Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Vasaros planai


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
admin

admin

    Administrator

  • Prezidentas
  • 1.938 Pranešimai

*
Populiarus

Labas LSG gyventojau,

 

Sveikinu tave Joninių proga! Na, o kadangi šiandien minime ilgiausią dieną metuose, nusprendžiau valandėlę paskirti Tau ir pranešti apie LSG planus šiai vasarai.

 

Geri orai

 

Kaip ir kiekvieną vasarą dauguma LSG gyventojų išvažiuoja atostogauti ir gauna nuostabią progą pailsėti nuo LSG. Dėl gerų orų (ar turėjome geresnę vasarą kiurksoti pliaže?) matome smukusį žaidėjų skaičių, kuris neabejotinai vėl sugrįš į savo aukštumas šį rudenį. Galiu pasakyti atvirai: man smagu dirbti prie serverio nesvarbu, ar jame žaidžia 300 žmonių, ar vos 10 - tai nieko nekeičia. Svarbu, kad tie žmonės, kurie žaidžia džiaugiasi savo praleistu laiku čia ir sugrįžtų vėl ir vėl. Tai yra didžiausia motyvacija man toliau kurti atnaujinimus, o visam likusiam personalui dėl jūsų stengtis.

 

Administratorių kolektyvą su Mindaugu proporcingai sumažinome, o aktyvumo reikalaujame mažesnio vasaros mėnesiais. Greitu metu pakeitimus įvesime ir į darbų taisykles. Panašu, kad visi atostogauja išskyrus mus. :D

 

LSG 8.9

 

Serverio atnaujinimai jau darbuose. :morning1:

Tęsiant tradiciją, kas dešimtus atnaujinimus bandau padaryti didesnius, o kita versija kaip tik LSG 8.9! Labai džiaugiuosi, kad siūlote įdėjas forume, visgi originalios įdėjos bet kam išsisemtų per 10 metų :D Reikės man imti kūrybines atostogas..

 

Dabar prioritetas bus skiriamas didesniems ir įspudingesniems atnaujinimams, taigi jeigu turite nežemiškų pasiūlymų - lauksiu jų pasiūlymų skiltyje! Be abėjo mažesni atnaujinimai, pvz. kai kurių darbų balansavimas, bus taip pat įdėti. Nepasiduokite forumo dalyviams su neišsenkančiom neigiamom emocijom - į visus jūsų pasiūlymus atsižvelgiame ir kritiškai įvertiname. Dauguma atnaujinimų pastaraisiais metais būtent iš tos skilties ir kilo, tačiau kai kurie komentarai priverčia net ir mane susimąstyti, ar aš noriu kurti atnaujinimus tokiam žmogui?  :lol: Aišku dauguma jūsų komentarų teigiami ir malonūs, bet neigiamus kažkodėl lengiausia įsimint :D 

 

Nepamirškite siūlyti ir ekonomikos patobulinimus! Galbūt kažkoks darbas uždirba per mažai (per daug) pinigų? Kažkuri prekė parduotuvėje per brangi ar per pigi? Bankrutuoja verslas? Noriu išgirsti viską!

 

Senbuvius kviečiu sudalyvauti apklausoje ir pakomentuoti, kur galėtumem žengti žingsnį atgal su kitais atnaujinimais: https://lsgyvenimas....u-senąjame-lsg/

 

 

 

Forumo atnaujinimai

 

Turbūt jau pastebėjai, kad prieš porą dienų įdėjau ilgai prašytą @ (mention) funkciją. Ji turėtų pagreitinti susiekimą forume, bereikalingus priminimus privačiomis žinutėmis. Tai dar ne pabaiga - su Juozu planuojame įdėti naujų backgroundų į forumą, o galiausiai galbūt ir visą forumą atnaujinti. Tačiau dabar prioritetas yra žaidimo atnaujinimai, todėl tai gali šiek tiek užtrukti.

 

 

 

Dažnai to nesakau, nes nenoriu, kad tai skambėtų banaliai ir nuvalkiotai, bet esu jums be galo dėkingas už sukurtą galimybę toliau kurti bei plėsti šį žaidimą. Ačiū tau! :)

 

 

LSG Prezidentas

Benas Vercetti

 

 

 


  • 23




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)