Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Kietas lyg pipiras, automanas ir motomanas Antaniz_Phoenix sudomins, ir praplės jūsų žinias!


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Majoras

Majoras

    Elegantiškas "AIMAS"

  • Forumo dalyvis
  • 2.052 Pranešimai
  • Gyv. vietaMogiliovas
  • Darbas:Fizrukas
Spoiler
 
^ Anketos šablonas 
 
Sveiki vaikučiai pabiručiai, žaidime jau 5-6 metus nuo jo egzistavimo žaidžiu nickname'u Antaniz_Phoenix. Serveryje per tuos vaikiškus ir vėjavaikiškus laikus, patyrėm kartu daug džiaugsmo, ašarų, vos ne plyšusių ausų būgnelių, bet vis dėl to mes čia vis susirenkame, kur viskas ir prasidėjo, bet čia niekada nesibaigs gyvenimas. Gauname direktorius, prarandame direktorius, gailimės, bet vistiek toliau stengiamės, kaip ir buvo man... Buvau apdovanotas medikų direktoriumi, kartu su Žygis_Garys puikiai valdėme firmą, kol mano gyvenimas neapsivertė aukštyn kojom, ir teko pasitraukti dėl neaktyvumo. Po to, daug kas prisimena mane iš senų gerų laikų, kai BALLAS GANG buvo tikrai pažiba serveryje, ir turėjo rimtą pasipriešinimą visiems Groove Cheat Families nariams, kuriuose visada būdavo, vos ne pusė serverio administratorių, tikiuosi jau tie laikai baigėsi. Daugkartinis naujokų verbuotojas, daugkartinis LSG redakcijos korespondentas, LSG radijos pulto operatorius ir daug kur kitur, bet reikia nepamiršti ir Gidų skilties moderatoriaus posto! Jei giriamės, tai iki galo. :)
 
Keletas straipsnių iš asmeninės patirties
 
Kadangi automobiliais jau verčiuosi, domiuosi ir tvarkau nuo 12 metų iki šiol, patirtis mano jau yra didelė. Keičiu variklius, kaip sakoma "bombinu" juos, keliu kW, keičiam programas, programuojam, dedam į atmosferikus turbakus, keičiam kompus, keičiame kuro rušys į mažiau detonuojančias, kadangi automobilius ruošiu ir drfit etapams, ir dragams. Trumpiau, tai rimtas dėdė už ekrano tokioje skiltyje, klausi, bus viskas aiškiai ir išdėstyta trumpai ir aiškiai viską suprantančiam, arba detaliai viskas nuo nulio, kaip penktokui mokykloje. Kėbulai, man kaip hobis. Virinu, špakliuoju, dažau, lakuoju, viskas gaunasi jau savaime. 
 
Niekada nesilygiuoju nei su vienu pretenduojančiu automanu ar motomanu. Visi esame kažkuo įdomūs, patrauklūs, ar stulbinančiai išmanantys savo sritis, todėl pasikartosiu, visi esame lygūs, ir vienodi, tik tėvai skirtingi :D

Šį pranešimą redagavo Majoras: 18 rugsėjo 2019 - 18:45

  • 0

Pasiimk mane dangau, jei aš per drąsus, bet už draugą man brangiau, žemėje nebus!

RABINAS™

 

tumblr_mc7hd9nGCr1qarea0o1_500.gif


#2
Digimonas

Digimonas

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 472 Pranešimai

užh niekada nesikeikiu senas geras žaidėjas negaus servas neatsigaus :) Gl HF 


  • 0


#3
R.Washington

R.Washington

    Dievas

  • Veteranas
  • 2.655 Pranešimai

17. Jūsų anketoje turi būti įdėtas balsavimas ir jis turi būti viešas, jeigu nebus balsavimo ar jis nebus viešas, anketa bus atmesta. (New)

 
Atmesta.

  • 0




1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)