Va tau ir atsakymas. Kad ir kiek tu dėsi į firmą tu pinigų kiek jis pakyls prieš ta algą ? +5. Geriau darbas efektyvesnis ir atlikimas puikus, nei minučių virinimas nuo atrankų pabaigos iki algų pradžios. Kas nori tas suka tas min ir gauna tuos centus.
  • 0

J. D. Pardo

J. D. Pardo

#STONKUSGOAT

• Senbuvis
  • 1.196 Pranešimai
  • Gyv. vietaMajemis
  • SEND*NUDES#5689
  • Darbas:Šlavėjas
  • VIP:Nereikalingas
  • XP:lemas
  • Laimėjo konkursą:Geriausias Naujoku Verbuotojas
  • JovitasPacevic

Sveiki, noriu papeikti ir paprašyti jūsų gerb.Merai kad atvestumėt atgal į doros kelia Gaisrinės direktorių Turbo_Daniel, mažas aktyvumas, jokių akcijų, skundų netikrinimas.

• 0

Ezra

Ezra

AK#3

• Elitas
  • 6.604 Pranešimai
  • Gyv. vieta-
  • Ezra#4959

Sveiki, noriu papeikti ir paprašyti jūsų gerb.Merai kad atvestumėt atgal į doros kelia Gaisrinės direktorių Turbo_Daniel, mažas aktyvumas, jokių akcijų, skundų netikrinimas.

Dėkui už kritiką, su direktoriumi bus pasikalbėtą apie jo darbą.

• 1

GėlyTė

GėlyTė

G.O.A.T

• Mechanikų direktorius
  • 6.275 Pranešimai

Kodel negalima rasyt pries savo konkurentui ? nesuprantu kas nuo to pasikeis jeigu as jam parasysiu pries?

• 0

5d1e1b619f9f110aac4f890ede96d72d600.png

Teisėsaugos direktorius 2020.10.06 - 2020.11.17

ANKETA I MOD

Ezra

Ezra

AK#3

• Elitas
  • 6.604 Pranešimai
  • Gyv. vieta-
  • Ezra#4959

Kodel negalima rasyt pries savo konkurentui ? nesuprantu kas nuo to pasikeis jeigu as jam parasys

Nėra ko rašyt, nematau prasmės rašyt prieš nebent nori tik kito šansus sumažint, reikia konkuruoti be jokio spaudimo ar įtakojimo, nuomone neigiama gali ir kitur išsakyt jeigu jau taip noris, bet jeigu kalbant apie artimą  ateitį tai šiuo klausimu niekas nesikeis.

• 1

A. James

A. James

atmesta

• Veteranas
  • 3.552 Pranešimai
  • Gyv. vietaPD garažas
  • AJames#5940
  • Darbas:Brigadioras
  • A James
  • 2021 Metų Direktorius:Teisėsaugos
  • Laimėjo konkursą:1x1

Mieli Merai, turiu klausimą.

Kaip Teisėsaugoje dirbantis visą ,,savo LSG gyvenimą", man labai įstrigo šis dalykas:

Labai į akį krenta sukurta anketa į Kareivius. Ji visiškai neturi logikos ir visiškai neišbaikta taip, kad būtų produktyvi ir žutbūt reikalinga.

Žiūrint ją, atrodo, kad Robiiz susimastė sukurti temą, o jūs palaiminot, vien dėl to, kad ji būtų sukūrta, nors visiškai ji nepadėsianti Teisėsaugai.

Tad aš norėčiau gauti atsaką argumentuotą iš Merų ir Merų patarėjos (direktorių neklausiu, nes palei sukurta temą tai yra Robiiz įdėja), kodėl tam buvo sutikta. Aš už Teisėsaugos tobulėjimą, griežtumą, bet skaitant anketą juokas ema. Kodėl? Žemiau:

Tai taip išeina, kad (tai yra mano teiginiai, gal aš klystu, bet būtų įdomu išgirsti atsakymus Merų/direktorių):

1. Ar Teisėsaugos darbuotojų ant tiek pilna, kad nebereikia Kareivių, kurie malšintų masinius susišaudymus dėl gaunamų ginklų, kurių negauna kiti darbai (kalbu apie Deagle, M4, Sniper Rifle ir 3 Adrenalinus). Aišku, net nekalbu apie Elitinius ginklus (dėl elitinių piktnaudžiavimo gauna Ban, jeigu neduok dieve apšaudo 4-ris nusikaltėlius, o ne 5-is). Nebent čia sugalvota prevencija, kad su elitiniais nepiktnaudžiautų per sandėlius, nes reiktų išdirbti 2 algas ARE, nors per sandelius elitiniai ginklai ar taip ar taip ypač stebimi?:

