Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
PrisijungtiRegistruotis
Pristatau konkursą skirtą visiems serverio žaidėjams!
Konkurso tikslas - Užauginti naujoką!
Taisyklės paprastos, randate naujoką iki 4000xp, paklausiate administratorių ar jis tikras naujokas jei taip, pasidarote nuotrauka. Tada jums reikės auginti naujoką pagal šabloną kuris pateiktas apačioj. Prie kiekvienos dienos, gaunat pridėti nuotraukų https://imgur.com/ kad matytume apie ką rašote ir, kad tai nėra įsivaizduojamas naujokas.
Šablonas
Spoiler
Parašysiu šiokį tokį pavizduka kaip turėtumėt pildyt. Labai norėtus, kad tai būtų kaip dienoraštis. Labai bus atsižvelgiama į dienas, kuo daugiau užpildysit tuo labiau įrodysit, kad jūs vedate naujoką gera linkme. Jeigu jūsų pasirinktas naujokas nebepasirodo, galite bandyti ieškot naujo, bet laimėjimo šansai mažėja.
Rugsėjis 19 - Kaip ir eilinė diena prisijungiau į žaidimą ir judėjau į savo darbovietė tada pamačiau picerininką kuris stovėjo šalikelėje ir tikrino savo motociklo varikliuką, kadangi laiko buvo tai pristojau ir paklausiau gal reikia pagalbos? jis atriežė, kad labai reikia jam iki degalines, aš turėjau laiko, tai pasisiūlau ji nuvežti iki artimiausios degalinės, kad nusipirktu bakelį, tada mes grįžom prie jo motociklo ir palaukiau kol susipils degalus. Jis man labai dėkojo už tokią paprastą pagalbą. Tai taip mes ir susidraugavom..
Rugsėjis 20 - Prisijungiu į serverį ir matau, kad mano naujas draugas manęs jau laukia su begalybe klausimu. Tai pat mano naujokas nekantravo apžiūrėti visa Los Santos miestą ir sužinot daug naujo..
Šablonas
Jūsų Vardas/Pavardė:
Naujoko Vardas/Pavardė:
Naujoko patirties taškai prieš ir po konkurso:
Įrodymai, kad tai tikras naujokas:
Rugsėjis 19 -
Rugsėjis 20 -
Rugsėjis 21 -
Rugsėjis 22 -
Rugsėjis 23 -
Rugsėjis 24 -
Rugsėjis 25 -
Pastaba: Pranešima rašykite šioj temoj ir visada naudokite funkcija "redeguoti".
Laikas
Konkursas vyks nuo 2018.09.19 iki 2018.09.25
Prizas priklausys nuo dalyviu skaičiaus, pradinis prizas 100.000e! ! !
Vertintojai.
1. Naujokų moderatoriai;
2. Forumo administratoriai;
3. Glob moderatoriai;
Dėl klausimu kreipkities į AZ arba žaidime /sms Artee_Solid
Šį pranešimą redagavo Solid'as: 19 rugsėjo 2018 - 17:06
Rugsėjis 19 - Taigi, šiandien važinėjau su RageOut dalyviu, jo patekimui, ir prisiminiau šį konkursą. Šovė įdėja pabandyti surasti naujoką dabar ir pamasčiau kažkam padėti. Taigi, susipažinau su Paulius_Senis, paklausiau ar tikras naujokas. Na tuomet susitikau su juo. Pradėjom šnekučiuotis, mat jis prisijungia į serverį kiekvieną dieną. Tai mažiau, tai daugiau, bet būna jame. Na, ir susipažinome ir jam tuo pačiu paaiškinau. Kas tie sandėliai? Kas tie naudingumo balai? Koeficientas? Padėkojo Senis man. Prisiminiau, hmm, pasiekimai.. esi įvygdęs kažkiek? (sakau). Jis man atsakė, jog bandė juos vygdyti pats. Taigi, nuvažiavome į spurgų parduotuvę, ir pamaitinau jį, jog gautų pasiekimą. Jį gavus, daviau jam mašiną ir išsiskirstėmė. Smagu kažkam padėti. Na, kitą dieną bandysiu padėti jam labiau! Ai taip, vos nepamiršau įrodymų, štai! https://imgur.com/a/UxItXbN
Rugsėjis 20 -
Rugsėjis 21 -
Rugsėjis 22 -
Rugsėjis 23 -
Rugsėjis 24 -
Rugsėjis 25 -
3
Rocky Balboa- Kol pradėsite tikėti savimi, neturėsite gyvenimo.
Atminkite, kad protas yra jūsų geriausias raumenys. Didelės rankos gali judėti uolomis, bet dideli žodžiai gali judėti kalnuose.