Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Gidas: Gaujos, kas tai ir visa informacija apie jas!


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Sidexas

Sidexas

    Veteranas

  • Forumo dalyvis
  • 1.544 Pranešimai

Kas yra gaujos ?
Gaujos yra tam tikros grupuotės įsikurusios Los Santos mieste kurios tarpusavyje kariauja dėl šlovės,garbės,pinigų,narkotikų,sandelių bei nelegalių darbų. Kiekviena gauja pasižymi savo žiaurumu ir savo tradicijomis.


Kaip patekti į gaują ?
Kiekviena gauja turi savo kriterijus, privalai pajusti serverio ritmą, galbūt mokėti gerai šaudyti, būti savarankiškam. Kiekviena gauja yra kitokia: savo apranga, stiliumi, transportu. Kaip patekti į gaujas, platesnė informacija:

Los Santos Vagos - http://lsgyvenimas.l...s-santos-vagos/
The Mafia - http://lsgyvenimas.l...m/39-the-mafia/
The Ballas - http://lsgyvenimas.l.../41-the-ballas/
Grove Street Families - http://lsgyvenimas.l...treet-families/
Da Nang Boys - http://lsgyvenimas.l...4-da-nang-boys/
Varrios los Aztecas - http://lsgyvenimas.l...os-los-aztecas/

 

 

Kaip atrodo gaujų bazės ?


lzobTb4.png

IMoTeSj.png

6kXppvQ.png

YNeYjRK.png

edNN9yD.png

4oEhSyS.png

 

 

Dėl ko kovoja gaujos ?


Dauguma gaujų, kaip pagrindinį savo tikslą užsibrėžia paimti sandėlį ir taip galbūt gauti nelegalaus darbo direktorių (apie nelegalius darbus daugiau informacijos: http://lsgyvenimas.l...legalūs-darbai/ ).

 

Kas tie sandeliai ?

 

Tai užmiesčio vietovės kuriose kiekviena trečiadieni ir šeštadieni tarp 18:30 - 19:00 vyksta sandėlio užgrobimai, perimti sandėlį galite per ~2:30 minutės ir jis priklausys gaujai nuo trečiadienio iki šeštadienio, nuo šeštadienio iki trečiadienio. Yra 3 sandeliai ir 6 gaujos - išlieka tik stipriausi.


LSD sandėlis:

  • LSD narkotikas galbūt geidžiamiausias serveryje nartokitas, jis yra pigus, jo efektai prasti įmanoma gerai šaudyti ir detalėsnė informacija apie jį - Tai narkotinė medžiaga turinti linksmiausią poveikį. Staiga gali pasirodyti, kad prasidėjo kitas metų laikas ar pradėt mirgėt vaizdas ar net gyvūną galite pamatyt!

Ekstazi sandėlis:

  • Ekstazi narkotikas yra visai populiarus, ne sandeliu metu, nes jis labai pigus ir labai apneša detalesnė informacija - Tai vidutini poveiki turinti narkotinė medžiaga. Aplinka pasidaro tamsi ir gauni +45 HP +45 Armour.

Seklų sandėlis:

  • Seklos tai ne narkotikas, iš jų galima išauginti kanapes platesnė informacija - Norint užsiauginti žolę, reikia turėti sėklų. Sėklas galite pirkti iš gangsterių, kuriem priklauso sėklų sandelis. Pasodinta žolė auga apie savaitę, ją reikia laistyti, palaikyti apie 100 % drėgmę ir laiku nurauti. Žolės poveikis: Keistas oras ir +50 HP.

Ginklų sandėlis:

  • Naujausias sukurtas sandėlys - ginklų. Dėl jo kovoja teisėsauga ir gaujos, jį užėmus - gaminamas ir gaunamas combat shotgun.

 

Kaip atrodo lentelė užėjus ant gaujos pickup'o:

 

tLmJDH7.png



Detalesnė informacija apie gaujų karus ir jų rezultatus - http://lsgyvenimas.l...forum/8-gaujos/


Gauja yra tikrai šaunus dalykas, susirandi geru draugu, susibendrauji ir pamatai tamsiąją Los Santos miesto pusę. Aišku, gauja reikalauja atkaklumo ir ryžto. Sėkmės susirandant sau geriausia gaują.


Šį pranešimą redagavo Basmasteris: 28 gruodžio 2013 - 01:15

  • 1




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)