2. Tai taip išeina, kad Jūs bandote iškelti Kareivių darbą (nepagrįstai)/arba kaip tik jį sumenkinti - 2. Mokėti /sekti komandą; 3. Mokėti valdyti "Kareivio" Elitinius ginklus; 4. Naudotis "Discord" programa"; 7. Anketos pildomos trečiadieniais/šeštadieniais iki 17:30: tai jeigu bus norinčių daug žmonių į Kareivius, direktoriai turės visus tikrinti praktiškai ar moka sekti, ar moka šaudyti iš Deagle, M4 ir Sniper Rifle iki 17:30? Nors tuo metu visi ruošiasi sandėliams? Kaip tu tą patikrinti jeigu jis dirba ARE, o ne Kareiviuose, kai jis neturi tos galimybės (Kareivių ginklai, Kareivių Elitiniai ginklai). Kada Jūs siūlot tą daryti? Prieš algas? Po algų (kai visi ruošiasi sandėliams)? Kaip tai bus prevencijuota priemu draugelį į Kareivius, o ko nemėgstu palieku ARE?\

3. Pačios ,,anketos" kūrimas. Čia jokio talento ir t.t. nereikia. Palei sukurtą temą, tereikia sukurti anketą ir kaip suprantama iš pačios informacijos ir anketos, patys direktoriai ,,atsirenka", atsirenka kas gauna pakvietimą į Kareivius kas ne, tai ar visi lygūs?

4, Iš kitos dalies, yra sukurta ,,ITIN SUDĖTINGA KOBROS ANKETA (KUR MATOS TIKRAI, KAD ŽAIDĖJAS TURI ĮDĖTI PASTANGAS IR T.T. KOBRAI DIRBTI, čia neironizuoju kas skliausteliuose, rimta tema, KOBROS 11 ANKETA :), tai jeigu darom anketa į ,,elitinį darbą Kareivius, tai gal rimtai apsiimkit, o ne užpildau šablonine durna anketa ir mane draugelis į Kareivius paema????????? :D"

nežinau arba TEMĄ SLĖPKIT PASITARĘ IR/AR TOBULINKIT; ARBA ARGUMENTUOKIT KODĖL GERAS.

Palyginus Kobra 11 ir Kareivių anketą, tai nebe juokas, o graudu daros. Man gėda, nebent Merai paaiškins viską logiškai, kodėl taip prieita.

Galbūt aš visiškai netaip supratau ,,anketą", na visko būna, bet Ačiū Merams kurie atrašys ir paaiškins viską.

Prašau, naujų veidų reikia, naujų reformų reikia, bet jeigu priiminėsit visiškas nesąmones Teisėsaugai, man gėda, už ,,tokį pasiūlymą": :D

Šį pranešimą redagavo A. James: 21 lapkričio 2021 - 00:49

• 2

...

Ezra

Ezra

AK#3

• Elitas
  • 6.604 Pranešimai
  • Gyv. vieta-
  • Ezra#4959

Mieli Merai, turiu klausimą.
Kaip Teisėsaugoje dirbantis visą ,,savo LSG gyvenimą", man labai įstrigo šis dalykas:

Labai į akį krenta sukurta anketa į Kareivius. Ji visiškai neturi logikos ir visiškai neišbaikta taip, kad būtų produktyvi ir žutbūt reikalinga.
Žiūrint ją, atrodo, kad Robiiz susimastė sukurti temą, o jūs palaiminot, vien dėl to, kad ji būtų sukūrta, nors visiškai ji nepadėsianti Teisėsaugai.
Tad aš norėčiau gauti atsaką argumentuotą iš Merų ir Merų patarėjos (direktorių neklausiu, nes palei sukurta temą tai yra Robiiz įdėja), kodėl tam buvo sutikta. Aš už Teisėsaugos tobulėjimą, griežtumą, bet skaitant anketą juokas ema. Kodėl? Žemiau:

Tai taip išeina, kad (tai yra mano teiginiai, gal aš klystu, bet būtų įdomu išgirsti atsakymus Merų/direktorių):

