Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis

Afera Vladimir_Klitschko


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
2 atsakymai į šią temą

#1
Guest_vistienos kepsnys_*

Guest_vistienos kepsnys_*
  • Svečias

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Johnny_Gweston
2. Data: 2018-12-14
3. Įvykio aprašymas - komentaras (nebūtina): Pasinaudojas skelbėju jis paskelbė , kad pardavinėja nrg su 9,6k ridos , parašiau ir paklausiau už kiek atrašė , jog 300k , o aš sutikau ir liepiau jam atvažiuoti prie 2 daugiabučio , o jis man pakišo savo antra nrg , kuri buvo su 78km.
4. Foto / video įrodymas: 1. https://imgur.com/a/sKv7ag3 2.Melavimas :  https://imgur.com/a/Qpyd9zt , https://imgur.com/a/wav9FfL 3. Pardavimas nrg , kuri turi 78km https://imgur.com/a/UIvshM1 , 4. Nrg - https://imgur.com/a/LtEfIn2 , 78km rida https://imgur.com/a/NObNbyr. 5. Žaidėjas išjungė telefona , o privažiavus prie jo jis ignoruoja https://imgur.com/a/gkFNBqi , https://imgur.com/a/TgVKtfW

 

 

Taip pat mačiau , kad anketos šablono skiltyje yra pabrėžta , jog Turtas, prarastas aferų metu, nėra grąžinamas! Tačiau jūs man paaiškinkit , kaip aš turėčiau prieš tokius žaidėjus apsisaugoti , kai serveryje nėra jokių komandų , kurios leistu patikrinti perkamos transporto priemonės ridos? Norėčiau , kad pakomentuotu kažkas iš vyr. administracijos, kadangi man šio nrg su 78km ridos nereikia už 300k ir norėčiau atgauti savo pinigus bei gražinti nrg.

 

Sakysit ,kad reikėjo patikrint nrg rida, tačiau aš tai dariau , bet šis žmogus turėjo 2 NRG ir prie manęs privažiavo su NRG , kuri turėjo 9,6k ridos , o pasiūlė savo antra nrg , kurios rida tik 78km, o aš šio dalyko negalėjau žinoti.

 

Tai va tokie žmonės ir išnaudoja serverio spragas, kad pasinaudotu kitais žmonėmis. Realiai apsimoka , nes išeini į pliusą. Naujos NRG kaina 220k , parduodi už 300k apgaudamas , nusiperki unbana už 10kred , kas tau kainuotu apie 15k ir vstk esi dar 65k pliuse nuo padaryto scam'o.

 


Šį pranešimą redagavo vistienos kepsnys: 14 gruodžio 2018 - 18:04

  • 0

#2
¥Hulk¥

¥Hulk¥

    Naujokas

  • Forumo dalyvis
  • 18 Pranešimai

ka tu cia dedi skunda vaikas niekada nesikeikiu ne mano kalte kad tu toks durnas vaikas :D jau gavau 2x banus atsipis.k


  • 0

#3
Bradley Beal

Bradley Beal

    1337

  • Garbės moderatorius
  • 3.185 Pranešimai
  • Gyv. vietaPGR. hotelis
  • Geriausias 2018 metų:Eventų rengėjas

patvirtinta


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)