Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Savaitraštis LSG diena Nr 3.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
James Mclaren

James Mclaren

    Magnatas

  • Veteranas
  • 2.599 Pranešimai

*
Populiarus

7ed313a08841c4c16bc5dbc35e93b98f111.png

 

Pokerio ir kamuoliukų sukūryje

 

a93991f915bbcb313e98c3363225d140272.png

 

Daugelis žaidėjų serveryje prisipažįsta žaidę azartinius žaidimus ir kas antras teigė jog turi priklausomybę jiems. Azartiniai žaidimas serveryje: moneta, pokeris, kamuoliukų rideniams. Ne retai žaidėjams pavyksta išsinešti dideles sumas pinigų iš šių azartinių žaidimų, tačiau ar jie jų nepralošia atėję kitą kartą? Apklausa parodė jog iš 73 žaidėjų dauguma renkasi žaisti pokerį, vėliau kamuoliukus, o galiausiai nemaža dalis žaidėju atsakė jog nežaidžia jokių azartinių žaidimų.

 

091a68d9bf366292a0d693d8bda8bc95413.png

Atliktos apklausos rezultatai

 

Kodėl kiti visai nežaidžia azartinių žaidimų? Žaidėjų teigimu, azartiniai žaidimai atima laiką, pinigus ir kantrybę. Daugelis žaidėjų pasilieka prie pokerio todėl, kad kamuoliukuose laimėti yra sėkmės reikalas, o pokerį reikia mokėti žaisti.

Pokerio savininkas Klay Tomson teigia, jog per pastaruosius mėnesius pokerio žaidėjų skaičius išaugo dvigubai. Pokeryje paliekama suma taip pat išaugo, tačiau savininkas džiaugiasi žaidėjų grįžimu į pokerį. Vis dažniau yra pradėtas rengti pokerio turnyras, kurį paskutinį kartą laimėjo Klay Tomson.

Lošimų namų savininkai skundžiasi, jog žaidėjų skaičius jo biure mažėja. Žaidėjų teigimu, kamuoliukuose laimėti yra sėkmės reikalas ir praradę dalį pinigų, nebegrįžta.

23 procentai apklaustųjų mano esą darantys labai gerą darbą savo finansams. Iš tiesų, priklausomybę turinčių žaidėjų finansams iškilusi grėsmė išlieka. Žaidėjas bet kada gali juos pralošti. Tačiau sąžiningai dirbančio žaidėjo finansai saugiai guli name ar banke.

 

Dėl ligonio į bankrotą

 

003b7c72e8015bc38b6bb2f8664dfa4c824.png

Los Santos valdiška ligoninė

 

Los Santos mieste gyvuoja dvi pilnai veikiančios ligoninės. Jų direktorius Larry Preston teigia, jog žaidėjai vis dar mieliau renkasi nemokamas gydymo paslaugas pagrindinėje miesto ligoninėje. Privati ligoninė yra pasirengusi dirbti, tačiau užsiregistravusių joje skaičius vis mažėja. Tenka daug gerų chirurgų bei neurologų perkelti į pagrindinę miesto ligoninę, kurioje atlyginimai yra kur kas mažesni. Dėl tos priežasties, daugelis gerų gydytojų išeina iš darbo.

 

Privačioje ligoninėje, gražių seselių, gydytojų pagalba yra mokama. 15 Dienų šią paslaugą įsigyti kainuoja 1 tūkstantį eurų. Tačiau tai verta? Be abejonės: ši ligoninė yra šalia daugumos gyvenamųjų namų, gaujų. Joje dirbantys patys geriausi specialistai užtikrina, kad darbas vyktų nenutrūkstamai ir sklandžiai. Ligoninėje galite laikyti asmeninius daiktus spintelėje, o pats svarbiausias dalykas tai, kad galite pasigydyti dvigubai greičiau, nei miesto ligoninėje ir net iki 150 gyvybių ir taip sutaupyti begales laiko ir pinigų.

Daugelis apklaustųjų kodėl renkasi miesto ligoninę pasakė, jog jiems paslaugos yra nemokamos ir čia visada galima rasti kas pavežtų. Jų nedomina greitesnis gydymosi laikas ar didesnis gyvybių kiekis.

