Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Padiskutuokim apie forumo moderatoriu Juoza.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
28 atsakymai į šią temą

Apklausa: Padiskutuokim apie forumo moderatoriu Juoza. (26 nariai(-ių) jau prabalsavo)

ar tai yra normalu?

  1. Prabalsavo ne (19 balsai(-ų) [73.08%])

    Balso procentinis santykis: 73.08%

  2. taip (7 balsai(-ų) [26.92%])

    Balso procentinis santykis: 26.92%

Balsuoti

#1
Cesar Cielo

Cesar Cielo

    GNF

  • Veteranas
  • 2.379 Pranešimai

Gerai, visu pirma noriu paprasyt, kad sioje temoje nebutu jokio batu laizymo, nes zinau, kad puse servo megsta tai daryt. Nebijokit issakyti savo nuomones, nuo to nemirsit. Noriu pakalbet apie tai kaip sis zmogus iskelia save per aukstai i virsu ir be jokio pagrindo atmetineja zmoniu anketas.

 

Pradekim. Leo Curry - nuostabus nuotrauku skilties moderatorius, dazni zaidimai skiltyje, net sukurtas dar vienas papildomas zaidimas siai skilciai, kuriame zmones kiekviena savaite galejo laimet pinigu uz ikelta juokinga nuotrauka. Ko daugiau truksta, kad moderatorius igautu aukstesnes valdzios pripazinima? Ogi musu megstamo Juozo pripazinima, nes visi ten forumo adminai manau laiko ji Dievu ir nesugeba istarti jam jokio zodzio, kuris sukritikuotu jo darba. Stai kokiais zodziais Juozas atmete jo anketa - 4bb0999d50bc8da78afce04dde15e3a1687.png o pabandykit paspekuliuoti kodel Juozui iskylo tokia nuomone apie Leo Curry. Forumo administratorius parase, jog jam nepatiko Currio darbas nuotrauku moderatoriuose, taciau uzmeskime aki i dabartini, naujaji nuotrauku moderatoriu - Lauris Torreto. Kada paskutini karta matete kazkokia iniciatyva is sio moderatoriaus? Galbut koki zaidima? Nuo datos kuomet jis gavo moderatoriaus pareigas praejo labai daug laiko. Viska ka jis padare tai sukure konkursa ir tai kuris uzsitese iki siol, nors turejo but pasibaiges pries 1 menesi. Kyla klausimas kuo Lauris Toretto siuo atveju nuotrauku garbes moderatorius nusipelne sios skilties? Nieko joje neveikdamas zlugdo skilti kuria Leo Curry bande atgaivinti nuo nulio. Tiesiog paziurekite kiek temu ten yra prikurta vien nuo Leo. Apsurdas, kodel nesiimama jokiu veiksmu pries Lauri? Nes tikriausiai jie yra draugeliai is senu laiku. Taip pat Juozas sake, kad Carlos Cocaine puikiai tvarkosi su gauju kovu/statistikos skiltimi. (neturiu nieko pries ji, as irgi manau, kad jis puikiai tvarkosi) Cia yra puikus pavyzdys, nes Carlos'as daro viska lygiai ta pati ka dare Leo, bet Juozas kazkodel uzsstoja Carlos'a, o Leo smerkia. Cocainas kuria zaidimus - Leo dare ta pati. Sukure naujus zaidimus kaip atspek gauju kovos rezultatus - Leo padare ta pati su "savaites idomiausia nuotrauka" kodel vieniem zmonem yra sukuriami dvigubi standartai? 

 

Sekantis aspektas kuris mane priverte rasyt sia ilga litanija - atmesta Yoshida Taishu anketa. Priezastis su kuria buvo atmesta jo anketa yra "atmestinai ziuresi i skilti....atmesta nematau taves kaip kandidato" visu pirma siulyciau nebetrint savo smegenu Anglijoj ir grizt i Lietuva pasimokyt sakiniu darybos, bet kalba eina ne apie tai. Apie viska skiltis - as ja isivaizduoju energingo, pasireiskiancio zmogaus rankose. Kuo tavo nuomone Taishu yra netinkamas kandidatas? Is kur gali zinot kaip jisai ziures i skilti? Tu gal Vanga? Matai viska kiaurai? As atvirksciai matau kaip sis zmogus galetu pasireiksti sioje skiltyje is jo bendravimo, visu draugas, megsta kalbeti ivairiom temom, matosi, kad yra originalus ir kas antra diena kazka naujo paraso i busenos atnaujinimus. Kokiu pagrindu tu remeisi, jei galvoji kitaip? Mano nuomone tau jis siaip nepatinka ir del to yra atmesta jo anketa. 