1. Ar Teisėsaugos darbuotojų ant tiek pilna, kad nebereikia Kareivių, kurie malšintų masinius susišaudymus dėl gaunamų ginklų, kurių negauna kiti darbai (kalbu apie Deagle, M4, Sniper Rifle ir 3 Adrenalinus). Aišku, net nekalbu apie Elitinius ginklus (dėl elitinių piktnaudžiavimo gauna Ban, jeigu neduok dieve apšaudo 4-ris nusikaltėlius, o ne 5-is). Nebent čia sugalvota prevencija, kad su elitiniais nepiktnaudžiautų per sandėlius, nes reiktų išdirbti 2 algas ARE, nors per sandelius elitiniai ginklai ar taip ar taip ypač stebimi?:

2. Tai taip išeina, kad Jūs bandote iškelti Kareivių darbą (nepagrįstai)/arba kaip tik jį sumenkinti - 2. Mokėti /sekti komandą; 3. Mokėti valdyti "Kareivio" Elitinius ginklus; 4. Naudotis "Discord" programa"; 7. Anketos pildomos trečiadieniais/šeštadieniais iki 17:30: tai jeigu bus norinčių daug žmonių į Kareivius, direktoriai turės visus tikrinti praktiškai ar moka sekti, ar moka šaudyti iš Deagle, M4 ir Sniper Rifle iki 17:30? Nors tuo metu visi ruošiasi sandėliams? Kaip tu tą patikrinti jeigu jis dirba ARE, o ne Kareiviuose, kai jis neturi tos galimybės (Kareivių ginklai, Kareivių Elitiniai ginklai). Kada Jūs siūlot tą daryti? Prieš algas? Po algų (kai visi ruošiasi sandėliams)? Kaip tai bus prevencijuota priemu draugelį į Kareivius, o ko nemėgstu palieku ARE?\

3. Pačios ,,anketos" kūrimas. Čia jokio talento ir t.t. nereikia. Palei sukurtą temą, tereikia sukurti anketą ir kaip suprantama iš pačios informacijos ir anketos, patys direktoriai ,,atsirenka", atsirenka kas gauna pakvietimą į Kareivius kas ne, tai ar visi lygūs?

4, Iš kitos dalies, yra sukurta ,,ITIN SUDĖTINGA KOBROS ANKETA (KUR MATOS TIKRAI, KAD ŽAIDĖJAS TURI ĮDĖTI PASTANGAS IR T.T. KOBRAI DIRBTI, čia neironizuoju kas skliausteliuose, rimta tema, KOBROS 11 ANKETA :), tai jeigu darom anketa į ,,elitinį darbą Kareivius, tai gal rimtai apsiimkit, o ne užpildau šablonine durna anketa ir mane draugelis į Kareivius paema????????? :D"

nežinau arba TEMĄ SLĖPKIT PASITARĘ IR/AR TOBULINKIT; ARBA ARGUMENTUOKIT KODĖL GERAS.

Palyginus Kobra 11 ir Kareivių anketą, tai nebe juokas, o graudu daros. Man gėda, nebent Merai paaiškins viską logiškai, kodėl taip prieita.
Galbūt aš visiškai netaip supratau ,,anketą", na visko būna, bet Ačiū Merams kurie atrašys ir paaiškins viską.

Prašau, naujų veidų reikia, naujų reformų reikia, bet jeigu priiminėsit visiškas nesąmones Teisėsaugai, man gėda, už ,,tokį pasiūlymą": :D
Visų pirmą anketos šią įdėją buvo nuspręsta įgyvendinti, nes nemažai asmenų patenka į armija kurie nėra suinterisuoti gaudyti kontras ar vagis, o tam kad padėtu gaujai ir pnš nebe pirmas kartas manau puikiai žinomas kai ale netyčia hunteris praneša bendradarbius o po kurio laiko atvaro gaujos ruchas. Šiuo atvėju visi būtų lygus jeigu sąžiningai atliktu pareigas darbe. Bet dabar per keliares algas direktoriai vistiek matys darbuotojo elgseną ir ar verta jam duot tą paaukštinima, aišku jeigu direktoriai specialiai pradės engti darbuotoją, nors armijozas būtų neprastas tai direktoriai tada turės pasiaiskint rimtai :). Dėl pačio paaukštinimo proceso jeigu direktoriai išsikėlė kartelę jog anketas pildytų iki 17:30 tai leidimai i armija turėtų būt suteikti iki 18:00. Taip pačioje temoje yra parinkti galbūt ne estetiški kai kurie žodžiai sakiniuose ir tt tai dėl to ne vienas Robiz o visi turės pasistengt jog tema atrodytų santūriau, dėkui už išreikštą nuomonę bei patarimus.
  • 2