 

6575016477f6d605402d2a9da20cef42901.png

Los Santos privati ligoninė

 

Rida didelė, kėbulas pavargęs

 

Daugelis automobilių LSG mieste turi šiokią tokią ridą. Vieni didesnę, kiti mažesnę, tačiau kartais nutinka taip, kad labai pavargusę mašiną žaidėjai pardavinėja it naują. Ridos sukinėjimas yra dažnėjantis procesas. Dažnas žaidėjas teiraujasi mechaniko paslaugų, kad šis atsuktų ridą į didesnę pusę, taip pakeldamas automobilio kainą. Mechaniko paslauga nėra pigi, už 1000 km ridos pakėlimą yra prašoma 10.000 eurų.

 

Cloveris nusidėvėjusi mašina?

 

72789c9924f1ecf50ae848c3b997dfae460.png

 

Daugelis žaidėjų mano, kad cloveris yra pati prasčiausia, nudėvėta, savo vertą praradusi mašina. Tačiau kaip yra iš tikrųjų? Cloveris yra neužmušama mašina kaip ir Golf. Užkalė variklis? Nebėda, išsikvietus mechaniką jis naudotą kito automobilio variklį atiduos už 50 eurų o sumontavimas tekainuos 20 eurų. R 14 lieti ratai yra neužmušami, duobes įveikia net dideliu greičiu. 5 cilindrų 3.5L benzininis variklis neduos nuobodžiauti vairuotojui, šis automobilis turi net 55kw galios. Karbiuratorius sugedo? Pamerkus jį į spiritą per 24 valandas viskas kuo puikiausiai išsivalys. Pneumatinė pakaba leis jaustis kaip laive. Daugelis žaidėjų teigia, jog ilgai važinėjant šia mašina galima gauti jūros ligą. Ypač tinkama miškininkams, ūkininkams. Puikiai įveikia duobes, kelmus ar net dumblą. 4 pavarų dėžė nėra stebuklas, tačiau su aukščiausia pavara galima įgauti 120km/h greitį. Degalų sąnaudos yra 6L 100km, tačiau pagalvojus apie galią ir komfortą važiuojant yra labai geras variantas.

 

Nuo svajonių iki permainų

 

Gegužės 15 dieną, LSG serverio gyventojai šventė 9 tąjį miesto gimtadienį. Ta proga šalies prezidentas ir viceprezidentas pasakė ilgas kalbas, palinkėjo serverio žaidėjams kantrybės, sumanumo ir supratingumo vienas kitam. Serverio prezidentas Benas Vercetti nustebino savo serverio žaidėjus dideliais atnaujinimais. Vienas didžiausių atnaujinimų yra auksinė žuvelė. Po daug svarstymų galvojimų valdžia įgyvendino nuostabųjį Jared Mchale pasiūlymą į serverį įdėti auksinę žuvelę. Šią žuvelę galima sužvejoti kiekvienam. Sužvejojus galima gauti piniginį atlygį iki 20.000 Eurų taip pat 1.000 patirties taškų. Sužvejoti žuvelę reikia daug kantrybės bei pastangų. Net keli vyrai betraukdami žuvelę įkrito į vandenį ir paskendo – rašo LSG TV News.

 

0cb94e9ff6b97e89a9e200abe9e29d1b918.png

 

LSG naujienų redakcijai pavyko užfiksuoti nesuvaldomas emocijas pagavus auksinę žuvelę. Pranas Greblaciov įeina į LSG istoriją kaip pirmas žmogus pagavęs auksinę žuvelę ir nusinešęs 17.000 eurų namo. Įvykio data 2019-05-15.

Gyventojas Pranas netveria džiaugsmu, jis sako- „Daug valandų ir pastangų su vyrais įdėjome, kad surastume ir ištrauktume auksinę žuvelę. Tai mano gyvenima yra kažkas tokio, ko nepamiršiu dar ilgai. Ir aš tikrai dar sugrįšiu į žvejybos verslo gelmes, kad sužinočiau gelmių paslaptis. Mano manymu šis atnaujinimas tikrai pagyvins serverio veiklą žvejybos srityje, labai dėkoju valdžiai už įgyvendintą pasiūlymą ir susitikime žvejybos laive! Sėkmės.“

 

9c3376e1533284083206efa2712f356d303.png

Pranas Greblaciov pagauna auksinę žuvelę.


  • 10
Pagarbiai,
Magnatas James Mclaren.




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)