Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Straipsnis] Kaip žaidėjai prisiduria prie algos


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Rainas

Rainas

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.567 Pranešimai
  • Gyv. vieta116 Namas
  • Darbas:Bedarbio pašalpa
  • VIP:Yra
  • XP:KYLA
  • Jonas_Rainas

*
Populiarus

2019-08-05. nr.  8

,,Kaip žaidėjai prisiduria prie algos''

Kiekvienam, kad ir pakilusios algos trūksta pinigų tai vieniems tikslams tai kitiems, tai visi stengiasi uždarbiauti vis kitaip, todėl šiandien apžvelgsim visus būdus.

Pirmasis būdas

DjYlKrb.png

Kiekvienas turintis transportą nesvarbu ar darbinį ar nuosavą gali dirbti šį darbą, taip teisingai pagalvojote aš kalbu apie laiškų išvežiotoją, šis darbas yra skirtas visiem kurie nori keliauti iš vieno miesto į kitą ir taip išvežioti svarbius laiškus kurie žmonėms gali pakeisti gyvenimą. Už tokią rimtą pareigą tikrai moką nemaža suma 50€, tai labai dideli pinigai euras po euro ir jau maistą gali nusipirkti, ar degalų pilną baką prisipilti. Tikrai labai naudingas darbas yra visiškai nerizikingas ir labai patogus norint gauti greitų pinigų.

Antras būdas

Turbūt serveryje yra tokių nemažai kurie bando perpirkti kitų turtą ir jį parduoti brangiau. Šitame versle reikia turėti labai platų žodyną kuris reikalingas derintis ir žinoma išmintis ir žinojimas visų namų kainas, nes norint gauti pelno reikia už mažiau pirkti ir stengtis užsikelti nemažą užkainį. Tai ne kiekvienas gali taip daryti, bet pamėginti galite.

Trečias būdas.

w4ZiHI6.png

Šitame reikale pasireiškia tik patys geriausi žvejai, jie prisiduria žvejodami ir tai ganėtinai rizikingas būdas, nes bet kada gali išgaudyti visas žuvis ir nebelikti ne žuvytės. Paprastai žvejai tikrai daug prisiduria nes už 1 žuvį moka nuo 10€ iki 30€. Šitam būdui reikia labai daug laiko ir pastangų, o kas svarbiausia vandenyne atsiranda labai ypatinga žuvis už kuria galima gauti net 20,000€, kiekvienas žvejys nori ją pagauti bet ją yra labai sunku nes retai ji kada atplaukia į mūsų vandenis.

vLUb8ez.png

Ketvirtasis būdas

Labai rizikingas būdas, nes kiekvienas nori rasti lobi kuris galimai yra paslėptas kalnuose ir visi labai senai jo ieško ir dar kol kas tik 1 žmogus yra radęs ta lobi ir nesakęs kiek ten buvo pinigų, todėl negalime pasakyti tiksliai kiek radęs žmogus gaus pinigų bet tikima kad labai daug.

Penktasis būdas

NYZ7MLt.png

Turbūt rizikingiausias darbelis, šitas darbelis vadinasi narkotikų stumdytojas. Žmogus pasisodina į savo namus marihuana ja augina ilgokai net 7 dienas, tada nuskina ir pradeda po truputį stumdyti jei patyręs gan greitai gali parduoti nuvažiuoja į tam tikrą vietą ir stengiasi parduoti kuo brangiau, ir bando išlikti nepastebėtas policijos ar konkurentu, kad jis liktu gyvas. Šis darbelis uždirba iš išvardytu daugiausiai, už 1 kartą gali gauti iki 10,000€ ar net daugiau.

 

Straipsnį rašė: Jonas_Rainas

 


  • 5

djIMC2U.png

nrI3xXg.png


#2
Pavarotti's

Pavarotti's

    Dažnas dalyvis

  • Senbuvis
  • 76 Pranešimai
Neblogas straipsnis, bet yra šiek tiek klaidingos informacijos ir skyrybos klaidų :/ Sėkmės kituose darbuose :)
  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)