Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Cuisine Royale (free to play)

- - - - -

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
6 atsakymai į šią temą

jetBlue

jetBlue

Melynas

• Veteranas
  • 1.157 Pranešimai

Yoyo, sveiki, neturėjau ką veikt tai nusprendžiau palandžiot steame ir radau žaidimą kurį žaisdavau prieš maždaug metus su draugais ir atsiminiau, kad belenkaip smagiai laiką praleist galėdavom jame, todėl atsisiunčiau, pažaidžiau ir nusprendžiau šiek tiek pafilmuot ir papasakot čia, gal sudomins kažką. 

Taigi, pradėsiu nuo to, jog žaidimas yra Battle Royale stiliaus, tikrai panašus į PUBG ar H1Z1. Žaidimą, kūrėjai, išleido, kaip balandžio pirmosios "joke", bet žaidėjams jis labai patiko, todėl developeriai nusprendė šiek tiek daugiau padirbėti. Aišku nėra dar tikrai net arti užbaigimo, tačiau tikrai smagu pašaudyt su draugais ir manau vertas daugiau dėmesio. 

Kaip ir minėjau, žaidimas tikrai panašus į kitus BR žaidimus, bet tuo pačiu ir visiškai išsiskiria iš jų. Visos sistemas yra padarytos ne rimtai, tačiau tai tikrai tinka atmosferai. Žaidžiasi taip pat panašiai, kaip  PUBG (atsirandi pasauly, lootini, šaudais, bandai išgyventi). Garso efektai čia yra nuostabūs, turbūt todėl man taip patiko šis žaidimas. Šūviai iš toli girdisi realistiškai. Pats ginklų naudojimas, šaudymas taip pat geros kokybės. Yra šarvai, dedasi ant galvos, kojų, subinės, rankų ir krūtinės (yra 3 lygiai, 1- blogiausi šarvai, 3- geriausi). Ginklų pasirinkimas yra tikrai didelis, nuo snaiperių iki automatinių minigunų ar shotgunų. Taip pat yra ir special itemai, tokie, kaip pvz: Knee Pads of Speed kurie leidžia tau greičiau bėgioti. Arba Oxygen Tank, kuris leidžia bėgioti ilgiau, nepavargstant. Žemėlapyje random atsiranda šaldytuvai, kuriuos išlootinus, gaunami itemai, šie irgi turi "lygius?" ar greičiau rūšis, skirtingos rūšys duoda skirtingo gerumo daiktus. Yra ir mašinos, bet apie jas neišsiplėsiu, eikit patys palošt, pamatysit :D

Pats žemėlapis yra gan didelis, tikrai užtenka jo visoms komandos/žmonėms. Didžiają dalį sudaro laukai, nedideli miesteliai, bunkeriai. Mano mėgstamiausia strategija: susirast kokį long range ginklą ir šaudyt iš toli, kaip koks badass snaiperis. Būna aišku ir "rage" momentų, bet jei patinka tokio tipo žaidimai, tikrai gan linksma nueit pašaudyt, pažvengt ir t.t.

Ai grafikos irgi zjbs, o fps visai neblogas, net mano laužas pc išneša ant +-50fps. Žodžiu geimas zjbs, eikit pabandykit. Yra kosmetiniai itemai ir battle pass jei neklystu, todėl jei megstat šaibas leist, čia galit irgi jas mėtyt. Dar va šiek tiek parinkau medžiagos iš poros matchų, kaip maždaug atrodo geimas (grybas esu, šaudyt nelabai moku)

https://www.youtube....eature=youtu.be

btw uzmeskit repą jei negaila ir nuomonę parašykit apie žaidimą ir patį review. Gal pamatę lsg žaidėjai, kad dėmesio sulaukia tokie postai, pradės daugiau panašių kurti :)

Šį pranešimą redagavo jetBlue: 30 kovo 2019 - 02:50

• 2

moreedva.gif

m8XSBIz.gif

perku sita serveri benai

perku sita serveri benai

Rimtas

• Užblokuotas
  • 364 Pranešimai

Nu gerai gerai, eisim diena pazaist Jettai

• 1

Ben'Ocetter

Ben'Ocetter

Mapping

• Veteranas
  • 831 Pranešimai
  • XP:windows

Žaidimas labai geras ir man įdomu su kokiais draugais tu žaidei, kai tu draugų neturi hmm.

• 0

Mano mapp darbų galeriją gali pamatyti paspaudęs ant nuotraukos!
OD49kLR.png

Teikiu mappinimo paslaugas - spausk ant nuotraukos dėl tolimesnės informacijos!

Aakjaer

Aakjaer

nu va

• Veteranas
  • 7.490 Pranešimai
  • Gyv. vietaOlandija.
  • Aurimas#9073
  • 2023 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos&Filmai
  • 2023 Metų geriausias:Eventų rengėjas
  • Geriausias 2020 metų:Administratorius
  • 2017 Metų Direktorius:Autoklubo

labai geras žaidimas tikrai įdomus.

• 2

jetBlue

jetBlue

Melynas

• Veteranas
  • 1.157 Pranešimai

Ben'Ocetter, 30 Kov 2019 - 00:52, pasakė:

Žaidimas labai geras ir man įdomu su kokiais draugais tu žaidei, kai tu draugų neturi hmm.

tai ok mes nebedraugai wtf!!!1!!?!!1?

Šį pranešimą redagavo jetBlue: 30 kovo 2019 - 02:59

• 0

moreedva.gif

m8XSBIz.gif

jetBlue

jetBlue

Melynas

• Veteranas
  • 1.157 Pranešimai

Kenshin, 30 Kov 2019 - 00:52, pasakė:

Nu gerai gerai, eisim diena pazaist Jettai

būtinai!

• 0

moreedva.gif

m8XSBIz.gif

lukce_alonso

lukce_alonso

Rimtas

• Veteranas
  • 412 Pranešimai
  • Gyv. vietaukm
  • Darbas:Slavejas
  • VIP:da
  • XP:Over 9000
  • Lukce_Alonso

Gerulis sitas, labai panašus i pubg

• 0

ty0joF4.png?1

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)