 

Keliaujam toliau. https://lsgyvenimas....-kompiuterija/   https://lsgyvenimas....das-nuotraukos/ prasibego per zmoniu anketas ir jas atmete del to, kad mazai prirasyta. Ok, grizkim prie Laurio Toretto anketos - f0d1f5df7f7e74f6db458247de896dba947.png lygiai toks pats sudo malimas kaip ir kitu anketose, taciau kodel tu pritarei jo anketos patvirtinimui, o siu asmenu anketas atmetei? Korupcija? 

 

Gerai, prieikim ir prie mano anketas, kurios pagrindu as ir norejau uzvesti sia diskusija. https://lsgyvenimas....out-everything/mano anketa yra atmesta su priezastim "atmesta, nematau taves kaip moderatoriaus... nematau kad ilgai juo busi nes nepatiks tau ataskaitos" Ok, pradekim nuo to, kad mano nuomone buvau arciausiai is visu kandidatu panasus i Germa. Kuriu memus, gal ir ne tokius gerus kaip jis, bet vis kazkas, ane? Galit prachekint - https://lsgyvenimas.lt/forum/index.php/topic/143898-memes-beta-version-001111/ taip pat esu pasireiskiantis zmogus, megstu visur viska rasyt apie bet ka, ta serverio zaidejai tikriausiai pastebejo ne tik zaidime, bet ir busenos atnaujinimuose. Sekantis dalykas prie kurio noriu vel gi prisiknist ir uzduot ta pati klausima kaip ir rasiau auksciau apie Taishu. Iskur tu taip gerai zinai kaip as elgsiuos pareigose? Iskur zinai, kad ataskaitos man nepatiks? Ta prasme, zmogau, atsipeikek, nesi Dievas ir kiekvienas zmogus yra vertas sanso pasireiksti skiltyje, kam iskeli tokius aukstus standartus pretenduojant i moderatorius? Niekas taip ir neapsiims tokiom pareigom su tokiu tavo anketu atmetinejimo tempu.

 

Trumpai tariant ka as noriu pasakyt - jokiu budu nepakesiu tokiu zmoniu kaip Juozas, kuomet jis taip elgiasi su kitais zmonemis, kurie pretenduoja i moderatoriaus pareigas, taciau savo sanso sulaukti negali nes tiesiog jam nepatinka. Pasikeles? Sakyciau nevisai, tiesiog uzsispyres ir jei kazkada jam blogo esi padares tikriausiai gyvenime tau neatleis. Sunku net patiket, kad toks zmogus kazkada buvo meras. Idomus tikriausiai direktoriu rinkimai buvo prie jo valdzios. Zodziu, jei neisreiksit savo nuomones apie si zmogu, nes bijot, kad jis prades jusu nemegti as visiskai tai suprantu. Bet nebukit tokie abejingi ir istarkit savo zodi. Aciu uz demesi. Nebusi Juozo draugas - moderatoriaus negausi. (:

 

Edit: pridejau anonimine apklausa, kad galetumet isreiksti savo nuomone ir Juozas nesuzinotu, kad jo nemegstate, sekmes zaidime. 

p.s. zinau, kad istrins sia tema del vieso valdzios kritikavimo, bet ka padarysi, as bent issakiau savo nuomone ir tikiuosi pritarsit man, kad sis zmogus nevertas tokiu pareigu.


Šį pranešimą redagavo 𝕜 𝕨𝕒𝕝𝕤𝕜𝕚: 14 vasario 2019 - 12:01

  • 3

rpSPkaH.png

pPCBeB9.png


#2
Tucka

Tucka

    Nutrenktas Hunterio

  • Veteranas
  • 990 Pranešimai

Damn :D Nežinau apie Juozą beveik nieko, bet jeigu atmetinėja anketas su tokiais reason'ais tai aš ddb :D

Čia tas pats kas būtų, jeigu ateitų random žmogus į talentų konkursą, ateitų į registraciją ir dar net pusės žodžio nepasakes, jam būtų iškart atsakyta "eik iš čia nes netalentingas" :D


