Šablonas
1. Jūsų Vardas_Pavardė, patirties taškai žaidime;
2. Turėtos pareigos žaidime/forume;
3. Kiek laiko žaidžiate šiame serveryje;
4. Tavo idėjos LSG radijai;
5. Ar esi aktyvus, ir ar galėsi tam skirti daug laiko;
6. Tavo pliusai, minusai, charakterio savybės;
7. Skype kontaktai.
Ayoo, būtų gan linksma sugrįžt vėl į radiją kai yra daugiau laiko, bet manau reikia moderatoriaus. Soo mano slapyvardis žaidime Stephenas Anettis, turiu 54k tūkstančius taškų nebesaugoju, nebent gaunu pasiekimą lul. Serveryje praleidžiu šešeris metus ir buvau
Gaisrinės direktoriumi 2x
Skelbėjų direktoriumi
NTA direktoriumi
Teisėsaugos direktoriumi
GW moderatroius
Naujokų verbuotojų moderatorius
Modifikacijų moderatorius
Gatvės lenktynių moderatorius
Naujokų verbuotojas
Daugkartinis LSG DJ
LSG korespondentas nu ir kiti smulkesni darbai..
Kaip ir minėjau atradau daugiau laiko ir noro, todėl vėl čia užsinorėjau, atėjęs į moderatorių pats dažnai dalyvausiu radijoj, dažniausiai darysiu pokalbius su žaidėjais, nes tai labiausiai pritraukia žaidėjų dėmesį, skatinsiu žaidėjus vėl gaivinti firmą, ir tikrinsiu ar pretendantui 15 metų, nes manęs nė karto netikrino Ir šiaip labiau laiko skirsiu radijai, kad ir šnekėtų, o ne kaip Proskinaite leistu senas arabiškas muzikas. Na ir kaip galėsiu taip padėsiu Samantai, o dėl Jordano nžn, jis nervuoja mane teamspeake, o visą kitą parodys laikas.
Na ir priėjau galą lol, pradėsių nuo blogųjų savybių, kad labai greit susinervuoju jei įkyriai rašo ar pasakai ne ir vistiek tai daro, dažnai mėgstų būt teisus, ok nebežinau ką rašyt. Nu, o gerosios savybės tai, kad esu draugiškas, kai turiu noro pilnai padedu, kaip su kuo malonus, aktyvus žaidime bei forume.
O skype atsiųsiu Pandai, nes pradės stalkint mane o.O dw.
Šį pranešimą redagavo stephenas: 30 birželio 2018 - 22:29