Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Lukas_Cielekas į LSG radijo DJ


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Lukas_Cielekas

Lukas_Cielekas

    Dalyvis

  • Senbuvis
  • 26 Pranešimai

1. Realus Vardas, Nick žaidime, metai: Lukas Cielekas, 19 metų.

 

2. Trumpas 3min garsinio formato prisistatymas arba rašinio tipo prisistatymas apie tave ką veiksi atėjas į komandą ką tau reiškią radija ir kiek tau svarbu vest eterį Laidą: Nuorodą į mano kanalą, kuriame rasite daugiau įrašų, kuomet vedžiau laidas kitam projekte: https://www.youtube....=_mBtDqWAQTg&t=

 

 

3. Jei niekada nesate buvęs DJ/Laidų Vedėju ir neturit patirties, kodėl jus domina būtent šios pareigos? Esu buvęs, ir jau tuoj skaičiuosiu 10 metų kaip esu laidų vedėjas, pabrėžiu, LAIDŲ VEDĖJAS, o ne kaip kiti, kurie tik etery leidžia muzikas save vadina laidų vedėjais, tai ne, jūs ne laidų vedėjai, jūs gyvi autodj... net nesuprantu kam tokių reikia, kai į autodj sudedi muziką ir jin groja. Radijai reikalingas vedėjas, kuris gali kalbėti, komunikuot, daryti veiklas tam tikras, o ne muzikas tik įjunginėt.

 

4. Kiek vidutiniškai žadi skirti laiko radijai? kuomet esu laisvas, tai apie 5-10 valandų per savaitę.. šiaip niekad neplanuoju gyvenimo, tai sunku pasakyti tiksliai, bet kažkas tokio.

 

5. Tavo autorinė Laida arba pasirinkta iš mūsų siūlomų.(Privaloma): Laidos pavadinimas „Logika“

 

6. Tavo šiuo metu klausomas dainų Playlist (Youtube, Spotify ir t.t.): Spotify platformoj savo mėgstamas muzikas dedu į mėgstamų sąrašą, o ne playlistą, todėl pasidalinti juo negaliu, bet klausau visišką šiuolaikinį POP'są ir visus tuos TOP40, kas naujausia.

 

7. Skype/Teamspeak kontaktai? (Būtina nurodyti, jei anketa bus patvirtinama, kad su jumis būtų galimybė susisiekti): Discord: Nojus#8969

Elpaštu: tvmitkus@gmail.com

Arba asmenine žinute.

 

 

 

Papildomi Klausimai (Nėra privalomi bet pridės pliuso patenkat)

 

1. Ar turite patirties Dj/Laidų Vedėjo darbo srityje? Taip.

1.1.Kokiose esate radijo stotyse dirbęs ar per kokius renginius dirbęs DJ/Laidų Vedėju? Per savo nepilnus 10 metų esu buvęs, manau, visuose buvusiuose internetinių radijų projektuose, tik gaila, kad jie užsidarydavo nespėjus užsimerkti ir atsimerkti.

1.2. Kaip sekėsi darbas? Kodėl pasitraukėte? Paaiškinau 1.1 punkte.


  • 0

#2
bakuras

bakuras

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 330 Pranešimai

Jo palaikau, mldc sitas!!


  • 0

gerio isikunijimas esu


#3
™Rokas G™(Zygis)

™Rokas G™(Zygis)

    Kaip su tavim taip ir tu su kitais

  • Veteranas
  • 1.969 Pranešimai

XucAyVT.jpg


  • 0

Buvusios pareigos:

LSG Radijos Savininkas/Prezidentas

nuo 2019.11.02 iki 2021.07.25

Mztk1Vw.png





0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)