  • 3

#3
Sethas

Sethas

    Auksarankis

  • Veteranas
  • 4.660 Pranešimai
  • Darbas:Autoklubas
  • VIP:Kartais
  • XP:pakankamai
Laukit vakaro pareisiu ir as
  • 0

#4
ROKO NUOTYKIAI

ROKO NUOTYKIAI

    𝙸𝚗𝚎𝚏𝚏𝚊𝚋𝚕𝚎

  • Veteranas
  • 4.082 Pranešimai
  • Gyv. vietaĸaтeggaт.
  • psich#8365
  • Darbas:pasiskolinu ir dingstu :DD
  • VIP:gaujos vadai paremia visad
  • XP:
  • 2022 Metų geriausias:Metų atmosfera.
  • Geriausias 2019 metų:Metu atmosfera & Metu populeriausias žaidejas
  • Geriausias 2017 Metų:Metu atmosfera
  • Rekordų savininkas:Konkursų fanatikas
Jozas forume = Egis teamspeake. Kad ir kaip issipisineja, nesamones daro benui ir mindei vistiek viskas bus gerai, nes ale elitas cia kazkoks ir patikimi zmones =DDD Nors situacija su forumu vapse nejuokinga, paraso pakeitima ar nauja taisykle skypej jozas ir 80 proc is atrasusiu tiesiog zvengia nu nes visiskas bispridielas!

Kaip ir minejai jozas labai pasikeles, isivaizdines lyg cia kazkoks dievas butu, nors nifiga taip nera. Vis iesko argumentu kaip atmest anketas, bet tos atmetimu priezastys visiskai prasilenkia su logika ir realybe, kaip ir pats pateikei irodymus.!

EDIT: kaip suprantu dyrikam adminam neleidzia pret3nduot kad kitiem butu suteikti sansai ane, o ne pofik kad pats forumo adminas jozas laiko modifikaciju moda? =)

Šį pranešimą redagavo тraυмυoтaѕιѕ: 14 vasario 2019 - 13:02

  • 0

#5
ᴘᴀᴜʟɪɴᴀ

ᴘᴀᴜʟɪɴᴀ

    Rimtas

  • Veteranas
  • 440 Pranešimai
  • Gyv. vietaNamai

Šita visą š parašyt tau turbūt reikėjo daug kantrybės ir laiko, kol surinkai įrodymus ir t.t. Bet a tau geriau pasidarė?

Šiaip tai labai puikus pasipraktikavimas prieš lietuvių kalbėjimą. 

Bet man asmeniškai net juokinga kartais, kad žaidimą ir forumo aktualijas priimat kaip gyvenimo didžiausią problemą. 

Kalbant apie Juozą, gal ir ne pats protingiausias komentaras iš jo pusės, bet koks tau skirtumas? Gyvenimo tuom tikriausiai tau jis nesugriovė manykim. 

Kitu kampu pažvelgus, daugumai reiktų biški atsibusti ir praleisti mažiau laiko prie kompo. (Just sayin')

O visa šitą litaniją kurią parašei ir įrodymus susirinkai, galėsi panaudoti lietuvių samprotavime ,,žmonių aktualiausios problemos XXI amžiuje''

Peace.


  • 0

#6
Cesar Cielo

Cesar Cielo

    GNF

  • Veteranas
  • 2.379 Pranešimai

Šita visą š parašyt tau turbūt reikėjo daug kantrybės ir laiko, kol surinkai įrodymus ir t.t. Bet a tau geriau pasidarė?

Šiaip tai labai puikus pasipraktikavimas prieš lietuvių kalbėjimą. 

Bet man asmeniškai net juokinga kartais, kad žaidimą ir forumo aktualijas priimat kaip gyvenimo didžiausią problemą. 

Kalbant apie Juozą, gal ir ne pats protingiausias komentaras iš jo pusės, bet koks tau skirtumas? Gyvenimo tuom tikriausiai tau jis nesugriovė manykim. 

