(wave)
Prisijungti Registruotis
Karina_PeeWee
Parašė 20 vasario 2014 - 17:49
A cia ta kur lolo nelos?
ne, čia ta, kur sakė, kad į sampą negrįš :Dd
eik N.A.H.U.I
čia kažkoks gangsterių trumpinys ?
243*:)paskutine uskaitau:Dnepaslaptis kur cia taip puosetes?
psy/trance freak karnavalas
P.S. pora naujų fotkių ir nauja daina, ant kurios pasinešiau
Parašė 09 kovo 2014 - 11:09
Labas, na jei netolies centro gyveni, tai tikriausiai ten dažnai ir būni, bet kaip nebūtų keista neesu gyvenime matęs, nu gal nebuvo keliai susikirtę, bet šeip ir pats gana dažnai ten būnų, bent ankščiau (Metus-Du atgal) antri namai buvo, kaip daugelio ;D Mc, CoffeIn, Flagman... ;D Nu ir aišku kaip be "Kiemu"
P.s Nesuprantu iš kur tiek agresijos tokiam mielam veidelį ;D
Labai nemėgstu ožiukų ar dviveidžių. Jeigu žinočiau jų visų vardus ir gyvenamąsias vietas realybėj - supjaustyčiau duris peiliu ir iki gyvenimo pabaigos vaidenčiausi po langais su banano kostiumu.
Parašė 15 kovo 2014 - 17:16
Labas, na jei netolies centro gyveni, tai tikriausiai ten dažnai ir būni, bet kaip nebūtų keista neesu gyvenime matęs, nu gal nebuvo keliai susikirtę, bet šeip ir pats gana dažnai ten būnų, bent ankščiau (Metus-Du atgal) antri namai buvo, kaip daugelio ;D Mc, CoffeIn, Flagman... ;D Nu ir aišku kaip be "Kiemu"
P.s Nesuprantu iš kur tiek agresijos tokiam mielam veidelį ;D
aš gyvenu prie pat sporto rūmų, bet, tiesą pasakius, paskutiniu metu į miestą išlendu tik po 12 valandos, kai jau tamsu. o Mc, Coffee Inn, Flagman. nežinau, gal 17 metų ten ir lankydavaus. ir aš neagresyvi. tik truputį.
Pries keleta dienu gal buvai Jojo ledu pardei ? Nes maciau rods tave ar tai panasia i tave ;D
gal ir buvau, gal ir ne, nepamenu. karts nuo karto tenka užsukti.
Parašė 17 kovo 2014 - 20:07
Pysčiau
bled, tu tikrai kazkoks maniakas.
http://lsgyvenimas.l...97-iskvietimai/ Pasiulymas darbams. Iskvietimai!
http://gerifilmai.ne...dimerasz-233666 Paspaudziam
7 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 7 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)