Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[ADMIN] James_Mclaren, James_Mclaren


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
James Mclaren

James Mclaren

    Magnatas

  • Veteranas
  • 2.599 Pranešimai

1. Slapyvardis, patirtis žaidime skaičiuojant laiku - Jau 3 metus serveryje vadinuosi James_Mclaren. Per 5 žaidimo metus esu sukaupęs 230.000 patirties taškų.

2. Kodėl turėtumėme pasirinkti tave, o ne kitą? - Manau niekuo nesu geresnis už kitus, tačiau man, patinka rašyti straipsnius, matau didelį žmonių susidomėjimą jais. Neužimu serveryje jokių pareigų, todėl daug laiko skirsiu šiais skilčiai.

3. Kaip vertinate savo lietuvių kalbos sugebėjimus? - 9/10 ?

4. Skype paskyros nickname (nebūtina viešai) - Jau turite

5. Ar šiuo metu žaidžiate LSG serveryje? - Taip, žaidžiu po 3-5 val dieną. Aktyvumas dar pagerės.

6. Kodėl norite prisidėti prie LSG Naujienų redakcijos? - Kaip ir minėjau, patinka rašyti straipsnius, esu daug idėjų turintis žmogus. Patinka tvarka. Stengsiuosi atgaivinti šią veiklą, juolab, kad viceprezidentas skiria įvairioms veikloms lėšų. Su didesnėmis lėšomis galima atgaivinti bet kokią mirusią veiklą. Patinka susikoncentruoti į vieną veiklą/dalyką, todėl serveryje neužimdamas jokių pareigų, didelį dėmesį skirsiu šiam darbui.

7. Ką žadate įnešti į redakciją? - Žadu ją visą atgaivinti, įnešti daugiau susidomėjimo šia veikla, ieškoti rėmėjų, skatinti korespondentų veiklą. Gal būs sukurti keletą konkursų.

8. Esate buvę LSG Naujienų korespondentu/redaktoriumi/administratoriumi? - Korespondentu jau esu daugiau nei mėnesį. Aktyvumas suprastėjo dėl laiko stokos, tačiau viskas grįžo į savas vėžes.

9. Kokias pareigas turi vykdyti administratorius? - Prižiūrėti tvarką savo skiltyje, korespondentus, skatinti bei gyvinti šią veiklą, investuoti į ją dėmesį, žaidėjų susidomėjimą.

 

10. Kiek laiko praleidžiate forume, serveryje? - žaidime 3-5 valanda per dieną, aktyvumas pagerės, o forume galiu praleisti ir visą dieną įsijungęs, nėra apibrėžto laiko, bet manau, kad esu tikrai aktyvus.

11. Papasakokite apie save kaip apie realią asmenybę. - Esu sąžiningas, kruopštus, mėgstu tvarką. Esu labiau materialistas. šios vertybės nesuteikia man ypatingumo, tačiau jos suteikia norą dirbti, daryti darbą iki galo bei juo skatinti kitus, užsiimti šia veikla


  • 1
Pagarbiai,
Magnatas James Mclaren.

#2
Klay_Tomson

Klay_Tomson

    Rimtas patarėjas

  • Senbuvis
  • 545 Pranešimai
  • VIP:Ne, o kam?
  • XP:pusontra
  • A
Už, susitvarkys dėdė
  • 1





LABAS?




,





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)