Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Informacija


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

#1
ᴍɪɢᴜᴇʟ

ᴍɪɢᴜᴇʟ

    🐐

  • Senbuvis
  • 1.408 Pranešimai

abba0279f50e19c2ec0d5f2d66fa63cf615.jpg

 

Atspėk modifikaciją (by: Dellas_Curry) - tai žaidimas kuriame pateikiamos modifikacijų nuotraukos. Kaip žaisti? Tiesiog jums reikia parašyti kokia modifikacija vaizduojama nuotraukoje ir laukti atsakymo ar jus teisus. Jeigu nusimanote modifikacijose, tai puikus būdas jums pasireikšti.

 

Atspėk skin ID  (by: Miguel_Garcia) - tai žaidimas kuriame pateikiamos nuotraukos su modifikuotomis žaidėjo išvaizdomis. Tiesiog turite parašyti koks yra to modifikuoto skin ID ir laukti atsakymo ar jūs teisus.

 

Atspėk mašinos pavadinima  (by: Igor_Hateris) - tai žaidimas kuriame pateikiamos nuotraukos su modifikuotom mašinom. Tesiog turite atspėti kokia, tai mašina ir laukti

atsakymo ar jūs teisus.

 

Atspėk ginklo pavadinimą (by: Marich_Ostorm) - tai žaidimas kuriame pateikiamos nuotraukos su modifikuotais ginklais. Teisiog turite atspėti koks ginklo pavadinimas ir laukti atsakymo ar jūs teisus.

 

Atspėk kas nurodyta modifikacijoje  (by: Shazze_Sobolevv) - tai žaidimas, kuriame bus viena užmodifikuota žaidimo nuotrauką bet tai bus atskiros modifikacijos, jums reikės parašyti ką matote nuotraukoje.

 

Sudeliok puzzle (by: Shazze_Sobolevv) - tai žaidimas kuriame turėsite sudelioti puzzle iš užmodifikuotos žaidimo nuotraukos, pirmas tai padarės laimi 2 reputacijos taškus.

 

Atspėk modpack'a (by: Shazze_Sobolevv) - tai žaidimas kuriame bus pavaizduotą modpacko nuotrauką ir turėsite atspėti kuriam tipui priklauso modpackas. Low, Medium ar High.

 

7f1f547b65b24571e01f5b17bc7c39ee154.jpg

Žaidėjai atliks spėjimus atskirose temose, jiems reikės atspėti:  modifikaciją, ginklas, transportas, skinas. Žaidime būna duotos trys nuotraukos temoje. išsirenkate vieną nuotrauka ir spėjate kas užmodinta. Prizas forumo reputacijos taškais.

Taisyklės

 

  • Dalyvaujant žaidime privaloma laikytis forumo taisyklių.
  • Temoje spėti galima tik vieną kartą
  • Draudžiama spėti spėjimus su 2 forumo accountais, tuomet būsite baudžiami
  • Būtina laikytis šablono, kas nesilaikys bus baudžiami už bereikšmius komentarus (Šabloną rasite žaidime)
  • Laikytis modifikacijų skilties taisyklių. čia
  • Draudžiama redaguoti/paslėpti komentara, jei bus redaguota arba paslėpta bus atmesta.
  • Būtina parašyti pilna pavadinimą modifikacijos.

 

c89fe6101672c0d7b1e0d896bec110f4463.jpg


Šį pranešimą redagavo Shazze Sobolevv: 04 liepos 2022 - 16:43
Pridėtas žaidimas.

  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)