Kitu kampu pažvelgus, daugumai reiktų biški atsibusti ir praleisti mažiau laiko prie kompo. (Just sayin')

O visa šitą litaniją kurią parašei ir įrodymus susirinkai, galėsi panaudoti lietuvių samprotavime ,,žmonių aktualiausios problemos XXI amžiuje''

Peace.

laiko visiskai neuzeme irodymu surinkimai ir pats teksto rasymas, viska padariau per max 30 minuciu, toki teksta nera sunku parasyt, lietuviu 500 zodziu rasinys apie morale vat kas yra sunku, o cia tiesiog mano mintys apie ka galvoju zaizdamas si zaidima, kadangi nejau siandien i mokykla nes laukia varzybos tiesiog neturejau ka veikt ir nusprendziau uzvest diskusija, kodel lygini zaidima su realiu gyvenimu? cia mes vadovaujames visai kitomis taisyklemis nei realybej ir jeigu zmogus is neturejimo ka veikt parase tikrai nebloga kritika valdziai, nemanau, kad tai reiskias, jog jam reiketu sedet maziau prie kompo ar jisai mano, kad cia yra didziausia jo gyvenimo problema, myliu tave inga <3


Šį pranešimą redagavo 𝕜 𝕨𝕒𝕝𝕤𝕜𝕚: 14 vasario 2019 - 13:10

  • 0

rpSPkaH.png

pPCBeB9.png


#7
ᴘᴀᴜʟɪɴᴀ

ᴘᴀᴜʟɪɴᴀ

    Rimtas

  • Veteranas
  • 440 Pranešimai
  • Gyv. vietaNamai

laiko visiskai neuzeme irodymu surinkimai ir pats teksto rasymas, viska padariau per max 30 minuciu, toki teksta nera sunku parasyt, lietuviu 500 zodziu rasinys apie morale vat kas yra sunku, o cia tiesiog mano mintys apie ka galvoju zaizdamas si zaidima, kadangi nejau siandien i mokykla nes laukia varzybos tiesiog neturejau ka veikt ir nusprendziau uzvest diskusija, kodel lygini zaidima su realiu gyvenimu? cia mes vadovaujames visai kitomis taisyklemis nei realybej ir jeigu zmogus is neturejimo ka veikt parase tikrai nebloga kritika valdziai, nemanau, kad tai reiskias, jog jam reiketu sedet maziau prie kompo ar jisai mano, kad cia yra didziausia jo gyvenimo problema, myliu tave inga <3

Aš tavo vietoj būčiau geriau pamiegojusi, o ne diskutuoti tokį beprasimšką dalyką, kuris vistiek nieko nepakeičia. Tik bereikalingai laiką švaistai ir pyktį lieji, kai Juozui turbūt mažiausiai šis postas terūpi :D Nu krč, nematau aš čia esmės tame. Va ką galiu pasakyt, kad niekada nebus teisybės ir tu jos čia neatrasi, ramesnis būsi tiesiog palikdamas šią svetainę, nei jaudintis dėl nesamoningų postų nereiks. so yeah


  • 0

#8
Guest_Shawn Cocaine_*

Guest_Shawn Cocaine_*
  • Svečias

Karočia redaguoju, nes matau nesamonių prirašiau, tiek, kad Juozas, kartais pridaro nesamonių, bet kartais ir daro gerą, t.y atnaujinimus, nenersiu aš jam, bet ir prisidėsiu prie jūsų, nepatinka man jo darbas ir tiek, kartais susišneki, kartais ne, bet su Carlosu tai viska sutinku, tik yra vienas dalykas, kad Carlosas nardo, todėl jį ir užtarė, ko nedarė Leo, viskas paprasta. Am geriausiai būdavo prie Setho, viska išsakiau, bye.


Šį pranešimą redagavo Shawn Cocaine: 14 vasario 2019 - 13:31

  • 0

#9
ᴍɪɢᴜᴇʟ

ᴍɪɢᴜᴇʟ

    🐐

  • Senbuvis
  • 1.408 Pranešimai
atmesta. valdzios kritikavimas, nepagarba juozui
  • 0

#10
Cesar Cielo

Cesar Cielo

    GNF

  • Veteranas
  • 2.379 Pranešimai

ka galiu pasakyt, kad su manim kamihara nesidalina skiltimi, todel keliu vien zaidimus! O Juozas net neuzstoja manes, Juozas atmetineja daugeli anketu del to kad turi pareigas, bet pats laiko forumo moda bei modifikacijos moda, bet jo darbas matosi tik vieno forume, tai tiek is mano puses! <3

man atrodo tu neskaitei ka as parasiau, nes puse tavo teksto yra ne i tema


  • 0

rpSPkaH.png

pPCBeB9.png


#11
台州 Taishuu

台州 Taishuu

    Bobas

  • Veteranas
  • 2.178 Pranešimai
  • Gyv. vietaKaunas
  • 2019 Metų Direktorius:Teisėsaugos.
  • Geriausias 2018 metų:Metų populeriausias žaidėjas