Kazanova *

Kazanova *

Bonjour

• 1.573 Pranešimai

Visų pirmą anketos šią įdėją buvo nuspręsta įgyvendinti, nes nemažai asmenų patenka į armija kurie nėra suinterisuoti gaudyti kontras ar vagis, o tam kad padėtu gaujai ir pnš nebe pirmas kartas manau puikiai žinomas kai ale netyčia hunteris praneša bendradarbius o po kurio laiko atvaro gaujos ruchas. Šiuo atvėju visi būtų lygus jeigu sąžiningai atliktu pareigas darbe. Bet dabar per keliares algas direktoriai vistiek matys darbuotojo elgseną ir ar verta jam duot tą paaukštinima, aišku jeigu direktoriai specialiai pradės engti darbuotoją, nors armijozas būtų neprastas tai direktoriai tada turės pasiaiskint rimtai :). Dėl pačio paaukštinimo proceso jeigu direktoriai išsikėlė kartelę jog anketas pildytų iki 17:30 tai leidimai i armija turėtų būt suteikti iki 18:00. Taip pačioje temoje yra parinkti galbūt ne estetiški kai kurie žodžiai sakiniuose ir tt tai dėl to ne vienas Robiz o visi turės pasistengt jog tema atrodytų santūriau, dėkui už išreikštą nuomonę bei patarimus.

Tai ar po vienos algos pateks ar po dviejų jis vistiek gali piktnaudžiauti toje armijoje. 3 punktas, kad mokėti valdyti elitinius ginklus armijos darbe? Gerai jeigu aš esu naujokas, atprakaituoju tas dvi algas aro darbe ir manęs gali nepriimt į armija vien dėl to, jog neesu sedės už pvz hydros vairo? Nors vagis/kontras gaudau tobulai su mašina ir moku /sekti komanda, bei sedžiu dc. Negana to patenki į armija ir kaip suprantu į kobra patenkant vėl reik anketa pildyti?
  • 3

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
  • Svečias

Tai ar po vienos algos pateks ar po dviejų jis vistiek gali piktnaudžiauti toje armijoje. 3 punktas, kad mokėti valdyti elitinius ginklus armijos darbe? Gerai jeigu aš esu naujokas, atprakaituoju tas dvi algas aro darbe ir manęs gali nepriimt į armija vien dėl to, jog neesu sedės už pvz hydros vairo? Nors vagis/kontras gaudau tobulai su mašina ir moku /sekti komanda, bei sedžiu dc. Negana to patenki į armija ir kaip suprantu į kobra patenkant vėl reik anketa pildyti?

Ši sistema buvo pakurta, nes padažnėjo atvejų kai žmonės pabūna pd ir are po vieną algą ir ateina su elitiniais papiktnaudžiaut, o taip bus sunkesnė atranka. Seniai galvojome apie tokią sistemą, atranka pagrinde bus iš /sekti užduoties, tai jei nemokėsi su hydra/hunter, išmoksi, ar direktoriai pamokins, visada yra tas faktorius jog naujokai ir t.t. ne prieš naujokus nukreipta šita sistema, o jau minėjau prieš ką. Beto ir ši sistema yra bandymo stadijoje ir jei matysime jog ne pasiteisins, visada galima grąžinti seną ;)

• 1

Madnes.

Madnes.

