Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[PD] Gokas_San


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
Tucka

Tucka

    Nutrenktas Hunterio

  • Veteranas
  • 990 Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė:

Tea_Tucka


2. Laikas ir data, kada darbuotojas nusižengė:

2018.10.26


3. Foto/video įrodymas (chatlogai irgi gali būti keliami, tačiau tik su vaizdiniais įrodymais):


4. Pareigūno pažeistos taisyklės (citata iš taisyklių):

Ne visos taisyklės yra surašytos ir visos surašytosios nėra pilnos, todėl direktoriai, tam tikrose situacijose pasitarę su aukštesne valdžia gali priimti sprendimus, kurie neatitinka taisyklių ar net visiškai joms prieštarauja.

 

10. Jei esate su darbine uniforma ir dirbate, jums yra draudžiama leisti kitiems asmenims, bei patiems užsiimti nusikalstama veikla( šaudymų, ket-n ir visais kitais teisėsaugos įtarimais). (1/1)


5. Jūsų komentaras (neprivaloma): Čia jau next level PD piknaudžiavimas :DDDD Dar tokio fokuso nemačiau :D Vienu žodžiu, paaiškinsiu iš savo pusės kas buvo :D Pavadinau jį juokingu ir tas po kiek laiko parašė ar tipo jis. Video puikiai matosi, kad pradedu atsakinėt vos tik jam paklausus "as?", o tas gudrutis žinodamas, kad atsakysiu teigiamu atsakymu insta įpylė save žeidžiantį punktą, kas pasekoje mano teigiamas atsakymas į "as? - juokingas" tapo, jog patvirtinau jog jis "niekada nesikeikiu". Čia jau next level pd pikn xD P.S. Taip intensyviai galvojai kaip save pasid*****t, kad pralėkiai pro red xD O jeigu direktoriai supratingi, tai tikrai ne tik išmes tave iš darbo, bet ir su adminais pasitarę baną dės :D


  • 0

#2
Solid'as

Solid'as

    Asas

  • Užblokuotas
  • 1.111 Pranešimai
  • Gyv. vietaMayty

Nebedirba.


  • 0

c571d2cef0c3d8dad28c1f2b1fc58dc1994.gif


sig.php?name=Artee_Solid




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)