Zinai buna zmoniu kurie labai labai labai yra susireiksmine ,kad jie cia kazka nuveike, pasieke daug ir pan... As cia zaidziu labai ilgai... Gal nepriklausau visiskiems og kurie cia sedi nuo pradzios, bet tikrai ne daug nuo ju atsilieku. Pirmas dalykas, ka noreciau pasakyt ,kad sitie antrarusiai serverio elitai kaip juozai (kitu nevardinsiu, nes nera prasmes) tiesiog nevertina senu zaideju. Taip, gal ir nesu daugiau uz ji nuveikias kazko serve ,bet ar turiu maziau patirties sitame projekte? Tikrai ne... O kam tai idomu? Absoliuciai niekam :D Antras dalykas, labai viskas priklauso nuo musu bendravimo. Taip su juozu gal ir nebendravau labai, nu kaip bendravau iki kol gavo administratoriu. Tada zmogus pasikeite draugas ar ne jis tave baus uz viska... Gal ir gerai reikia tokiu zmoniu kurie grieztai baudzia, bet jug visad mes galim sneketis taip zymiai lengviau ispresim problemas... Na tai taip ir musu draugyste baiges daugiau nebendravom. Turbut tai turi labai didele itaka dabar gauti pareigom, labai daug kur girdziu ,kad jei neinersi nieko ir negausi. As kaip senas zaidejas tikrai turiu sau pagarbos ir nezadu nei vienam is dabartines valdzios atstovu nardyt. Taip gal kartais paprikolinu pasakau kur mano admin ar drk, bet tikrai neturiu to labai rimtai ,nes as jo neprasau as reikalauju ,o tai skamba juokingai. Trecias dalykas, kodel valdzioj sedi tokie zmones kurie su niekuo nebendrauja apart savo kolegu. Juozo visi draugeliai jau leavine seniai, jo nebuna serve, jis net ne adminas.... Come on, duokit pareigas zmoniem kurie komunikuoja su kitais, kurie iesko nauju zmoniu kurie dar palaikys sita serveri... Ka jus galvojat cia amzinai zais zmones ta sampa?? Pamirskit :D As pats laikausi per plauka cia, nes tikiuosi ,kad gal manes dar reikia. Gal reikia mano patarimu kazkam, gal reikia mano pagalbos. Kas bus jei desim visi ir leavinsim. Zlugsit akimirksniu liks tik nauja generacija vaikai kurie tik naujausius aimus ir sobeitus susirasyt moka.....

Nezinau, o atsakant i klausima kodel atmete mano anketa? Todel ,nes rimantei kazkada procentu uzmeciau uz bereikalingus skundus. Ji labai uzpyko ant manes ir matyt nenori man atleisti uz savo pacios padaryta klaida :)

Dabartiniame lsg tiek daug neigiamos energijos visi pykstasi vienas kitam kenkia, as pats pakliuvau i ta sukuri ,nes kazkada savo acc daviau kitam ir daugiau to nekartosiu ,nes nukentejau daugiausia as nieko nedarydamas.

Mano patarimas saugokit mumis kol visi nenuleidom ranku ir nepalikom jusu tvarkytis patiems :)

APIE VISKA SKILTIES MODAS @TAISHU :)))


  • 3

PaveiksliukasPaveiksliukas


#12
Artūrka

Artūrka

    𝑊𝐼𝑁𝐶𝐻𝐸𝑆𝑇𝐸𝑅

  • Veteranas
  • 8.137 Pranešimai
  • Gyv. vietaVilnius
  • ROOKIZSHOW#7460
  • Darbas:Kobra 11
  • VIP:Yra
  • ADMIN:Yra
  • XP:184000
  • Rookie_Dust
  • 2022 Metų geriausias:Žvejys
  • Geriausias 2017 Metų:Administratorius
  • Geriausias 2016 metų:Lenkas
  • Laimėjo konkursą:Gražiausiai užmodintas sampas 2016
  • rookizshow
  • @arturka.1
  • arturas.1
Papasakok viska trumpai,spasiba. O siaip juozai moliugelis esi ateik i fb pasimusim.

