Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[Straipsnis] Vilkai ir Vagys siautėja


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Rainas

Rainas

    Veteranas

  • Veteranas
  • 1.567 Pranešimai
  • Gyv. vieta116 Namas
  • Darbas:Bedarbio pašalpa
  • VIP:Yra
  • XP:KYLA
  • Jonas_Rainas

*
Populiarus

2019-07-11 Nr.4

jgYJWKC.png

Iš miško į miestą

Šiandien buvo gauta informacija, jog buvo sudraskyti galimai 3 žmonės į įvykio vietą atvyko labai daug žmonių išsiaiškinti kas įvyko, medikai teigė jog jų jau nebuvo galima išgelbėti. Liaudis po tokių žodžių piktinosi, jog po miestą vaikščioja vilkai ir jų vaikai yra nesaugus žaisdami mieste. Medžiotojai pasakojo jog vilkams tikrai nebėra ko valgyti ir jie tikrai galėjo atkeliauti į miestą, nes netoli yra miškas ir jiems tikrai nebūtų labai toli eiti, o ir pasak jų medžiotojai yra tikrai išmedžioja stirnas, o pasakojo kad niekuo negali padėti nes jau iššaudė leistina vilkų kiekį. Mes pakalbine Baksi sužinojome, jog visų DNR nepavyko išsiaiškinti nes daug kūno dalių nebuvo, bet vieną žmogų išsiaiškino kuris galimai galėjo tapti vilko auka, jo vardas Tauris_Gold. Norime pranešti, kad saugokitės visi nes vilkai tikrai siaučia, turėkite su savimi kokia nors priemone su kuria galėtumėte apsiginti. Reiškiame paguoda tiems kurie negrįžo pas savo šeima.

PrkFonh.png

Nuo mašinų prie pastatų

Vakar buvo gauta informacija, jog Mindaugas_Antones atėjas į darbą pamatė, jog nebėra kur dirbti, nes viskas buvo išnešta nuo sienų iki stogo. Išskyrus buvo palikta plovykla, nes turbūt vagims jos nereikėjo, matyt nenorėjo plautis savo mašinos. Nusprendė išsiaiškinti paklausėme Mindaugas_Antones kodėl taip galėjo atsitikti ir jis atsakė: Turbūt konkurentai pasidarbavo, arba suvirintojas na nes matote, šita degaline yra gera, tiksliau buvo nes jinai buvo neseniai restauruota ir buvo įdėtas naujas stogas ir sienos naujai perdažytos ir panašiai. Aš tikrai manau, jog čia yra kokio nors suvirintojo darbas nes mano metalas tikrai buvo geras ir visiškai viską pavogė, o koks vagis vogtu visą pastatą jeigu gali pavogti pinigus? Išskyrus plovykla nes jinai nebuvo atnaujinta. Taigi tiek sužinojome, linkime kuo greičiau atsistatyti degaline ir toliau sėkmingai aptarnauti klientus. Pasak Leo_Curry pas jo firmoje dirba patys geriausi detektyvai ir pareigūnai ir tikrai suras tikruosius vagis kurie apvogė šia degaline ir pasistengs gražinti visas dalis. Ir patikino jog jie tikrai būs labai stipriai nubausti dėl didelio masto apiplėšimo.  

 

Straipnį rašė: Jonas_Rainas


 


  • 6

djIMC2U.png

nrI3xXg.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)