Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į Los Santos Gyvenimas forumą!
Užsiregistruokite ir gaukite prieigą prie visų forumo dalių. Užsiregistravę Jūs galėsite kurti temas, rašyti komentarus, dalinti reputacijos taškus, susirašinėti privačiai, rašyti būsenos atnaujinimus, tvarkyti savo profilį ir daug daugiau. Ši žinutė bus paslėpta, kai Jūs prisijungsite.
Prisijungti Registruotis
Nuotrauka

Zaibas_Makvynas / Маквинас


  • Prašome prisijungti, kad atsakytumėte
Jokių atsakymų į šią temą

#1
Baksis

Baksis

    Pažengęs

  • Senbuvis
  • 242 Pranešimai
  • Darbas:morku ferma
  • XP:-0

1. Acc nickas, nuo kurio noretumet nuiimt perma.  Маквинас

2. Irodymai, kad tai butent jusu acc. 966pranešimai, 138 rep, fotke su greicio akiniais, Klaipėda, net nežinau ka daugiau beparodyti, neleidžia man prie jo prisijungti neina padaryt foto... Dar ant profilio buvau užmetęs šita dainą. 

3. Pries kiek laiko gavote PERMA(nebutinas) Nepamenu.

4. Foto su banu ir kas ji uzdejo. Hailexas, foto ikelsiu jei iseis prisijungt

5. Pasiaaiskinimas uz ka gavot PERMA. - Vienu žodžiu, buvo taip, įkėliau skundą ant PD ar kažkas tokio, atmetė ir gavau procentų/taškų forume, tada Hailexa nulošiau monetoj ir leavindamas užbanino mane tiek žaidime tiek forume, o forume kadangi dar turėjau taškų tai susidėjo su Hailexo ir pasidarė perma banas. Dėja prie forumo nebeina man prisijungti, pamiršau slaptažodi arba tiesiog nebeina... :D Norėčiau atgauti, nes jau 3kart bandžiau susikurti nauja forumo acc ir vis neatsiuncia patvirtinimo i elpasta... Neišeis man surast įrodymu kad jis būtent mano, tačiau manau matysis mano visa veikla su Rebel's Crew, Transporto firma ir t.t. 

 

P.s. Rašau ir poškaus acc nes kaip ir sakiau neina nei prisijungt prie senojo nei susikurt naujo... 


  • 0




0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)