Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

[STRAIPSNIS] Jėzaus mišios? Penktadienį?


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
1 reply to this topic

#1
🆆🅰🆂🆃🅾🅽

🆆🅰🆂🆃🅾🅽

    Kad ir kas buvo praeityje, geriausia visuomet laukia ateityje.

  • Veteranas
  • 1.504 Pranešimai
  • Gyv. vietaPrie pokerio
  • Darbas:PD garazas
  • VIP:Gal ir yra
  • ADMIN:Taip
  • XP:15kXP
  • Nori nusausiu?

Jėzaus mišios penktadienį?

 

Penktadienį, 20/07/2018 vyko ne bet koks istorinis įvykis, o Jėzaus mišios. Tai antras istorinis įvykis šį mėnėsį. Viskas prasidėjo nuo to, jog Jėzus parašė skelbima skelbimų lentoje, jog gali padaryti mišias už tam tikrą mokestį, ir kai kas jas užsamdė... Kas jas užsamdė? Jay_Leemo, norėjęs mišių davė Jėzui 3000LT, ir Jėzus nedelsdamas  ėmė daryti mišias. Viskas prasidėjo nuo išpažinties, paprastas žmogelis atėjo jos, iškalbėjo nuodėmes ir leido Jėzui padaryti mišias. Tada, atėjus vyskupui suskambėjo varpas, bei VIP chate sklido balsas, jog mišios prasideda. Susirinko apie 20 žmonių, buvo ramu, visi sedėjo savo vietose, keli buvo įtartini žmonės, ir kaip tyčia jie pradėjo šaudyti, viskas vyko greitai, Jėzus mirė nusikaltėliams sušaudžius jį, ir mišios buvo paskelbtos baigtos, bet kažkas.. Kažkas atsitiko.. Žmonės, laikiusieji visus septynis drakono rutulius prikėlė Jėzų iš numirusiųjų. Taip pat, ligoninėjė buvo matyti vienas nusikaltėlis Tom_Pearson, kurį pagavo kameros, bet sklinda gandai, jog jis pabėgo iš kalėjimo, tad visas miestas ir vėl nėra taikoje. Na, bet einam prie temos. Jėzus grįžes į bažnyčia, pamatė, jog nebėra daug žmonių, nes vienas kitą iššaudė, taip pat apsauginiai nušovė mišiu užsakytoją Jay_Leemo, tad prasidėjo karas, na, tada vėliau, policininkams įžengus į mišias, juos sušaudė, ir Jėzus buvo laikomas taip pat nusikalteliu, jog nušove pareigūna/arą Rudy_Fernandez. Jį bežudant, taip pat, Jėzus nužude nekaltą kataliką Cain_Velasquez, bet vėliau, kai buvo ramu, Jėzus ėmė teikti komuniją, kas jau buvo priėję pirmąją komuniją. Komunijai įteikus, visi lankytojai paprašė Jėzaus fotografijos. Jėzus vaizduodamas, jog skaito bibliją buvo nufotografuotas. Žmones palaiminus, išejo iš mišių, visi buvo supanikavę dėl šaudynių, na, bet žuvęs tik vienas.

 
Daugiau informacijos bei nuotraukų rasite portale LSGDelfi: https://lsgyvenimas....šių-nuotraukos/

 

Ačiū už pagalbą Migle_Freedom, bei taxistei Monika_Kawaii.

Taip pat nepamirškime ir Jay_Leemo kuris pasamdė šias mišias. Amen.

 


  • 4

Rocky Balboa - Kol pradėsite tikėti savimi, neturėsite gyvenimo.

Atminkite, kad protas yra jūsų geriausias raumenys. Didelės rankos gali judėti uolomis, bet dideli žodžiai gali judėti kalnuose.





#2
Guest_Helis_*

Guest_Helis_*
  • Svečias

papjausiu uz tai kad be manes ten vyko :/


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)