Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Luciano_Pavarotti į korespondentus


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Pavarotti's

Pavarotti's

    Dažnas dalyvis

  • Senbuvis
  • 76 Pranešimai

1. Vardas_Pavardė žaidime ir patirtis serveryje (išvardinti visus turėtus): 
2. Kodėl nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos? 
3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): 
4. Parašykite  trumpą straipsnį apie dabartines Los Santos Gyvenimo aktualijas: 
5. Jūsų skype kontaktiniai duomenys (galite pateikti tai į asmeninę žinutę):
   Sveiki mielieji, šį kartą sveikinuosi su jumis anketoje į lsg korespondentus. Rašysiu laisva forma, bet nė vienas klausimas nebus praleistas :D Serveryje esu žinomas kaip Luciano_Pavarotti, prieš tai Donce_Crown, turiu 45k+ xp, daugelis turėjote bent kartelį mane pamatyti pravažiuojantį, eventuose ar šiaip kalbantis v chate. Prisijungti prie komandos noriu, nes jau kelis kartus buvau ir man puikiai sekesi, tik dėl kompiuterio gedimų turėjau palikti šią komandą, todėl vėl noriu prisijungti ir teikti lsg'iečiams kokybiškus, malonius akiai straipnius. Projekte nesu nieko daug pasiekęs, esu buvęs laikraščio korespondentu, bei naujokų verbuotoju. 
Straipsnis
 
Gaujų įtakų mažėjimas LS mieste
 
            Los Santos mieste kaip ir visada siautėjo gaujos, tačiau po šios savaitės įvykių panašu, kad gaujų įtakos truputį aprims.  Kas tai lėmė? Pirmas dalykas tai gaujų susilpnėjimas, kiek žinoma, iš patikimo informacijos šaltinio, buvo gauta informacija, kad Da Nang Boys gaujos nariai paliko gaują ir šis vardas dabar yra pardavinėjimas už tikrai nemažą sumą, kitoms gaujoms tai kelia juoką, bet ir šiek tiek paniekos, kas bus kai sugrįš ši seniau triumfavusi nusikalstomo pasaulio veikėja? Kitas dalykas lėmės įtakos sumažėjima yra išrinktas naujas teisėsaugos direktorius T.Baksis. Naujai atėjęs direktorius pačia pirmą dieną pradėjo pertvarkymus, įsteigė ir surinko specialiuosius būrius, atšaukė paprastąsiąs atrankas. Taigi, manau, kolkas šio miesto gyventojai, gali pailsėti, tačiau tikėtina, kad toks gaujų pasitraukimas yra tik lietus prieš audrą.
      
    
 
 
 

  • 0

#2
James Mclaren

James Mclaren

    Magnatas

  • Veteranas
  • 2.599 Pranešimai

Priimtas!


  • 0
Pagarbiai,
Magnatas James Mclaren.




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)