Šį pranešimą redagavo Artūrka: 14 vasario 2019 - 16:05

  • 0

Aš bendraujantis, tiesiog su kai kuriais žmonėmis, aš neturiu apie ką šnekėti.

Prisistatymas: http://lsgyvenimas.l...rookie-dust-xa/


#13
Cesar Cielo

Cesar Cielo

    GNF

  • Veteranas
  • 2.379 Pranešimai

Papasakok viska trumpai,spasiba. O siaip juozai moliugelis esi ateik i fb pasimusim.

juozas - pasikeles, atmestinai ziuri i savo pareigas, atmetineja zmoniu anketas be pagrindo ir gina savo draugelius


  • 0

rpSPkaH.png

pPCBeB9.png


#14
Sethas

Sethas

    Auksarankis

  • Veteranas
  • 4.660 Pranešimai
  • Darbas:Autoklubas
  • VIP:Kartais
  • XP:pakankamai

juozas - pasikeles, atmestinai ziuri i savo pareigas, atmetineja zmoniu anketas be pagrindo ir gina savo draugelius


Darbo liaudies atstovas į pagalbą! Jūs ne vieni!
  • 0

#15
GėlyTė

GėlyTė

    G.O.A.T

  • Senbuvis
  • 6.200 Pranešimai

oi pamenu kai ts turejo S raide :DDDD juokinga buvo kai atejo i pagr kanala ir pradejo visiems knist prota :DDD 4 TAISYKLE


  • 0

5d1e1b619f9f110aac4f890ede96d72d600.png

Teisėsaugos direktorius 2020.10.06 - 2020.11.17

ANKETA I MOD


#16
𝓙 𝓾 𝓸 𝔃 𝓪 𝓼

𝓙 𝓾 𝓸 𝔃 𝓪 𝓼

    hook_ret true

  • Elitas
  • 9.455 Pranešimai

kad tokios anketos budu i moderatorius, tai speju visi modus gaudu... o dabar pritariu juozas sudus daro, nei atnaujinimu daro ne ka, korupcija ka galiu pasakyti...

 

o siaip nieko neskaiciau, nes nera laiko skaityti tokios litanijos :D dzin, kaip sakant maziausia man jusu nuomone rupi, tam yra lsg valdzia ir mano kolegos, su kuriomis viska darau ir nusprendziu.


  • 0

ɴᴇʀᴀɴᴅɪ sᴀᴜ ᴛɪɴᴋᴀᴍᴏ ᴀᴠᴀᴛᴀʀᴏ? ᴜžsᴜᴋ čɪᴀ - https://lsgyvenimas....-avatarai-jums/

 

0Lq0ZPT.png

 

4e7dc543816a2bcacf9714bf9d809228.png


#17
Zard

Zard

    xDkms

  • Užblokuotas
  • 2.437 Pranešimai
  • Gyv. vietaPanevezys
  • Zard
  • Geriausias 2016 metų:NTA direktorius!
  • laurynask_

kad tokios anketos budu i moderatorius, tai speju visi modus gaudu... o dabar pritariu juozas sudus daro, nei atnaujinimu daro ne ka, korupcija ka galiu pasakyti...

 

o siaip nieko neskaiciau, nes nera laiko skaityti tokios litanijos :D dzin, kaip sakant maziausia man jusu nuomone rupi, tam yra lsg valdzia ir mano kolegos, su kuriomis viska darau ir nusprendziu.

Tai vat visa sitos litanijos esme ir yra tokia, kad tau dzin ant kitu nuomones :)