Banditas

• Veteranas
  • 1.884 Pranešimai
  • Gyv. vietaLukiškės
  • Darbas:Suvirintojas
  • VIP:YES
  • XP:42000

Ši sistema buvo pakurta, nes padažnėjo atvejų kai žmonės pabūna pd ir are po vieną algą ir ateina su elitiniais papiktnaudžiaut, o taip bus sunkesnė atranka. Seniai galvojome apie tokią sistemą, atranka pagrinde bus iš /sekti užduoties, tai jei nemokėsi su hydra/hunter, išmoksi, ar direktoriai pamokins, visada yra tas faktorius jog naujokai ir t.t. ne prieš naujokus nukreipta šita sistema, o jau minėjau prieš ką. Beto ir ši sistema yra bandymo stadijoje ir jei matysime jog ne pasiteisins, visada galima grąžinti seną ;)

Bandymo stadijoje? Kiek kartų tokia sistema jau buvo įvesta? Tikrai ne vieną ir ne du kartus ir norit pasakyt, kad ji vis dar bandymo stadijoje? Per tiek laiko ji jau tikrai turėjo būti išbandyta ir sprendžiat iš to, kad visada buvo grįžtama prie senos sistemos galima sakyt, kad ji nepasiteisina. Nebent aišku aš klystu.

Šį pranešimą redagavo Madnes.: 24 lapkričio 2021 - 15:27

• 2

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*

Guest_ᴊᴏᴋūʙᴀs ʙᴜɢᴀᴛᴛɪᴢ_*
  • Svečias

Bandymo stadijoje? Kiek kartų tokia sistema jau buvo įvesta? Tikrai ne vieną ir ne du kartus ir norit pasakyt, kad ji vis dar bandymo stadijoje? Per tiek laiko ji jau tikrai turėjo būti išbandyta ir sprendžiat iš to, kad visada buvo grįžtama prie senos sistemos galima sakyt, kad ji nepasiteisina. Nebent aišku aš klystu.

Na mano kadencijoje neikart nebuvo anketų į armiją, neskaitant spec. būrio, kur visai kitoks principas ir sistema. Tiesiog tokia naujovė, nepaaiteisins ištrinsim, nelabai suprantu kur čia problemas jūs matot, panašiau į prisikabinėjimą lygioj vietoj.

• 0

𝓜𝓪𝓵𝔂𝓽𝓮

𝓜𝓪𝓵𝔂𝓽𝓮

Rimtas

• Senbuvis
  • 474 Pranešimai

*
Populiarus

Sveiki, merai, man kaip paprastai Los Santos žaidėjai iškilo klausimas, kodėl šaudymas į  Inkasatorių darbo direktorių įtraukia tave į darbo blacklistą? Kodėl direktorius yra neliečiamas kitų žmonių? Peržvelgusi kitų darbų blacklistų taisykles nepamačiau kažko panašaus.
Ar tai yra teisinga? Mano nuomone ne. Lauksiu paaiškinimo 

TEMA

4304c938220488029d123561f22ed35b118.png

• 8

Mechanikų direktorė 2021.07.14 - XXXX.XX.XXf3171d6b019258bc9c50907d509a7e21101.png

3e3b5a20d8a8df8739c25375dfc4db4853.png
e8741f578ec0f607ec7bfc656d0e1c2e333.png

Ezra

Ezra

AK#3

• Elitas
  • 6.604 Pranešimai
  • Gyv. vieta-
  • Ezra#4959

*
Populiarus

Sveiki, merai, man kaip paprastai Los Santos žaidėjai iškilo klausimas, kodėl šaudymas į  Inkasatorių darbo direktorių įtraukia tave į darbo blacklistą? Kodėl direktorius yra neliečiamas kitų žmonių? Peržvelgusi kitų darbų blacklistų taisykles nepamačiau kažko panašaus.
Ar tai yra teisinga? Mano nuomone ne. Lauksiu paaiškinimo 

TEMA

4304c938220488029d123561f22ed35b118.png

Labas, dekui už pastebėjima, net gėda pasidarė, kad tiek merai tiek patys direktoriai nematė tokio apsurdiško nesusipratimo, klaida bus ištaisyta kitaip sakant šaudymas pašalintas.

• 5

jokicius.

jokicius.

негр

• Senbuvis
  • 2.307 Pranešimai
  • 2023 Metų moderatorius:Glob. Moderatorius
  • 2023 Metų geriausias:Administratorius
  • 2022 Metų moderatorius:Sportas.
  • 2022 Metų geriausias:Administratorius/baneris.
  • Rekordų savininkas:Narkobaronas (LSD, Ratai)

taippat noreciau pridurti, kuo inkasatoriu darbas yra isskirtinis ir neturi ivestos taisykles del zaidimo biure/pokeryje, kai kiti darbai turi tokias isimtis ir yra kategoriskai uzdrausta tam tikromis valandomis jy zaisti.

• 0

4 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 4 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)