Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Nerijus_Lmu į N.V


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Guest_nerka12_*

Guest_nerka12_*
  • Svečias
1. Jūsų dabartinis ir buvę nick (Vardas_Pavardė) žaidime, jūsų turima patirtis (XP) mūsų projekte? (Neatsakius, arba atsakius klaidingai į ši punktą, anketa gali būti atmesta). Nerijus_Lmu 6100xp

2. Kiek laiko jau žaidžiate šiame projekte? Kiek laiko vidutiniškai praleidžiate serveryje? Ilgai žaidžiu šitame serveryje o serveryje praleidžiu taip pat daug laiko 6 valandas net ir daugiau.

3. Kodėl pretenduojate būtent į šias pareigas. Noriu padėti naujokams.

4. Turėtos/turimos pareigos? (Gaujos vadas / pavaduotojas - nesiskaito) visu nelegaliūjų darbu direktorius, skelbėjų direktorius.

5. Ar seniau buvote naujokų verbuotoju? Kiek laiko? Kaip sekėsi darbas? Kodėl pasitraukėte? Buvau išbuvau 1 mėnesį mažiau pasitraukiau dėl to nes baną gavau.

6. Programos "Skype" Kontaktai. ( Būtini jei anketa bus patvirtinama kad su jumis, būtų galimybė susisiekti.). Neparašius kontaktų anketoje anketa iškarto bus atmesta taip yra todėl kad moderatoriams būtų lengviau su jumis susisiekti ir nereikėtų atskirai rašyti ir laukti kol bus arba nebus perskaityta žinutė. Nerkus49

7. Kuo tu išsiskiri iš kitų ir moderatoriai turėtų būtent tave pasirinkti ? Turbūt dėl savo aktyvumo.

8. Kokią pagalbą žadi suteikti naujokams ? Aprodyti visas serverio vietas, supažindinti su žaidimo taisyklėmis, paremti finansiškai.

9. Ar esate buvęs išverbavęs bent vieną naujoką savo noru (nesant naujokų verbuotoju)? Jei esate, parodykite nuotraukomis kaip tai darėte. (Tai NEPRIVALOMA, tačiau tokiu atveju galėsite greičiau užimti naujokų verbuotojų pareigas!). Esu kompiuteryje like o per telefoną dabar esu.
  • 0

#2
*L.Preston*

*L.Preston*

    Sporto generolas

  • Veteranas
  • 2.871 Pranešimai

Jei čia tavo tikras xp kiekis, tai tikrai atmesta! 


  • 0

Nuveiktų darbų rinkinys:

Spoiler




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)