Labas Mama
Labas Tevai
Čia šitas velnias, kuris prie sampo alų geria malonu
pics or didn't happen !
Niekada
mirsi gi
omg 20tukstanciu perziuru..;Dmano kaime tiek zmoniu net negyvena
aš tai nesuprantu, iš kur tiek, kai šitam serveryje žaidžia ~200žmonių.
1. Soriz man tu nnepatinki,sjp netrauki.
2.Varenon yra grazesniu (kviečiu visus )
nieko tokio, nelabai daug prarandu tavęs netraukdama
labas, vaikušiai :3
Šį pranešimą redagavo PeeWee: 30 balandžio 2014 - 02:04
buvo buvo kai pries rr pd kartu dirbom per nakti, sakei pl biski einu alaus i apacia pasiimt
pics or didn't happen !
mirsi gi
aš tai nesuprantu, iš kur tiek, kai šitam serveryje žaidžia ~200žmonių.
nieko tokio, nelabai daug prarandu tavęs netraukdama
labas, vaikušiai :3
57 -.-
Zd
sha, piska
Mirsiu sakai, Karina? Laukiu taves prie savo namų. Bet tavo akiniai anyways gražūs.
buvo buvo kai pries rr pd kartu dirbom per nakti, sakei pl biski einu alaus i apacia pasiimt
aaaaawww, pričiupai. kartais tenka
Oooooooho sexova
utiutiu
Ką studijuoji tai taip ir neparašei... Gal dailės akademijoj??
Studijuoju Kūrybinių industrijų dizainą, prirašiau dabar. ir ne, ne akadėj, o Vilniaus dizaino koledže.:3
kelios naujos nuotraukos, nes vat penktadienį praleidau prie www.webcamtoy.com
Šį pranešimą redagavo PeeWee: 10 gegužės 2014 - 11:59
Vėl tu su tuo uutiutiu
nepavydėk, gerai ?
Sup
awwww, so cutez <3
Opce. Smagu koledže, kelintam kurse esi, varysi iki magistro gal? Aš planuoju grafinį dizainą, neapsisprendžiu Vilniuje ar Anglijoj, o jei Vilniuj tai koledže ar akademijoj. :/ Papasakok man viską, viską, jei gali, čia arba pm, ačiū.
žiauriai smagu ir žiauriai įdomu man mano koledže ir labai džiaugiuos, kad būtent čia stojau, nes viskas čia kitaaaip. pirmame kurse aš, dabartinis kolegijos ikras ( naujokas, pirmokas ), o dėl magistro - bus matyt pasibaigus studijoms, ką ir kada noriu veikti. grafinis dizainas labai faina, bet labai sunku ir reikalauja daug darbo ir atsidavimo. buvusi klasiokė mokosi toj pačioj kolegijoj ir draugės bičas, tai jie rimtai dirba ten, iki ašarų. dėl akademijos tau nieko nepasakysiu, nes esu labai prieš ją nusistačius, o dėl kolegijos, kurioje dabar mokausi - pirmyn, jei turi tam potencialo. jeigu reikės plačiau - spamink į PM, prašyk skype'o, numeriuko, facebook'ukio - viską pasakysiu.
Karina labas. Pabučiuosiu aš tau dar į kojas, nepabėgsi
pabučiuosi man į kojas ? už ką man tokia garbė ?
0 nariai(-ių), 6 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)