Prisijungti Registruotis
Deivis_Zabulis parodo ką išmoko [NUOLAT PILDOMA] ATNAUJINTA 2012-10-19
Parašė 07 spalio 2012 - 17:58
dar vienas:
Dar 1 darbelis,bet manau nieko gero,nes visiškai mintis buvo kitokia nei gavosi:
Šis kurtas nuo 0,backgroundas:
Čia tokie dar 2BG,nu karoče neaiškūs kažkokie:D
Dūmai:
Electric:
Žmogus mozaikos fone:
Iš fotkės padarytas piešinys:
Iš tiesių linijų suformuotas plėmas:
Tiesiog padaryti spinduliai:
Gražus daiktas, tik nežinau kaip jį pavadint:
Kaip aš sakau žaibs makvynas,bet per daug spalvų
Pirmasis mano judantis paveikslėlis:D
Čia šeip tokie lempiniai,sukurti šeip sau:D
Štampas:D
Ir truputis dizaino logotipų elementų:
Vertinkit ir parašykit kas blogai,laukiu jūsų nuomonės.
Parašė 08 spalio 2012 - 22:44
Žmogau skaityt nemoki?MOKAUSIPirmas darbas pagal pamoka visiskai, imagination puslapis.
Parašė 09 spalio 2012 - 13:39
Chesteri man su šviesom nesigauna,kad ir kiek šviesinčiau,daryčiau atspindžius vis tiek neišeina:D
Parašė 09 spalio 2012 - 14:30
Ko jūs čia kimbat....
Visai secksi pirmas.
Dekstopų dar padaryk, gal paimsiu kokį, o dėl:Originalumas - raktas į sėkmę.
In kanklūžian: šerne, neblogi sig'ai, ir geras parašas po sig'o fotke. ;D
Zmogus prase kritikos, tai ja ir daviau. Originalumas - raktas i sekme, gal ir jo, bet ji visu pirma reikia ji ir ispildyti Kad ir kaip originaliai uzrasysi tu ta teksta, bet jei nesugebesi normaliai jo ikomponuot i darba jis bus nieko vertas.
Guest_Ignasijus Chose_*
Parašė 10 spalio 2012 - 22:50
Neesu dirbęs su PhotoZhopa ir ten visokių monų nežinau, bet iš mano kaip nešališkos ir nepatyrusios akies - pretty nice.
Parašė 11 spalio 2012 - 17:31
Teip. ;DNu gal ir jūs ten technikaliai kalbant ir gerai sakot, kad ten tipo ne vietoj tekstas, bet kai pasakei, kad nieks taip nerašo, tai turėjau omeny tokį originalumą. ((: That's all.
Neesu dirbęs su PhotoZhopa ir ten visokių monų nežinau, bet iš mano kaip nešališkos ir nepatyrusios akies - pretty nice.
3 is virsaus super su sviesom jau.
Del stampo tai stampas turi buti juodaibaltas o pas tave dar spalvu yra . anyway kaip tau tai grazu
Parašė 11 spalio 2012 - 19:42
Na štampas kurtas pagal pamoką,bet dėkui už nuomonę tavo ir visų kitų.Laukiu darTeip. ;D
3 is virsaus super su sviesom jau.
Del stampo tai stampas turi buti juodaibaltas o pas tave dar spalvu yra . anyway kaip tau tai grazu
Parašė 23 spalio 2012 - 16:27
Na ne visi pagal tutus daryti, bet dauguma:D ačiū už nuomonęBandyk eksperementuot. Ne pagal tutus daryti o savo mintys isdestiti.
Guest_DevilazLT_*
Parašė 01 lapkričio 2012 - 15:40
2 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)