  • 1

29f361cec91d50e001c4433d7ef23bf433.gif


#18
L e o C u r r y

L e o C u r r y

    Mero Patarėjas

  • Veteranas
  • 2.707 Pranešimai
Kadangi ir aš čia paminėtas, truputį išsakysiu ir savo nuomonę. Mano anketos atmetimas tikrai nustebino mane. Galvojau, jau geriau gauna kažkas kitas, o aš palauksiu. Man beredaguojant anketą, pamačiau, kad mano anketą atmetė. Galvoju wtf :D . Perskaitęs reason'ą už ką buvo atmesta mano anketa, tiesiog juokas paimė. Nuotraukų moderatorius man buvo pirmas moderatorius, todėl teko apsiprasti, ką aš padariau labai greitai. Taip, kūriau žaidimus, skiltis suaktyvėjo, tuom aš labai džiaugiausi. Prieš man atsistatydinant, nebeliko noro kažko ieškoti naujo toje skiltyje, todėl atsistatydinau, norėdamas užleisti vietą kitam žmogui, kuris turės daugiau idėjų. Iš pradžių maniau, kad jei jau žmogus turi garbės modertorių, jis tikrai nepaliks skilties. Po laiko pamačiau, kad nei mano senas konkursas užrakintas, nei kuriami žaidimai, nei užrakinamos senos temos. Tada norėjau tikrai grįžti atgal į skiltį ir ją atgaivinti. Nežinau, kas su Juozu pasidarė, bet seniau tikrai jis toks nebuvo. Mano žaidimai vien ir atgaivino nuotraukų skiltį, o dabar sukurtas konkursas, kuris visiškai neprižiūrimas. Man labai įdomu, kokias ataskaitas pateikia Lauris? Bent buvo pateikęs vieną ataskaitą? Toks jausmas, kad norėdamas gauti kažkokį moderatorių tu turi nardyt arba būt geriausiu draugeliu Juozo. Tikrai dėl moderatoriaus nenersiu kažkam. Kaip taishu rašė, kartais ir aš mėgstu pajuokauti, prašydamas direktoriaus ar dar kažko, bet niekada gyvenime nesiruošiu kažkam nardyti. Vsio užteks :D

P.s kaip gerai išgirst pagyrima už mano darba xd Aciu cesari

Šį pranešimą redagavo °LeoNardo°: 14 vasario 2019 - 20:16

  • 0


#19
M̲͎͉o ̗͓n͔̲̘t̘͎̞̺̞̗̱e͚̳̫̥̞

M̲͎͉o ̗͓n͔̲̘t̘͎̞̺̞̗̱e͚̳̫̥̞

    Rimtas

  • Senbuvis
  • 431 Pranešimai
  • Darbas:Siuksles kolekcionuoju
  • VIP:/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
  • XP:8===D ~ ~

juozas yra mesa  ir individas, jam dzin kitu nuomones


  • 0

#20
Aakjaer

Aakjaer

    nu va

  • Gaujų prižiūrėtojas
  • 7.469 Pranešimai
  • Gyv. vietaOlandija.
  • Aurimas#9073
  • 2023 Metų moderatorius:Vaizdo medžiagos&Filmai
  • 2023 Metų geriausias:Eventų rengėjas
  • Geriausias 2020 metų:Administratorius
  • 2017 Metų Direktorius:Autoklubo

Juokingas karnavalas vyksta, dauguma žaidėjų apie tai net nežino, nes susiduria su tai, tačiau kas darosi ten yra dar baisiau nei kai kurie sakytu ts.

Šnekat apie Leo_Curry kaip žinot pats patvirtinau jo anketa, žmogus daugiau darbo įdėjo negu visi kiti moderatoriai kurie buvo po jo, realiai geresnio moderatoriaus net nežinau, žmogus visada turėjo idėjų, stengiasi daryti žaidimus, kad skiltis būtų aktyvi. O pats Mitty, net nežaidžia, jo anketa yra dar labiau atmestinai parašyta, negu visu tu žmonių kuriu anketos dabar buvo atmestos.

 

Pačiam Juozui ant visu nuomonės yra nusispjaut. Antonesui, Benui žmonių nuomonė apie kažkuri Administratoriu ar šiuo momentu Forumo Admina, yra nesvarbu ir tai dažnai gali pamatyti.

Žiūrint į dabartinę Forumo valdžia yra kraupu, 4 žmonės valdžioje, darbą pamatysi iš 1 žmogaus per 2 mėnesius jeigu ne per 4 mėnesius. Visiem kitiem yra nusispjaut jiems svarbiausia į grupę parašyti " dirbkit ", o kai paklausi ką tu darai, atrašo " neverk, o dirbk ". Tiesiog 0 darbo iš Forumo valdžios. 

 

Kaip Lewis sakė servui eina 9 metai, serveris netobulėja, o kuo toliau tuo labiau griūna, naujų žaidėjų beveik nepamatysi, žaidžia tik seni, kas būtų jeigu ir jie nebežaistu - servas žlugtu. Serveris laikosi ir taip nieko gero, o dar kai tokios nesąmonės vyksta su tom taisyklėm iš kurių naudos 0, nū tai tikrai kraupų ir gėda dėl pačio serverio.


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)